|
![]() |
#451 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni uredno prikaže sve brojeve koji su navedeni. Evo baš sam sad probao dodat još dva broja (drito na google acc) kolegi kod kojeg je već povukao dva broja i syncao acc. Normalno pokaže sva četiri broja na mobu.
#452 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja imam HTC One S kao primarni mob i, na primjer, odredjeni kontakt ima tri mobile broja plus po jedan "home" i "work" broj. HTC 8S posynca i home i work broj ali mobile broj synca samo jedan, ostala dva mobile broja ne pokazuje. |
![]() |
![]() |
#453 |
Moderator
|
8s ima mjesta samo za po dva broja po grupi (mobile/home/work) Sad sam probao dodat više brojeva u istu kategoriju i pribroji samo jedan. Čak i ako preimneujem kategoriju u recimo mobile 2 opet neće. No ako u mobu ispunim recimo mobile 2 mjesto u google kontaktima mi se pojavi ''car phone'' ![]()
#454 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
U vezi problema s SMS-om, vidim sam po netu dosta dojava o tom problemu, kao što sam već i naveo kriva su neka velika slova. Ali koliko vidim Vip meni ne broji duplu poruku ako ona to stvarno nije, neovisno o brojaču na mobitelu, imam flat rate za poruke i šaljem ih dosta tako da mi je teško potvrdit ovo ali na ispisu imam samo dvije poruke di mi je količina 2, a poslo sam ih nekoliko di je na brojaču pisalo 3, pa čak i 4. Može još neko potvrdit ovo? |
![]() |
![]() |
#456 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
produzujem pretplatu i mogu birati izmedju lumie 900 i htc 8x? do sad sam godinama bio na iphonima a privlaci me taj windows i sad se otvorila mogucnost da ga uzmem ![]() sta uzeti? ima netko iskustva? citao sam neke usporedbe i htc je bolji u dosta stvari ali opet nokia mi super lezi u ruci,htc jos uvijek nisu dobili u t centru pa ga nisam imao prilike cackat. |
![]() |
![]() |
#457 |
Premium
|
Prekasno je sad za uzimat Lumiu 900, support za WP7 svakim danom pada, a i WP8 je funkcionalniji i puno bolji sustav opčenito, hardware također na strani 8X. Bez ikakve dvojbe između ove dvojce pobjednik je 8X. |
![]() |
![]() |
#462 |
Premium
|
Vjeruj mi da će ti i 8X ostaviti takav dojam, odličan mobitel, i on i 8S su dva mobitela koja mi možda i najbolje leže u ruci od svih pametnih mobitela s ekranom većim od 3.7", a o kvaliteti izrade da ne pričam. |
![]() |
![]() |
#463 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
8X je jedan od najkvalitenijih mobitela koje sam imao prilike koristiti. Pritom mislim na izradu. Nemoguće da na tom telefonu nešto škripne..., a zbog gumirane poledine čvrsto leži u ruci... |
![]() |
![]() |
#465 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
malo bih presao na windowse s androida nekako sam ih se zasitio.. htc 8S za 599kn u tarifi 111 Nekako mi se to cini best buy.. jos vise kad vidim proc i gpu.. strasno mocno se cini.. ali 512 mb rama :/ ... znam da je to za android premalo.. kako se windows nosi s toliko rama? |
![]() |
![]() |
#466 |
Premium
|
Fluidniji nego mnogi Androidi s gigom RAM-a. ![]() Savjetovao bih ti još da požuriš s kupovinom jer se sad do isteka zaliha 8S prodaje u pola cijene (još je aktualna blagdanska ponuda, imaš i na tarifu popust), frend mi prije dva dana također uzimao 8S i nije ga mogao preko webshopa naručiti jer ga navodno nemaju više u centralama iz kojih šalju nego samo zalihe koje su ostale po poslovnicama i brzo se bliže kraju, tako mu je bar lik iz szk-a kazao. |
![]() |
![]() |
#467 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
kakvi su windows 8 po pitanju roota/jailbreaka kao što ima ios te andorid.. koliko je platforma otvorena odnosno zatvorena po pitanju custom romova i slicno.. mislim znam da je to tek poceta tog OS-a pa ne mozemo ocekivati nista spektakularno na pocetku.. znam iz iskustva posto sam imao G1 jos davne 2008-me kada je android bio SF pa si na internetu mogao pronaci 2 stranice koje pišu o tome ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Šteta kaj svi 3rd party appovi ne rade tako brzo i fluidno ko na androidu (nije da potičem flejm i troll,čisto se osvrčem na komentare korisnika na raznim forumima i njihovom storeu,kao i doživljajima gazde lokalnog birca koji je popizditis dobio s 5+ sekundnim učitavanjem whatsappa na HTCu a o trošenju baterije vezanom uz isti također nebi ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#472 |
Moderator
|
Gasenje wifia kad se locka screen je rijeseno na 8X ima vec o-ho-ho vremena dok na 8S nije niti postojao jer su vec tvornicki dolazili s tim updateom.
#473 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
#474 |
Moderator
|
#475 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
slažem se, radi uštede baterije, samo ga eto na mojoj omniji 7 još ne mogu kontrolirati
#476 |
Premium
|
Pa meni se recimo to gašenje WiFi-a baš sviđa, štedi dosta bateriju, a ako traje nekakav download ili neki drugi servis aktivno koristi internet ne gasi ga tako da je ful praktično. Što se tiče gore spomenutog WhatsAppa, meni se čini da je on dosta problematičan i nepouzdan i na drugim platformama, ja sam ga koristio u zadnje vrijeme na Androidu i na WP8 i za moje potrebe (nekih 5-10 poruka dnevno) jednako mi radi na oba OS-a, push radi kak treba sad što je prije bio jedini pravi veliki problem ovog načina komuniciranja na WP-u, čak mi je i sam WhatsApp bolji na njemu jer se aplikacija dizajnom uklapa u sustav, kao i večina ostalih third party aplikacija što je recimo meni osobno veliki plus te platforme. |
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Meni na 8X WhatsApp radi savršeno za razliku od vibera. Pali se trenutno, poruke dolaze instantno, puno je bolje optimiziran za WP nego Viber koji je već godinu dana u beti Čim sam upalio telefon 30.12. mi je došla obavijest u updejtu, tako da od onda (barem meni), je riješen wlan bug. |
![]() |
![]() |
#479 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|