|
![]() |
#1 |
low_rider
Datum registracije: Mar 2007
|
Problem s Samsung LCD TV-om- blue tint
Prije nekoliko mjeseci pojavio mi se problem na 32" Tv-u. Radi se o blue tintu ćim gledam neki digitalni signal bilo da se radi o DVBT tv programu ili HDMI-u. Jako je iritantno. Točan model je Samsung le32b350f1w. Mislim da je software problem ali ne mogu naći noviji firmware za njega. Kada pokušam update preko antene dobijem ovo ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Pls ako ima netko kakav prijedlog neka se javi...probao sam sve moguće postavke ali štanga
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Moram priznati da si me dobro na smijao sa ovim, klasa teški optimist. HRT ili neka druga tv jedva čeka da ti isporuči novi sw za tvoju telku ![]() Istina, to su radili prije par god. kad je krenio kod nas DVB-T za SONY koji ih je "zamolio". Vidi jel imaš onu opciju koja pali / gasi plavu podlogu kada na izvoru / kanalu nema signala pa je ugasi. Ako to ne ponodne, nosi na servis. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
potraži po forumima za ulaz u service menu i tamo imaš opciju za smanjiti blue gain. nemoj raditi na brzaka da ne shebeš nešto! I ne diraj ništa osim tog RGB ulaza. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|