|
![]() |
#2 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Koliko ja znam nema razlike ,razlika između te dvije je samo u memi kod vulgaris je gddr1 ,a kod gt gddr3
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
jedno pitanje cemu 6600 kad je 9800pro jaca od 6600 ( 256 bitna sabirnica znaci jako puno=)
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Ajd da stavimo stvari na "papir" ja dobivam 3100 3dm2005 a kompic s Gt-icom na 500/900 3200-300, a kolko radi 9800 Pro(ne zaje..... nego fakat ne znam)??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ne kupujem nista
![]() |
![]() |
#9 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() e blage nemam meni osobno 3D mark ne zanci ama bas nis, tak da sam 03 sam stavio vidit di Tyanica ( killed by MoBo) baca artefekte. s 4×AF i 8×AA sam dobivao oko 4500-4700 03
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Moja(iz siga) s 3dm03 radi 7000 +/-10 ali ja sam samo "kliknul" Run, dakle na defaultnim postavkama... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|