Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.01.2013., 17:40   #931
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Koji danas neki blesav dan, probam D3, shuta me van non stop, ajde malo WoT da udarim ... mislim, prekrasne partije se desile, kupio sam i konacno VK3601, sve istrazio, jako zabavan tenk, busi svasta, okretan, i ako tim imalo dobro igra jako puno stete nanosi. A pored grileta i Humella uzeo. Ma ko kaze da je s njime lagano igrati, jedna od najnepreciznijih arty koje sam igrao do sada.

A mali IS me izenadio, 12 killova. U jednoj partiji.

Uglavnom, dan odlican za WoT.
Staro 11.01.2013., 18:18   #932
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Samo sam se dosao pozalit kako sam nocas cjelu noc skuplajo 300K
za malo smece od ELC AMXa, i kupim ga, odigram partiju dve i danas palim
kad ono 50% discount... Fuj. Srecom nije velka lova al da je neki drugi tenk
bio umro bih...

job security - example
rodney je online   Reply With Quote
Staro 11.01.2013., 22:33   #933
Pepermint
Premium
Moj komp

Pepermint's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
u zadnje vrijeme sve vise i vise budala u igri, svi lete ko muhe bez glave, ili njih 10 ode na jednu stranu i kampira. danas su me tolko nazivcirali da sam im spomenio mame par puta, dobio ban na chatu 3 dana
Pepermint je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2013., 12:51   #934
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Ja se svaki dan živciram...strašno,ekipa ima po 8k borbi i effectiveness 300-500,pa mislim stvarno...i naravno,odmah izginu...ono što bi ja zabranio,jest no under 18 players,ispod 18g da ne mogu ni uć u igru...16 najniže,sve ispod toga balavci,da ne pričam kako sam nekoliko puta čuo komentar "my 6yr old kid is playing",što je najgore sigurno ima masu beba koje se vozikaju jer tata igra tenkove...i onda ja spušim lovu,koliko god se trudio,izgubim.

A vjerujem da ima i osmogodišnjaka s s vlastitim accountom,mama za božić sinu kupi lowe-a ili is6 i onda mali radi čuda za svoj tim...
Staro 12.01.2013., 17:04   #935
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Probao opet nakon mjesec+ pauze. Update, stavi updateane addone, udji igame, opsuj barem 3 puta po partiji sve svakome zivome i mrtvome. Rage quitaj.
Gledam platoon od 3 E100, idu skupa....i poginu.
Ja ih gledam sa artijem, jedan batchat je stalno isao oko njih i tukao ih i reloadao a oni samo vrte kupole i sudaraju se.... i tako par min. Drugi tim je pisao gace od smijeha koje smo noobove imali.
I vise-manje gotovo svaka partija sa takvim debilima na slican nacin ginu. A da ne spominjem szia i ostale kretencine sta sjede po 2min nakon pocetka u bazi i pricaju o kapelicama i sranjima dok ekipa gine.

Kad je bilo ljeto, tjesili smo se da tada samo balavci igraju jer je gotova skola. Sad samo balavci igraju jer su svi drugi odustali.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2013., 19:10   #936
Ecips Dlo
Premium

Ecips Dlo's Avatar

Datum registracije: May 2009
poljaci u 90% slucajeva
Ecips Dlo je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2013., 19:38   #937
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
A vi se živcirate... Šuti i igraj. Uvijek ima budala, i početnika, i klinaca i ne znam čega sve ne. Zato postoje klanovi i takve stvari za prave igrače. I ja poludim bezbroj puta, ali nakon sekunde se sjetim, pa to je samo igra.
Staro 12.01.2013., 20:27   #938
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
A vi se živcirate... Šuti i igraj. Uvijek ima budala, i početnika, i klinaca i ne znam čega sve ne. Zato postoje klanovi i takve stvari za prave igrače. I ja poludim bezbroj puta, ali nakon sekunde se sjetim, pa to je samo igra.
...u koju redovito trpam eure...
Staro 13.01.2013., 03:16   #939
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
...u koju redovito trpam eure...
blago tebi, ja je igram iz gusta, i to ne redovito (a evo i zasto), evo veceras idem par partija odigrati, uzmem object261, bio sam ziv 72sec, scout se usetao u bazu i polupao me, izadjem van uzemem hummela, pokrenem, opet scout nakon 2min, uzmem is4, gledam tim, svi na jednu stranu kao kompozicija vlaka, i svi izginuli u roku 3min,neda mi vrag mira uzemem T150 (tier VI, kontam biti ce ok MM), uglavnom kad sam vidio sta ljudi rade samo sam sletio u jezero i utopio posadu

jednostavno previse, stvarno previse (neznam kako da ih nazovem) igra ovu igru u zadnje vrijeme

ugasim WoT i upalim diablo3 (za wot cekam ponedjeljak, nije vise vikend za tenkove)
Staro 13.01.2013., 03:45   #940
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
blago tebi, ja je igram iz gusta, i to ne redovito (a evo i zasto), evo veceras idem par partija odigrati, uzmem object261, bio sam ziv 72sec, scout se usetao u bazu i polupao me, izadjem van uzemem hummela, pokrenem, opet scout nakon 2min, uzmem is4, gledam tim, svi na jednu stranu kao kompozicija vlaka, i svi izginuli u roku 3min,neda mi vrag mira uzemem T150 (tier VI, kontam biti ce ok MM), uglavnom kad sam vidio sta ljudi rade samo sam sletio u jezero i utopio posadu

jednostavno previse, stvarno previse (neznam kako da ih nazovem) igra ovu igru u zadnje vrijeme

ugasim WoT i upalim diablo3 (za wot cekam ponedjeljak, nije vise vikend za tenkove)
Kod mene nije tako strašno,2 od 10 partija bude takvih situacija kakve si opisao,ostalo istina igram s debilima,ali nema tolikog kretenizma...Ako ne napravim barem 3000 damage-a (T7,8,9),gubimo...rijetko kad me stavlja s igračima sličnim meni,većinom igram s idiotima s katastrofalnim statistikama,neznam zašto...kad udjem u platon s ekipom iz klana,bude nas 90% zelenih,kad sam sam,igram s crvenima,narančastima...(gledajući xvm).

Trpam eure tu i tamo jer ne mogu igrat često,pa me skupo dođe,jer želim napredovat,a fakat treba puno borbi odrađivat da ideš naprijed...tako da,premium account stalno uzimam,+ lovu zarađujem s KV5.
Staro 13.01.2013., 06:42   #941
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
A pored grileta i Humella uzeo. Ma ko kaze da je s njime lagano igrati, jedna od najnepreciznijih arty koje sam igrao do sada.
Sve je stvar skilla i navike....prelazak s grillea na Hummela je svima bolan,al ako znaš aimat s artyem....postaje ubojito oružje. I btw...to je prvi ozbiljni arty u njemačkoj grani,welcome to the big boys club

(btw,moš one shotat IS3 ako ga uhvatiš zguza a i iskoristi njegovu brzinu za TD mod,flejm/rant razjarene ekipe je priceless )
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2013., 11:22   #942
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Razvio sam JagdPz IV sa 8,8 cm topom. Fenomenalno nizak, ali ne baš prebrz. Da je top još mrvicu precizniji i jači nebi bilo naodmet. Zato mi nekako više leži ruski SU-85, sve istraženo. Osnovna na 110%, a spec. na oko 68%.
E sad šta mi smeta.
Likovi sa brzim tenkovima ne idu naprjed u izvidnicu nego čeka otraga. Nit ima jaki top niti precizan. Ima partija kad nas troje sa TDovima stoji otraga i u roku 3 minute počistimo 50% protivničkih tenkova. Niti neznaju što ih jesnašlo. Ali rijetke su takve partije, pa većinom popizdim i odem sa TDom u napad šta je samoubojstvo.

Pa možemo se koji dan i nać u igri. Ja sam Amdejac u igri, Troubla već imam na listi.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2013., 11:46   #943
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Možda zato kaj su složili tenk za sniping/support a ne za rush i flank(onak kak ja volim igrat)
Staro 13.01.2013., 11:49   #944
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Veći gušt je stat iza flanjke i čistit.

Asus N750JK (Upgrade)

Staro 13.01.2013., 11:52   #945
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Je, imas klan i napravis platoon i par vas ima koordianciju a svi ostali su debili. Mislis da mozes sa 3 tenka pobit 15? Teoretski mozes i sa jednim, al nije bitno.
Dok god ljudi igraju igru sa grindanjem gdje nije bitno dobio/izgubio samo da dobiju exp jer ih win ratio drzi na oko 50%, nece se trudit. Igram od closed bete, i ama bas nikad nije bilo gore nego danas. Kvaliteta igraca debelo opada.
Il su apsolutni debili, il lemming train, il sjede i pricaju, il se parkira njih 2 u sami kut iza artiljerije, il AFkaju prvih 5-7min. Od 10 partija imam mozda 2 normalne, ostalih 8 ti digne tlak u orbitu. Prijavljujes idiote i AFkere, i danima ih mozes nalazit da opet igraju na isti nacin.

Volim one sta kazu igra mi sin, imam 10g, a od 9k odigranih partija ima 1k pobjeda, tome odma smjestim granatu sa O212 u dupe. Iz principa, ako neces igrat kako treba, neces nikako. Ako hoces ucit, mrs igrat sa Loltraktorom, kad vidim noobove sa tier 8-9-10 tenkovima kako igraju, pokaze se koliko je pay-2-win unistio ovu igru.

A sami MM je toliko pokvaren da jednoj strani da sve pozitivne igrace sa minimum 55%, a tebe baci sa idiotima sa 17% ucinkovitosti. I ostani miran...

Staro 16.01.2013., 10:18   #946
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Ja se svaki dan živciram...strašno,ekipa ima po 8k borbi i effectiveness 300-500,pa mislim stvarno...i naravno,odmah izginu...ono što bi ja zabranio,jest no under 18 players,ispod 18g da ne mogu ni uć u igru...16 najniže,sve ispod toga balavci,da ne pričam kako sam nekoliko puta čuo komentar "my 6yr old kid is playing",što je najgore sigurno ima masu beba koje se vozikaju jer tata igra tenkove...i onda ja spušim lovu,koliko god se trudio,izgubim.

A vjerujem da ima i osmogodišnjaka s s vlastitim accountom,mama za božić sinu kupi lowe-a ili is6 i onda mali radi čuda za svoj tim...

Tvoj je problem sto ti u nju trpas eure,a to sto recimo moj sin od 6 i pol godina igra i sto sam mu kupio pershinga nije niti tvoj niti iciji problem. Malo si se zanio stari,ovo je igra koju svatko moze igrati.
VulcanRaven je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 15:33   #947
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor VulcanRaven Pregled postova
Tvoj je problem sto ti u nju trpas eure,a to sto recimo moj sin od 6 i pol godina igra i sto sam mu kupio pershinga nije niti tvoj niti iciji problem. Malo si se zanio stari,ovo je igra koju svatko moze igrati.
Tvoj problem sigurno nije,ali je to problem svih ozbiljnih igrača,razna djeca od 6 godina utječu na konačan ishod borbe.

Problem su djeca koja igraju world of tanks,a ne "trpanje" eura.Uostalom,ima toliko igrica za djecu,ne razumijem roditelje koji od svega,daju djeci da se igraju rata,e to vidiš,kolega,mislim da je tvoj problem.

Riješenje je upravo zabraniti svima da je igraju,mislim da postoje svi preduvjeti da se igra zabrani mlađima od 18 godina,neće problem nestat,ali će biti manji.
Staro 16.01.2013., 16:08   #948
windfucker
Guest

Citiraj:
Uostalom,ima toliko igrica za djecu,ne razumijem roditelje koji od svega,daju djeci da se igraju rata,e to vidiš,kolega,mislim da je tvoj problem.
Hm.
sad sam napisao poveći post, pa sam sve pobrisao.
Ukratko- ne kakaj.

OT:
Imam i sam sina, gejma već godinama, ofc , 8g., bolji je od mene u COD-u, WoT smo tu negdje, znači- tajo noob suxa big time .
Bio na roditeljskom za blagdane (kraj polugodišta), kaže učiteljica da ima jednu vrlo izraženu osobinu- empatija za bližnje, već par puta snimila kako prvi i bez odlaganja pomaže drugima, ne čeka da ga se pozove, itd, snimi, prepozna i odmah reagira (primjetio sam i sam ovo, no srce je bilo do neba kada sam to čuo od treće osobe ).
Dere MP online na dnevnoj bazi, ide na treninge (nogoš, tenis...) na dnevnoj bazi- balans.
Nikada prvi nije udario u školi.
...

Daj čovjeku lopatu u ruke, kopati će temelje za kuću.
Daj budali lopatu u ruke, kopati će grobove.
Uvijek bilo i biti će
  Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 16:24   #949
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Citiraj:
Tvoj problem sigurno nije,ali je to problem svih ozbiljnih igrača,razna djeca od 6 godina utječu na konačan ishod borbe.

Problem su djeca koja igraju world of tanks,a ne "trpanje" eura.Uostalom,ima toliko igrica za djecu,ne razumijem roditelje koji od svega,daju djeci da se igraju rata,e to vidiš,kolega,mislim da je tvoj problem.

Riješenje je upravo zabraniti svima da je igraju,mislim da postoje svi preduvjeti da se igra zabrani mlađima od 18 godina,neće problem nestat,ali će biti manji.
Brate mili, uskoro će ti 10 godina na ovom forumu, a ti napišeš ovak neš.
To što ti ulažeš novce u igru, to je super , ali to je tvoja odluka. Želiš reći da bi sve COD, Battlefield ili takve razne tetrise trebalo ograničiti samo na određen broj korisnika, iako svi plaćaju? Recimo, 2-3 mjeseca raditi analizu, i ako im je postotak uspješnosti ispod xx% zabraniti pristup serverima? Recimo, da smiju ići samo na one za trening, dok im ne poraste postotak ? Super ideja, predloži to WG-u, možda i prihvate model.
Do tada, njubeka ima svugdje, get over it. Netko sigurno iznad tebe misli da ti nisi dovoljno dobar pro igrač za ekipu, što i tvoja statistika kaže, samo si O.K. igrač, niš posebno.
Ali u svakom slučaju shvaćam i dijelim tvoju frustraciju.
Staro 16.01.2013., 16:36   #950
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Igra nema krvi,scena ubijanja ljudi ili slicnoga. Tako da ne mislim da je neprimjerena za djecu. Ima mnogo neprimjerenijih igara ako cemo gledat naslije ili slicno.
Staro 16.01.2013., 16:44   #951
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Imam frenda koji mi se pohvalio kako da sinu od 6 godina da igra. Kaže da nekad čak i ubije nekoga. Strašo. Kaže da mali skuplja bodove da može on kupit tenk i doći do Tier 5. Znam koji mu je nick i kad je u mojoj ekipi odmah dobije pancirnu straga.

Asus N750JK (Upgrade)

Staro 16.01.2013., 21:52   #952
windfucker
Guest

Frende, u igrama nitko nikoga ne ubija, nemoj biti smiješan.
Revidirajte malo granice između RL i virtual-a.
K'o da se nikada niste igrali partizana i švaba, hebemu...a možda i niste pa je u tome i problem

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 16.01.2013. u 21:58.
  Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 22:13   #953
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Nema online igre u kojoj na publicu nije bilo njubara,trollova,alemminga,retarda,monkey boya i sličnih.,...uostalom možda smo mi baš bili nešto od toga u nekom djelu "kraijere" stoga te svoje moralne dileme oko igranja ove igre ostavite za neke druge threadove. Ovdje se okupljaju oni kojima je gušt igrat,a ne frustrirani flejmeri
Staro 17.01.2013., 10:13   #954
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

A kako ce bit gust igrat? Bilo je u startu, to da.
Promjene gameplaya na stranu, playerbase je losiji sa vecom popularnoscu igre.

Svi smo poceli kao noobare, ja prvih 500-600 borbi nisam znao da mogu izac iz igre kad poginem i dobit exp. Glupo, da. Ali sam gledao kako ekipa igra i pritom i naucio dobra mjesta za skrivanje i sistem kako igra radi. Gdje zauzet polozaj sa kojim tenkom, kako pokrit flank, itd.

Danas ekipa igra samo da skupi exp, arti ne puca, ma nit se ne skrivaju po grmovima, ovi chataju o kapelicama. Nedavno me na samom startu runde, neki hummel blokira..moj JT lijevo on lijevo, ja desno on desno.
Stanem na mjestu on se smije, i sve tako 2 min. Svi mu govore wtf radi, a on po svoju, ja ga ubijem i zaobidjem a on spama cijelu igru po chatu i prijavi mene za team killera, govori pozicije svih nasih tenkova drugoj strani, kad su mu oni rekli da umukne i odjebe onda znas koja je ura.
I to je samo jedan idiot, a koliko se puta dogodi da neki tukac na startu ode scautat sa batmanom, pogine i dere se noobine i pocne javljat polozaje nasih.

To je cisto ono seronjski, ja sam poginio sad svi vi poginite.
Prije si vidio nekoga sa T10 i odma si znao da se lik nagrindao i da je vjerovatno iskusan igrac, danas kad imas ratio u samoj borbi i vidis tko vozi dobre tenkove, pitas se kako je uopce dosao do njega (hint, kreditna).

Oldschool igraca ima sve manje, al ima sve vise ovih idiota koji unistavaju uzitak u igranju.
Meni je veci uzitak upast u pug sa 15 ljudi koji znaju sta rade, gledas lika do sebe i prilagodis se igri, bez komunikacije i voicea svak zna sta radi. Arties zovu svoje mete da ne udaraju bezveze i reloadaju 30-40s, javljaju kad i koliko do reloada.
Support dodje kad zoves pomoc, 30 sec do pocetka runde a ekipa je vec dogovorila tko gdje ide, a ako nisu, vide gdje su rupe pa se lik okrene i ode na drugu stranu jer vidi da je flank slab.
E u tom uzivam, ozbiljni igraci koji znaju sta je teamplay. Nazalost, ovoga je sve manje.

Staro 17.01.2013., 13:17   #955
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Nema online igre u kojoj na publicu nije bilo njubara,trollova,alemminga,retarda,monkey boya i sličnih.,...uostalom možda smo mi baš bili nešto od toga u nekom djelu "kraijere" stoga te svoje moralne dileme oko igranja ove igre ostavite za neke druge threadove. Ovdje se okupljaju oni kojima je gušt igrat,a ne frustrirani flejmeri
Točno to

ontopic:
Iskustva sa SPG-ovima, a s obzirom da je 8.3 vani?
Roknuli me scouti u dvije za redom relativno rano, tako da nisam stigao uloviti pravi dojam (grindam za najjači top na E-50, arty mi je sada sekundaran, no ipak...)
  Reply With Quote
Staro 17.01.2013., 15:50   #956
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

iskustva s SPG-ovima ... smijesno ...

mene scouti danas redovito ubijaju, nekontam sto i kako krivo radim, ili mi je takva sreca danas

zadnja prije cca pol sata:
Malinovka, uzmem Object261, pocme partija, 8 Tier X mi 8 oni, 2 T-50-2 mi 2 oni, 2 arty mi 2 oni i jos po 3 Tier IX tenka na obje strane
3 minute proslo
scouti njihovi u nasoj bazi, nekao ubijem oba scouta, ostao na 12%, kolega arty poginuo odmah na pocetku, ziv ja jos i jos 2 tenka Tier X, rezultat 12:2 za njih
jos 60 sec smo izdrzali... 15:2 na kraju bilo

I to je dobra partija danas, jedna od boljih

ajd kad uzmem Grilleta ili Hummela pa me scout umlati, to i shvacam, ali kad igram s T X i to vise od pola tima, i ljudi poginu u roku 180sec, mislim, nije mi jasno, kako ?

sva sreca pa je tu D3, kod njega znam sto radim i kako radim, sam sam si kriv....
Staro 17.01.2013., 21:36   #957
windfucker
Guest

Uff...
Ja mislio da je (samo) do mene, sreća da se nisam dalje inatio sa SPG-ovima...
Danas još i pala kućna mreža, router izgleda otiš'o, čitav dan zahebancije da pronađem krivca , nađem zamjenu i sve podesim kako treba, ali gotovo je napokon- noćas ćemo malo u akciju
  Reply With Quote
Staro 18.01.2013., 09:29   #958
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Ocekivao sam da ce zesce shebat spg-e,ali po meni nisu sa ovim novim patchem. Zivcira me sto ne mozes normalno igrat u 80% bitaka kad ti naseru 4-6 artica,koje imaju dmg od 1000 sa obicnim ammo-m. OIdavno je to trebalo ograniciti na max 3 artice da se moze normalno igrati.
Staro 18.01.2013., 11:02   #959
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Citiraj:
Autor VulcanRaven Pregled postova
Ocekivao sam da ce zesce shebat spg-e,ali po meni nisu sa ovim novim patchem. Zivcira me sto ne mozes normalno igrat u 80% bitaka kad ti naseru 4-6 artica,koje imaju dmg od 1000 sa obicnim ammo-m. OIdavno je to trebalo ograniciti na max 3 artice da se moze normalno igrati.
Ne na 3, nego na 1 ili 2.
Staro 19.01.2013., 12:51   #960
Pepermint
Premium
Moj komp

Pepermint's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
nazalost nece smanjivati broj, objasnio je ovaj "glavonja" sve u videu. Kaze jednostavno previse ljudi igra arty i predugo bi cekali na partiju. Max. arty-a je sada 5.

http://worldoftanks.eu/news/5669-vid...p-8th-edition/
Pepermint je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno