|
![]() |
#421 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dam se kladit da će se tebi ovaj app jako svidit ![]() http://www.windowsphone.com/en-us/st...c-00237de2db9e Imaš i free verziju ali ona ima ograničenja. WP8 se meni osobno najviše svidio zbog jednostavnosti korištenja. Po meni je najveća mana OS-a to kaj ne možeš instalirat aplikacije na karticu već samo na integriranu memoriju uređaja ![]() A još kad uređaj dobiš za 299 kn onda nema ni veselju kraja ![]() BTW Daj mi reci jel i tebi lomi SMS na 70 znakova? Jer meni govno prelomi SMS bez obzira koristio dijakritiku ili ne. Čak i kad maknem HR tipkovnicu, pa čak i ako promijenim regiju sa CRO na recimo UK i dalje serenda.
#422 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
da, jednostavnost mu je bez premca kao i logika korištenja... u pol minute sam skužio di šta, back, options, home - odlično. kužim ovo za internu memoriju, ali oke ne brine me to previše jer ako prijeđem i privatno na wp8 onda će to biti neki flagship model (vjerovatno 920)... makar ću uvijek prije dati prednost internoj memoriji za app-ove nego sd kartici pošto na mobitel ne gledam kao na prijenosni disk, a performanse su i do 10ak puta bolje. evo sad sam malo i voice command probao i bogami je ufatio jako puno na tiho izgovorenim komandama jer me sram pričat mobitelu solo u sobi ![]() sad sam probao sms i ako misliš da li na drugu prelazi nakon 70 znakova - da. makar mi je to isto prilično nebitno pošto mi je vacap 99% txt komunikacije sa svijetom. |
![]() |
![]() |
#423 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Mislim da ću otić u vip i yebat im se s materom oko toga, iako mjesečno pošaljem možda 10-15 sms-ova. Ali stvar je principa. OK u ugovoru stoji da će se poruke rezat na 70 znakova ako se koristi dijakritika, ali za koga vraga to rade i kad se ne koristi ![]()
![]() |
#424 |
Moderator
|
pa razloga za prodaju tak i tak imaš, pa ne vidim zakaj ne bi pazario 620ku ![]() ![]() ![]() nećeš ništa postić u vip-u imho... eventualno imaju oni neku kvotu dana da vratiš uređaj ako nisi zadovoljan i zamijeniš za neki drugi. primjera radi ja sam dignuo xperiu p na ics i krepala funkcionalnost auto connecta na pioneer bt radio, zvao tamo reko šta i kako... joooooj pa to ste vi sami apdejtali, reko da preko apdejta koji je prošao vaše ruke i pun net kako to sve ne radi i zakaj ste puštali taj apdejt, pa simo-tamo i na kraju nazvao onaj plaćeni support i čovjeku sve bilo jasno, fino pospikali i o rootanju i drugim romovima, ali zbog gubitka garancije me uputio na agram servis za downgrade ako ništa drugo. tamo isto super ljubazni ljudi rekli da nema frke sve ide u garantni rok, možemo se dogovoriti da ujutro ostavim mob i poslije posla ga pokupim i bla bla izašao apdejt novi i sve radi ![]() uglavnom samo ćeš se iživcirati i otić doma sa 70 znakovnim sms-om i dalje... ili eventualno drugim mobom ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Moderator
|
Ma 8S mi se više sviđa od 620-ice, velim jedina stvar koja mi je bolja kod Nokije je kaj ima 8GB memorije. Ajd i Nokia Maps/Drive ![]() Al većih zamjerki na 8S nemam. Zasad sam zadovoljan.
#426 |
Moderator
|
uf a baterija... mislim sam taj menađment baterije mi se čini van pameti kad vidim koliko to sporo umire. naravno treba proć malo više vremena korištenja, ali lajkam to mnogo. da skužio sam da ništa od navigacije na ovome out-of-the-box, tako da je tu (velim opet za privatne svrhe kao potpuna zamjena za android) nokia u prednosti. ma dobro što smo zadovoljni sa uređajem, koji je stvarno solidan, ja sam zadovoljan sa os-om i to poprilično. |
![]() |
![]() |
#429 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
#430 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Aha, znači ne vrijedi ti ono da ima 160 znakova ako nema naših slova? Čudno jer kod mene opet normalno to radi. ![]() Naša tipkovnica je uključena i ove regionalne postavke: ![]() Što je najgore Nokia nudi Drive đabe svima, a kao za sebe imaju nešto opremljeniji Drive+, problem je mutavi HTC kojem je to ispod ponosa i želi gurati svoj HTC Locations koji nikako da izađe te se ne zna hoće li uopće bit skroz besplatan. ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Premium
|
WTF? Baš se igram malo s tim, ispišem englesku abecedu malim slovima, stavim jedno 50ak točaka i krenem velika slova, promatram mjerač i vidim da neka velika slova stavljaju to ograničenje, npr. B, A, E, O, H, I, Z... Dok se neka od tih velikih slova ne stave mjeri normalno do 160. ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Moderator
|
I mislio sam. Upravo sam skužio da ne možeš drito sa moba dignut fortku i to mi ide na jetru. Sad moram ili dić fotku na skydrive pa linkat na forum, ili napravit recimo flickr acc + instalirat flickr app da bi mogao dić fotku. Pa dobro jesu li oni zdravi? ![]()
#439 |
Moderator
|
#440 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Dropbox imam na iPodu touch, pa sve slike automatski baca gore. Nije rješenje bez linkanja tih fotki na forume i sl., ali bar dio posla odradi automatski. Vjerojatno i na WP8 ta mogućnost postoji u Dropboxu. Btw, jel uopće postoji Dropbox za WP8?
![]() |
#441 |
Premium
|
Navodno je poslan na approval za market, nekidan je puštena verzija za Win RT tako da bi se i ova trebala uskoro pojavit, ima neslužbenih appova no nisam ih probao pošto već duže vrijeme koristim samo SkyDrive koji mi je nešto bolje rješenje za cloud. |
![]() |
![]() |
#444 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
#445 | ||
Moderator
|
Citiraj:
možeš odabrati da li hoćeš resize/orginal pojedinačno za download i za upload (postavke skydrive-a), a automatski upload je jedan switch (postavka kamere). maestralno ![]() ne tako maestralno: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#446 |
Moderator
|
Ja sam također prešao sa dp-a na SkyDrive. BTW kaj se nije trebalo dobit još 7GB free prostora ak si kupio WP8 uređaj? Mislim mogu ja sad napravit novi acc pa dobit 7GB na račun WP8 ali ja bi htio to pribrojit postojećem ![]() A vezano za upload slika skinuo sam imgur app http://www.windowsphone.com/en-us/st...b-78e7d1fa76f8 (da bi ovaj skinuli morate promijenit regiju sa Hrvatska na neku drugi tipa US, nakon instalacije uredno se može vratit na RH) I za neke gluposti za koje mi nije bitno hoće li ostati na serveru dulje od par mjeseci sasvim dovoljno. Važno mi je bilo da mogu postat na forum bb kod s thumbnail previewom, a ne samo suhoparan direct link. Druga mogućnost je Flickr acc i ovaj app (za koji je također portebno promijeniti regiju da bi ga vidjeli u app storeu) http://www.windowsphone.com/en-us/st...c-00237de2db9e E da, bio danas u VIP-u i žalio se na onu foru s SMS znakovima. Veli lik da oni nisu upoznati s tim problemom i da nemaju pojma zakaj to radi ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 11.01.2013. u 17:40. |
![]() |
![]() |
#447 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Wolverine: 'E da, bio danas u VIP-u i žalio se na onu foru s SMS znakovima. Veli lik da oni nisu upoznati s tim problemom i da nemaju pojma zakaj to radi' To je problem samog WP8, čitao sam malo o tome i ima dosta korisnika s tim problemom, microsoft mora neki update dati za to.... Isto vrijedi s zauzećem prostora na WP8 mobitelima, nekakav 'Others' folder se puni i jedino rješenje je reset mobitela, to moraju ispraviti... ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jedan lik je pokušao staviti modificirani firmware na WP8 i dobio 'UEFI Boot Manager Error' ![]() http://wmpoweruser.com/windows-phone...error-message/ Fora je to vidjeti na smartphone-u i dokaz da je WP8 na NT kernelu ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Moderator
|
Others folder se puni sumanuto, a skužio sam da se baš i ne prazni nakon što uninstaliraš aplikaciju već valjda ostaju njeni ostaci unutar tog foldera. Druga stvar je update appova za koji valjda ne briše ''temp folder'' pa se samo nagomilavaju podaci.
#450 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Recite mi kako rjesavate contactse sa Google accounta a koji imaju vise mobile brojeva, posto mob (HTC 8S) nece da prikaze nego samo jedan broj. ![]() Nije valjda da je nemoguce porihtati kako treba ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|