Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.01.2013., 18:25   #1
james_007
Registered User

Datum registracije: Dec 2012
(riješeno) Problem pri spajanju 5.1 zvučnika u Windows 7

E ovako spojim zvucnike i kada odem u control panel-sound-configure izaberem 5.1 surround i testiram zvucnike sve mi radi, al kad pustim neku pjesmu rade samo prednji.

E ja sam citao da samo neki filmovi i igrice imaju 5.1 zvuk al nisam dobro razumio.

Da li ja mogu sad nastimat kako da mi se i muzika cuje na svih 5 zvucnika znaci sta god da pustim da mi se cuje na svih 5 zvucnika?

Zvucna mi je integrirana, ima one izlaze za rear,front,.... ploca mi je ASUS P5KPL/EPU

U onoj knjizici od maticne pise da je Audio uredjaj il sta vec ALC887 High Definition Audio 8channel CODEC
james_007 je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2013., 20:55   #2
james_007
Registered User

Datum registracije: Dec 2012
Evo uspio sam naravit skinu sam plugin neki i sada rade svi samo mi zadnji nekako kao skomucu kad pjeva pjesam samo malo kao muzika svira i nekad neke rijeci kaze mozda tako i treba ne znam.

Al ima jedan problem kad pojacavam i smanjujem zvuk na wooferu samo mi radi na prednjim zvucnicima a ovi ostali nista rade kako ih podesis u kontrol panelu, da li je to moguce kako rijesiti
james_007 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.01.2013., 11:26   #3
Zagorhac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2009
u control panelu postoji opcija "Speaker Fill" koja stere zvuk stavlja na sve zvucnike...
Zagorhac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno