|
![]() |
#5432 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
zasada imam jednu portal mašinu :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5435 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Imal netko problema sa ne dobivanjem SMSa za RMAH? Meni evo već treći dan ništa ne stiže na mob. Najvjerojatnije me ponovno traži jer sam reinstall winsa napravio..
![]() |
#5436 | |
Guest
|
Citiraj:
blizzard support kao potvdru identiteta. |
|
![]() |
![]() |
#5437 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Mislim da je ovo dobra vijest... http://kotaku.com/5976857/diablo-iii...ilson-has-quit Jos bolja je ekipa na forumu, kad podjebaju sa najbolja vijest 2013 ![]() Anyway, neka se goni u 3 krasne pokrajine i upropasti jos neki blizz projekt...nadam se da ga nisu stavili na projekt Titan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5439 | |
Premium
|
Citiraj:
A jos manje ih ima muda to ispravit, a kad kazem ispravit, da uopce adresiraju ono na sta im ljudi skrecu paznju. Govore plavci po forumu kako su napokon udovoljili igracima sa PVPom...ono seru li ga seru. PVP je prikazan prije 2 godine na blizzconu, u te 2 godine pa do danas je jednako besmislen i sta je najbolje, radi na isti nacin. Sama ideja ovog patcha je panic mode. Dali su MP1-10 kao izazov i farmanje, ekipa igra MP 0-1. Dali paragon levele a ekipa ih je vec nagrindala. Sad ce boostat exp da ekipa prije dodje do P100 i sta onda? Nisu adresirali mob density, i zasto 99% ekipe igra samo act 3. Novi moneysink sa gemovima je idiotizam Casey Hudson (vrag ga odnio) nivoa, da platis 120m za +4 na stat? Dao si 120m za 1 gem koji ti je dao cca 200-300dpsa. Sad ako imas lika sa 3 socketa na chest, 2 na pants, 1 na boots, 1 na weapon i 1 na ring/amulet (prosjecno), to je 8 gemova, cijena cca 960m, neka ti 1 primary stat daje 60ak dpsa, dao si milijardu za 1.9k dpsa. I jos su acc bound da nemozes dobit ni centa za gemove, znaci cisti money sink. I ovako je AH u rasulu, kad budes craftao svoje gloves i amulete, koji su bindani na tebe, imas vece shanse da uleti ok roll nego da nadjes nesto na AH sta nije precjenjeno do boli. Znaci plati za matse, plati za craft, a predmet i ako bude dobar, neces ga nigdje unovcit. Sad je pitanje koliko ce kostat craft ovog L63 itema i hoce li bit samo pohlepni sink ili ce stvarno imat smisla. Imam dojam da ni sami neznaju kako dalje, pa buffaju exp i drop recepata da smanje gold ingame. A novog sadrzaja efektno i nema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5440 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
http://i46.tinypic.com/15d0woi.png Ja napravio jedan amulet i imao je IAS i CC na sebi. Da sam imao malo vise srece, pa da je uletio i CD bio bi solidan item. Ova kantica sto je medju matsima je Demonic Essence i ima jako dobar drop rate na elitima, tako da nece biti niti najmanji problem za nafarmati. ![]()
![]() |
![]() |
#5441 |
Guest
|
ma kakav "money sink" pa ovo je najeftiniji "perfect square" i demonic essence kojeg nafarmaš |
![]() |
![]() |
#5444 |
Premium
|
@ivan77 Kako ces unovcit item kojeg craftas? Trosis ajmo rec 100k po craftu, potrosices 1m za 10 pokusaja dobrog itema, i ako ga dobijes, bice samo za tvoju upotrebu. Realnije je da ces potrosit 10ak mil golda i da ce ti craft sa slabim rolovima dosadit, i da si za te pare mogao kupit na AH slican item. Trenutna ekonomija ide na 15% poreza, platis 10m za item, prodavac dobije 8.5m, ti koristis, a kada prerastes item ili nadjes bolji, prodas za 10m opet, i popusis 1.5m na porez. 3m otislo iz ekonomije na porez. Sad koliko ces potrosit cisto na craft, te pare nikad neces dobit nazad. @destro.. I meni ovo zvuci retardirano, 100-115 na main stat? WTF? Pa i bolje od toga bacam na pod, i da ima 3 socketa to je malo. Nije da je moguce zarolat neke postene statse, main stat je obavezan, i da ubodes 300 vit sta ce ti, kad STR lik zivi od armora sta je u stvari str stat i dmg. Da je roll 100 ili 150 do 300, onda bi se uspilo pokusavat. A ovako je lakse skupit 20m za neki IK chest nego rolat rare koji nemoze statsima postic korisnost ni blizu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5445 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Pa uz malo srece moze biti i dobar item. Ide recimo 105 STR + 5 affixa. Neka se tih 5 zarola: + VIT + All Ress + VIT/STR combo + 3 sockets + jos nesto I bude dobar item. Ne znam da li se 3 socketa racunaju kao 1 affix (mislim da) i jos ako uleti VIT/STR kombo da malo podeblja STR i bude to fini item. Koliko ja znam VIT/STR (ili neki drugi main stat) kombo je takodjer jedan od affixa. Takodjer, bit ce drugih Archon armora, pa bi Shouldersi mogli biti prigoda za craftanje. Na shouldersima se manje vise ganja AR+VIT+Main stat, pa ako se odabere Main stat verzija postoji solidna sansa za se od ostalih 5 affixa zaljepe AR+VIT+3 affixa.
![]() |
#5446 | |
Guest
|
Citiraj:
baš me briga i nadat se nekom "jackpotu" koji će mi pretvorit lika u "supe dupe power uber strong" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5447 | |
Avocado
|
Citiraj:
Mislim da će oni fino radit na tome kroz nekoliko sljedećih patcheva da poboljšaju te iteme. Možda povećaju onda malo kolko će doć craftanje, ali bar će se moć dobit dobar item. Rune wordsi su nešto što nikad neću prežalit iz D2. ![]()
![]() |
![]() |
#5448 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Jeste vi ikada craftali nešto? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5449 |
Premium
|
Probao sam ja, kad sam dobijao rolove na 30 za stat a za 50k na AH dobijem 200+ stat koji hocu, pomislio sam koliko sam glup i koje su shanse da po ovim craft cjenama gledam kada ce upast posteni roll. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5450 | |
Guest
|
Citiraj:
Pa , opet ga igram redovito ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5451 |
Avocado
|
Tek sam sad skužio, immortal kings kaciga nije kaciga uopće, nego je maska ![]() ![]() ![]() Ono, ima ko neku vezicu, nije full helm. Nije neki gameplay breaker ali me ovo masno razočaralo ![]()
![]() |
#5452 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ako gledaš malo bolje niti plate armori nemaju debljinu nikakvu na rubovima nigdje, više manje sav gear u igri je papirnati da se uštedi na polygon countu. Ingame se jako teško primjeti, vidi se jedino na character modelu dok se rotira i gleda iz svih strana. Šparaju čak i na drveću i kompletnim levelima - igra ne modelira uopće stražnju stranu objekata, kad ionako nema smisla jer se ionako nikad ne vide... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5453 |
Premium
|
U doba danasnjih mashina, ovakva jednostavnost na modelima radi ustede je retardirana. Ako stede na mobovima koje ces itako raskomadat i terenu kojeg ces tesko star i gledat i divit se, usteda na main liku i njegovoj opremi je glupa do boli. Ekipa igra i grinda opremu koja je jeftino napravljena, a zar nebi lik sa finom i detaljnom opremom za uzivat u detaljima trebao bit kao neki prioritet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5454 |
Avocado
|
Potemkin, nisi skužio jelda? Nebitno kako loše oni to iscrtavaju, imam chest armor koji je i na prsima i na leđima i na bokovima, svejedno gdje pogledaš, on je popunjen. Pogledam kacigu i ona je sa stražnje strane glave rupenda. Koliko je od strane art majstora uloženo posla u crtanje takvih stvari i onda oni naprave ovako nešto, ne znam... Sve ovo što je blade reko + igra svejedno trza, ma kakav god komp imao! Strašno...
![]() |
#5457 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5459 | |
Premium
|
Citiraj:
Nece. U dugo. Nece jer bi ekipa da boss ima ista veci drop rate, samo radila boss speedrun, znas i sam da imas checkpointe ispred bossova, i da mozes u 10min proc 4 chaptera bossova. Efektivan speedfarm, sad zamisli botove sta bi tu radili i unistili iovako vec ekonomiju na rubu. Em uzmi u obrzir AH i RMAH, da je veci drop, manja je vrijednost itema, manje ce dizat love igracima i manje ce bit u njihovoj blagajni (mislim na RMAH). Buff dropova koji je bio je samo panic patch, jer je bio toliko nizak za stare legendarye da nije bilo normalno, a itemi smece cak ako ubodes malne perfect roll. Smisao diabla po Blizzu vise nije grind itema, nego njihova prodaja (na AH/RMAH). Ekipa sad svrsava od spomena na 400% buff dropratea za recepte. 400% na 0.00001 drop shansu je 0.00004, sta je nekome razlog za slavlje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|