Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.01.2013., 12:52   #391
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
PA eto super, skupi nas se 10ak, svi na istom skype i vozi miki, hoćeš 5vs5 ili se podijeliti u dvoje pa proving grounds... to su onda hebanja majke na sve strane, znamo pišati od smeha
Jbg, ja sam na faksu, a sad si mi volju dao Nemam headset ovdje + laptop. Ali javim se čim stignem doma
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2013., 12:55   #392
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Nema brige, svaki petak smo aktivni. Tj skoro svaki petak, nekad se i zarundamo u birtiji, tek toliko da obnovimo društveni život

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2013., 12:56   #393
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Nema brige, svaki petak smo aktivni. Tj skoro svaki petak, nekad se i zarundamo u birtiji, tek toliko da obnovimo društveni život
Ma to me i muči.. Da nakon 3 tjedna šta sam u SLO, znam kak je kad dođem doma.. Cijelim putem razmišlja, idem doma, vidim svoje malo, odigram 2-3 s guštom, a na kraju je, dođem doma, kažem bok, na faksu je ok, i van, i drugi dan cijeli dan u krevetu s čajem i juhom
Staro 12.01.2013., 11:24   #394
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

http://www.twitch.tv/loogee

Hrvatski lan, live
Staro 12.01.2013., 21:32   #395
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Evo i jedna od mene sad maloprije..

Ovo mi je mislim 5 meč danas.. 4 pobjede, 2 s katom, 1 s fiddle i 1 s dianom

Nakon kaj sam imal 6:1 score u 16min, i kupio rabandon, ryze-u sam u midu s Q spellom već radio preko 20% dmg... Kada sam ga pogodio, ubacio E pa W i gotovo Nisam ni ulty trebao
Staro 13.01.2013., 01:57   #396
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
sam ko preporuka, nemoj se stalno koncentrirat na jednog champa, mixaj, malo top, malo jungle, malo adc, malo support, to ti dobro dođe do kreneš na ranked

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2013., 11:01   #397
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
sam ko preporuka, nemoj se stalno koncentrirat na jednog champa, mixaj, malo top, malo jungle, malo adc, malo support, to ti dobro dođe do kreneš na ranked
Naravno. Igram katarinu, dianu, morde, kennen, ez, ashe i fiddle Za sada njih više manje.. Kupujem lagano, kako kupujem tako ih igram Na 30 kad dođem neću početi ranked prije nekih 300-400 normal pobjeda i barem 15-tak champova u pool-u...

EDIT: Probao evelynn par puta, i svidjela mi se. Sad gledan North America kvalifikacije, i vidim kako likovi igraju s njom.. Mora biti u mom pool-u

EDIT: Evo za ekipu: http://tournaments.leagueoflegends.c...ifiers#youtube

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 13.01.2013. u 22:32.
Staro 14.01.2013., 17:12   #398
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Svega 2 puta igrao Evelynn i eto:

Kupujem sigurno

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 14.01.2013. u 17:18.
Staro 14.01.2013., 21:09   #399
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Sada smo ja i 4change odigrali jednu partiju

Igrali smo bez junglera, s time da sam ja imao Abyssal do late game-a, pa zamijenio za dfg
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2013., 22:08   #400
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Sada smo ja i 4change odigrali jednu partiju
4rchange1* (ilitiga arkanđel)

Dobra partija, ali kud baš mene na bot.. Još ga neznam igrati.. Top bi možda i nešto bolje odigrao

Ali uglavnom, nije loše Više ćemo španati polako.. Lvl 25 sam baš hitao, kupio rune, i ide to lagano

Btw. na slici, šta ove brojke u zadnjem stupcu prikazuju? ti si imao 2, ostali po 1, a ja 0... Koliko smo turreta srušili možda?
Staro 15.01.2013., 01:20   #401
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

yeah, pretpostavljam da je to broj turreta, inače evo c/p s forum.hr

Inače, danas došao iz Italije, i odigrao par mečeva...evo slika današnjih mečeva, sada idem spavati jer sam umoran (s tim da sam s Dariusom izgubio jer smo se malo glupirali na početku, pa više nije bilo vremena za comeback)

evo slika: http://i47.tinypic.com/154ed95.jpg

krenulo me danas, sutra lossevi dolaze
Staro 15.01.2013., 10:50   #402
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
yeah, pretpostavljam da je to broj turreta, inače evo c/p s forum.hr

Inače, danas došao iz Italije, i odigrao par mečeva...evo slika današnjih mečeva, sada idem spavati jer sam umoran (s tim da sam s Dariusom izgubio jer smo se malo glupirali na početku, pa više nije bilo vremena za comeback)

evo slika: http://i47.tinypic.com/154ed95.jpg

krenulo me danas, sutra lossevi dolaze
Ma kakavi loosevi.. Sve će biti pobjede Ja uvijek tak razmišljam
Staro 16.01.2013., 13:16   #403
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Preseason Balance Update

Konačano će nerfat Lee Sina (nedavno ga počeo baš svaki puta igrat kada sam na topu bio i nikad lane nisam izgubio lol). Evelynn, neka neka, OP smeće od heroja. Ezreal, kada će njegov flash bit nerfan? -.- Kha'Zix, ajme što ljudima radim kada ga dobijem u svoje ruke na mid laneu. Ali da, potpuno potreban nerf.

Sve u svemu, sviđa mi se ovaj patch jako.
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 14:06   #404
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Šta ovo znači:

Kennen
  • Basic attack has been retuned so it’s more responsive
?
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 14:30   #405
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Preseason Balance Update

Konačano će nerfat Lee Sina (nedavno ga počeo baš svaki puta igrat kada sam na topu bio i nikad lane nisam izgubio lol). Evelynn, neka neka, OP smeće od heroja. Ezreal, kada će njegov flash bit nerfan? -.- Kha'Zix, ajme što ljudima radim kada ga dobijem u svoje ruke na mid laneu. Ali da, potpuno potreban nerf.

Ma ajde, stvarno ima dobrih stvari. Dianu i Rengara lagano su opet boostali Evelynn me iznenadila iskreno, ali neka Dobra i dalje bude Vi će fixati neke bugove, a ovo za kennena ne kužim Uglavnom, Diana mi se najviše sviđa
Staro 16.01.2013., 14:38   #406
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Šta ovo znači:

Kennen
  • Basic attack has been retuned so it’s more responsive
?
Odizvniji AA, prošlim nerfom su mu malo sjebali AA. Događalo se da iako animacija za napad krene, flippin ninja nije bacio shuriken (vrijeme od kada stisnes tipku za napad pa do stvarnog napada te znalo prevarit). Last hit će biti lakši, nego sada.

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 16.01.2013. u 14:43.
Staro 16.01.2013., 14:46   #407
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Preseason Balance Update

Zašto bi trebali popraviti flash od Ezreala? Što mu fali? Iskreno, i Corki i Graves imaju slično (s tim da ako se ne varam, Graves ne može preko zida, dok orki može).

Drago mi je da je KhaZix nerfan, ne mora imati niti iteme da bude OP, stvarno mi ga je bilo pun kurac vidjeti u gejmovima

Drago mi je da su Flask povećali, neće više biti stackanja masu potova (makar manaless champovi poput Katarine i dalje mogu krenuti 1-2 warda i 9-11 potova) lol
Staro 16.01.2013., 19:52   #408
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Zašto bi trebali popraviti flash od Ezreala? Što mu fali? Iskreno, i Corki i Graves imaju slično (s tim da ako se ne varam, Graves ne može preko zida, dok orki može).

Drago mi je da je KhaZix nerfan, ne mora imati niti iteme da bude OP, stvarno mi ga je bilo pun kurac vidjeti u gejmovima

Drago mi je da su Flask povećali, neće više biti stackanja masu potova (makar manaless champovi poput Katarine i dalje mogu krenuti 1-2 warda i 9-11 potova) lol
Slažem se da ez se netreba dirati. Meni nije jednostavno da je OP, taman mi je
Staro 16.01.2013., 20:45   #409
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Nije OP? Svatko tko igra igru duze, ozbiljnije ili igra ulogu AD carrya ce ti rec da je OP. Za njega se i na svakome turniru (lanu, sto god hoces) zali da je OP. Presiguran je jednostavno, ima sve sto si ADC moze zeljeti i taj njegov flash moze izbjec svaki oblic CCa iako ga je vec zahvatio (on se i dalje moze isfleshat, samo sto ce biti stunan, slowan ili sto god, ali na siguroj udaljenosti). Npr. moze se iscupati iz blizovog pulla, ali ce biti na kratko nepokretan.
Staro 16.01.2013., 20:54   #410
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Nije OP? Svatko tko igra igru duze, ozbiljnije ili igra ulogu AD carrya ce ti rec da je OP. Za njega se i na svakome turniru (lanu, sto god hoces) zali da je OP. Presiguran je jednostavno, ima sve sto si ADC moze zeljeti i taj njegov flash moze izbjec svaki oblic CCa iako ga je vec zahvatio (on se i dalje moze isfleshat, samo sto ce biti stunan, slowan ili sto god, ali na siguroj udaljenosti). Npr. moze se iscupati iz blizovog pulla, ali ce biti na kratko nepokretan.
Mislim da je dovoljno pogledati svaki pro match i svaki turnir, Ezreal je pickan doslovno 100%. Zašto? Zato što je prokleto OP.

Sasvim si u pravu, ili neka nešto naprave sa tim njegovim "flashom" ili neka naprave druge ADC-eve da su bar imalo dobri (Draven, Varus, Ashe, Twitch, itd.).

Također Mystic Shot radi umobolan damage, a cijeli Ezreal radi mixed dmg (AP&AD) i užasno se teško protiv njega speccat, nešto kao Jax.
HAL je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2013., 21:04   #411
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Eto, moguće da nisam u pravu jer igram samo 3 mjeseca...
Staro 16.01.2013., 21:21   #412
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Eto, moguće da nisam u pravu jer igram samo 3 mjeseca...
Ma to nema veze sa vremenom provedenim u igri.
Iskreno više saznam od gledanja pro streamova i turnira, nego u samoj igri.
Danas se AD cijeni ili ako ima escape mehaniku (dakle Ezreal, Caitlyn) ili ako ima bolestan AOE dmg, pa oko AD-a gradiš cijeli team (Koreanci igraju skoro svaki meč Amumu + Miss Fortune + recimo Sona ili Leona).

Također problem je hyper carrya, tj. onih champova koji to postanu sa 6 item buildovima - Caitlyin, Tristana, Kog`Maw, Vayne, jer doslovno mogu odigrat 1 vs. 5 na kraju igre, a opet Tristana i Kog se ne biraju svaki iz svog razloga, tj. problema u mehanici - Kog nema escape, Tristana nemože freezat lane. Jasno mi je da su htjeli zanimljive i onako posebne AD carrye, ali po meni su dosta zenuli, jer su neki (većina njih) jednostavno drek.
Staro 17.01.2013., 10:40   #413
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Varus se sve više vremena igra.

Jučer me zanimljivo, prvo sam igrao na midu Veigar (ja) vs Ezreal AP (lik ima 1750 ELO), a onda drugu sam igrao ja Ezreal, a lik Varus (2150 elo)...i tu smo iz zajebancije isprobali 3 man bot (blitz, leona, ezreal)...5/0/1 u 8-oj minuti , a on bio 1lv na 3-4 min
Staro 17.01.2013., 20:28   #414
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Ma to nema veze sa vremenom provedenim u igri.
Iskreno više saznam od gledanja pro streamova i turnira, nego u samoj igri.
Danas se AD cijeni ili ako ima escape mehaniku (dakle Ezreal, Caitlyn) ili ako ima bolestan AOE dmg, pa oko AD-a gradiš cijeli team (Koreanci igraju skoro svaki meč Amumu + Miss Fortune + recimo Sona ili Leona).

Također problem je hyper carrya, tj. onih champova koji to postanu sa 6 item buildovima - Caitlyin, Tristana, Kog`Maw, Vayne, jer doslovno mogu odigrat 1 vs. 5 na kraju igre, a opet Tristana i Kog se ne biraju svaki iz svog razloga, tj. problema u mehanici - Kog nema escape, Tristana nemože freezat lane. Jasno mi je da su htjeli zanimljive i onako posebne AD carrye, ali po meni su dosta zenuli, jer su neki (većina njih) jednostavno drek.
Sve jasno. Gledam lagano, učim, i tako. Prvi put sam uopće vidio igre slične lolu i doti prije 3 mjeseca.. I učim još. Guidovi, turniri, igranje daje neke rezultate. Ali ne nakon 3 mjeseca Daje i nakon 3 mjesca, ali ne one predrastične Neznam ko je adc, tko je supp, tko je apc (osim onih osnovnih, tipa ezraez adc, evelynn apc, sona, blitz supp )
Ezrael je za mene nije op, jer ga još neznam igrati To je fora. Eza igrati prije lvl 30 (ko ja, tu i tamo) je dosta teško Ali učim

Citiraj:
Varus se sve više vremena igra.

Jučer me zanimljivo, prvo sam igrao na midu Veigar (ja) vs Ezreal AP (lik ima 1750 ELO), a onda drugu sam igrao ja Ezreal, a lik Varus (2150 elo)...i tu smo iz zajebancije isprobali 3 man bot (blitz, leona, ezreal)...5/0/1 u 8-oj minuti , a on bio 1lv na 3-4 min
Varus je ok champ. Probao ga kada je bio free, ali nije me baš onako povukao da ga odmah kupim

Imam pitanje. Da li je Talon ok champ? Igrao sam protiv njega par mečeva, i full me dojmio. Da li je jako težak i je li dobar? Hvala
Staro 17.01.2013., 21:22   #415
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Imam pitanje. Da li je Talon ok champ? Igrao sam protiv njega par mečeva, i full me dojmio. Da li je jako težak i je li dobar? Hvala
Njega sada planiram kupiti da bih imao jednog AD mid-a...moćan da, ako se ne varam dobio sada nerf/buff, ovisi s koje strane gledaš
Staro 17.01.2013., 21:41   #416
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:

Talon je odličan mid champ ako uspiješ counterat, npr. ako vidiš da je tim sa druge strane uzeo talona to je loss za njihov mid uvijek (ako od top isti mu je drek) ako ti imaš pametan tim, jer talona jede svaki bruiser.

Dosta ovisi o timu sa druge strane također, ali gle probaj, nemaš kaj zgubit osim nešto IP-a, koji ćeš ionako skupiti nazad.

Talon je baš ono tipičan assassin, 2 high dmg itema + Guardian Angel i ideš ubiti njihovog AP carrya, i vrlo vjerojatno se ne vraćaš nazad.
Staro 17.01.2013., 22:04   #417
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Baš zbog njegovog ultia postoji mogućnost da se vratiš ...
Staro 17.01.2013., 22:32   #418
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Citiraj:
Baš zbog njegovog ultia postoji mogućnost da se vratiš ...
Osim ako enemy team nema oracle, lee sina, pink wardove... Što svaki solidan tim ima.
Staro 18.01.2013., 00:02   #419
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Osim ako enemy team nema oracle, lee sina, pink wardove... Što svaki solidan tim ima.
Rijeđe ćeš to naći na normal ili yoloq. Svaki se champ može counterati, pitanje je skilla.

Probao cassiopeiu prvi put, 9/3/3, dobar champ..
Staro 18.01.2013., 10:22   #420
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Talon je odličan mid champ ako uspiješ counterat, npr. ako vidiš da je tim sa druge strane uzeo talona to je loss za njihov mid uvijek (ako od top isti mu je drek) ako ti imaš pametan tim, jer talona jede svaki bruiser.

Dosta ovisi o timu sa druge strane također, ali gle probaj, nemaš kaj zgubit osim nešto IP-a, koji ćeš ionako skupiti nazad.

Talon je baš ono tipičan assassin, 2 high dmg itema + Guardian Angel i ideš ubiti njihovog AP carrya, i vrlo vjerojatno se ne vraćaš nazad.
Mislim da nisam još spreman za Talona
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno