|
![]() |
#722 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Neznam zasto si ga uopce rootao ?http://www.sammobile.com/firmware/?p...ype=1#firmware skines zadnji nizozemski FW sa sds fixom, bubnes ga preko odina i amen, imas i ota dostupan i sve a ne jebe ti flash counter.Jedino ako ti root treba, onda sve 5.
#724 | ||
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Da. Vidio sam to "Allow tracker...", ali nije mi baš bilo logično. Hvala! Citiraj:
Edit: Done. OTA radi, ali KIES i dalje kuži očito. Kaže; "Your device's current firmware version is not supported to update firmware over Kies." Hm... Jel on to kuži root, ili je to naprosto zato što za nas na Tele2 4.1.2 još službeno "ne postoji"? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 18.01.2013. u 13:26. |
||
![]() |
![]() |
#725 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Moraš u kiesu mijenjati serijski broj. Ne kuži on nikakv root. Bitno da u settings - about - status - nije custom (ako želiš OTA inače je svejedno) i da u download modu je counter na 0 i da je binary official (zbog jamstva). Kad krepucne nitko živ ne može reći da je nešto prčkano po mobu. Dobiješ novu matičnu i amen. |
![]() |
![]() |
#726 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Jako je bitan product code. Ako se product code ne slaze s verzijom firmware,kies nece update-at. Product code se moze mijenjati sa csc selectorom. Ako imate recimo TWO (tele2) product code,a firmware iz njemacke ili iz HR ali iz druge mreze,KIES prepoznaje da se product code i firmware ne slazu i odbija update. |
![]() |
![]() |
#727 |
"Samo vodu ne!"
|
Hm...može neki link za CSC selector? |
![]() |
![]() |
#731 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#732 |
"Samo vodu ne!"
|
Ma kakav Kies. To je samo za provjeru statusa bilo. Nisam lud da ga čuvam na SSDu. Što se stocka tiče, na njemu sam ostao zbog S-pena koji je glavni razlog zašto sam uopće uzeo Note2. Inače bi odavno bio na CM10. Ali evo, počistio sam ga detaljno. Probno pofreezao bloatware. Naknadno ću maknuti ako bude sve radilo kako treba. Stavio sam Apex (Nova mi se ne sviđa), i sad to pristojno radi. Iako, brine me baterija. Na 4.1.1 nisam baš imao vremena proučiti, no čini mi se da sad na 4.1.2 dosta više cucla, i to u standby-u (prije micanja bloatwarea). U Battery usage na prvi pogled ništa čudno, ali čini mi se da je previše. Kolika bi bila normalna potrošnja u mA u standbyu sa svim stvarima isključenim? Meni je prije micanja bloatwarea bilo oko 80mA. Što je stvarno puno. Za usporedbu; S2 je očišćen bio na 26mA, a HD2 na 3-5. ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Guest
|
ja sa svojim notom 2 dobijem oko 6.5h screen on timea, nije bas nesto ima li netko sa znatno vise, bar 8h na jednom punjenju? |
![]() |
#735 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Može li netko provjeriti radi li mu OTG na S3 Mini? Imam OTG adapter koji besprijekorno radi na S2 i S3, a na S3 Mini neće.
#736 |
Guest
|
|
![]() |
#737 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#738 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
N2 ima najbolju bateriju od svih smartphonea koje sam dosad ima. Bez problema potraje 3-4 dana, bar duplo dulje od starog N1. @Estugarda - ja sam na N1 stavija leakani rom i dok je baterija bila lošija nego prije, mob je bija brži dosta. Na 4.1.1 N2 leti tako da ne bi stavlja 4.1.2 ako mu to cuca bateriju više.
#739 |
Premium
|
SGSIII Evo CRO XELLA T-Mrbid PDA: I9300XXELLA CSC: I9300CROLL1 Version: 4.1.2 Ako netko stavi pa da bude ljubazan da mi javi verziju modema. Na custom romu sam pa da samo modem flešam. settings- about - Baseband (na hrvatskom valjda Osnovna verzija ili nešto tako) Hvala |
![]() |
![]() |
#740 | |
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
E sad, dalo bi se raspravljati što je najbolja baterija...Ona koja je najveća (što ova na N2 defintivno jest) ili ona koja se (uz zaslugu dobrog softvera) efikasnije koristi? Bojim se da Samsung generalno nema neki napredni battery management. A SDS bug? Ponata je u 4.1.2 da bi trebao imati fix za eMMC čip i SDS. Zato se stavlja ako imaš čip koji je zahvaćen problemom, a većina jest. Nego, Mar; možeš li izmjeriti i javiti potrošnju kod sebe na 4.1.1 u standby-u kad ti je sve osim GSMa isključeno? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 21.01.2013. u 13:56. |
|
![]() |
![]() |
#741 |
Guest
|
Pa najbolja baterija je sigurno ona sa najvećim kapacitetom i što manjom mogućom veličinom. Nema baterija neke veze sa softverom koji ju koristi :P |
![]() |
#742 |
"Samo vodu ne!"
|
Mislim da je kolega Mar mislio u sferi iskoristivosti baterije, a ne o samoj bateriji u fizičkom smislu. Baterija ko baterija. Manje-više, to je sve isto. Veći kapacitet=veća baterija. Tu se zadnjih godina nije nešto bitno promijenilo. Ja bih rekao da su za dobru "bateriju", odnosno preciznije; autonomiju baterije, dosta bitniji "sofver" i "hardver" mobitela, nego kapacitet. Primjer toga je HTC HD2, odsnosno ono što se napravilo višegodišnjim "soft" usavršavanjem. A to je ono, što mi se čini da fali Samsungovoj Galaxy liniji generalno. Nema nekog opravdanja da uređaji cuclaju više desetaka puta više u standbyu od drugih. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 21.01.2013. u 13:53. |
![]() |
![]() |
#744 |
"Samo vodu ne!"
|
Ajd molim te nabaci Battery Monitor widget. https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.bmw Ima zgodna ikonica sa trenutnom potrošnjom u mA. Pa nakon cca 15-20min standby-a, javi koliko je mA. Ovkao po računu je malo suspektno. Ako sam nabrzaka dobro izračunao, to bi bilo 3-9 mA, što je višestruko bolje nego što sam ja uspio natjerati S2 na totalno čistom CMu, a to je onda nekak čudno. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 21.01.2013. u 17:49. |
![]() |
![]() |
#748 | |
Suit up!
|
Citiraj:
Instalira sam i držap jedno 15min, ali nigdi ne vidim potrošnju u mA?
![]() |
#749 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Ne znam jeste li vidjeli, ali potvrdjeno je da 4.1.2 na N2 donosi battery drain: http://www.sammobile.com/2013/01/17/...battery-drain/
#750 |
Suit up!
|
@estugarda - je li to ovo? https://www.dropbox.com/s/vj4n68aezu...1-22-38-25.png
|
|