|
![]() |
#5341 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
S WDom je najlakše igrati hardcore jer ima hrpa živine koja može tankat. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5342 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
#5343 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pitanjce za znalce ![]() Malo čitam za Stone of jordan ring pa mi neke stvari baš i nisu jasne. Dakle ako imaš cold na SoJu, onda se enemyji sporiji, ALI, dal ti smiješ ili ne smiješ imat neki elemental na weaponu da to vrijedi ili? Tko od vas koristi soj?
![]() |
#5345 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Ja sam mislio da se samo meni to dogadja... ![]() Sad mi je lakse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5346 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma u 01.14, tj. za pol sata istjece aukcija za jedan komad opreme na AH, a kako izgleda necu stici pogledat da li uopste mogu podici ponudi, tj. ako je netko vise od mene ponudio ja osta bez itema. Nije da mi bas nesto treba ali mi dize DPS za oko 8k, pa mi nije svejedno da li se mogu ili nemogu logirat u D3. Oko 20.00 sve ok radilo. Unazad sat vremena neradi nikako login.
![]() |
#5347 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Nemoras, raznorazni elemental bonusi na dmg nemaju veze sa oruzjem. (kao npr inna's belt- zato je cesto bolji i od witching houra) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5349 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Trazeci razlog zasto nekima sa manje MFa nego meni padne 4-5 legova u runu, i ne, jos ne vjerujem u RNG teoriju. Nabasam na site sa tonom cheat/scam/whatever smeca. Imaju skripte i gluposti za prevarit ljude na 100 nacina. Tipa, dogovorite prodaju, on otvori trade, ako u 2 sec ne ubacite item, lik zatvara trade. Sad tu pocinje komedija, item ako ide sa RMB transferom u trade onda je instant. Neka ekipa ga draga iz inventorija drzeci LMB, kad je govno scamersko vidi da item nije odma uletio u transfer, racuna da je nabasao na draggera. Gasi trade window, a liku ostane item u ruci. Ako slucajno pusti LMB item pada na pod, a skripta scammera ga odma kupi sa poda. Ima vrlo inventivnih metoda za prevarit ljude. Ni AH nije siguran, al je puno bolje od tradea i ostalih gluposti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5350 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Koji k. se dogadja s igrom, ak me nije 5 puta veceras izbacilo, pa nam je cijeli party izbacilo pa neki nemogu parti pa radi novi party... pa nas na kraju opet sve iza ubera izbaci i nemres se opet ulogirat...wtf. Em je igra dosadna, em nema nikakve nagrade em je sve prepuno chitera i sad jos i ovo.. neznam zakaj ju jos igram, kad izadje poe se prebacujem do nekog patcha, jer ovo fakat nema smisla |
![]() |
![]() |
![]() |
#5352 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ti si makar probao igrati, meni nikako danas neradi, (onaj item od nocas, popapala maca, nist od mojih novih rukavica) Ma strasno sto se tice konekcije, mene baca sad pa sad van, skupim 5NV a on me diskonekta, skupim 2NV on me sutne van iz igre. Evo prasio WoT 3 sata u komadu, nema problema nikakvog (osim bedastih poljaka i njihovih siemki)
![]() |
#5354 | |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Bonus % to elemental damage item ti se prenosi na fizičku komponentu štete oružja. Znači ako imaš oružje koje radi 45% fizičke štete i 55% elemental štete, taj bonus se pribraja samo fizičkoj komponenti. Takvi itemi najbolje pašu na black damage oružja odnosno oružja koja rade čisti fizički dmg. Nazvali su ih "black" zato što je pozadina itema crna, bez grafike pojedinih elemenata (npr. Skorn). Također, ako recimo item daje "% to cold", svi non elemental skillovi koje koristiš će poprimiti cold efekt. Elemental skillovi (non cold) će i dalje primiti bonus dmg na svoj fizički postotak od oružja, ali cold efekt se neće manifestirati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5355 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5356 | |
Premium
|
Citiraj:
Da ode account jer sam htio vidit na minimapu gdje je mob i da mi legy bolje svjetli? Ima finih toolova, istina. Al blizz ima trigger finger za nevjerovat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5357 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5358 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#5361 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5362 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Innas helm je drek jer nema nijedan ressist ![]() Ovaj ik chest je stvarno mrak, neka malo moje sreće ode i do ostalih, samo se nadam da neće nesreća ![]() Ubaci u ah sve affixe pa vidi koliko koji vrijedi, ovako iz glave nemam pojma jer cijene svakim danom idu dole. ![]()
![]() |
#5363 |
Avocado
|
Evo upravo mi se dogodi ovo: dropa mi 63lvl spirit stone i disconnecta me, naravno da ga nisam skupio. Pička im materina.
EDIT: evo im i ticket mamu im jebem u sve moguće otvore.
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 05.01.2013. u 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5364 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5365 |
Avocado
|
Ma idem ne. nista vise necu igrati, a nikad necu vise niti kupiti igru, narocito ne ce. popljugo sam ga blizzardu masno. jebiga, trebo sam zapit bar razliku u cijeni izmedu regularnog i ce...
![]() |
#5366 | |
Premium
|
Citiraj:
I sad tako radimo inace, jedan od nas izadje iz igre i cirne cjene na AH. Danas ja izadjem, i kolega pise da zasto ga je kickalo vani iz igre.... Nije do sada bilo bitno ko je kreator i tko izadje. Al izgleda da kad se igri digne onda te zajebe. Barem je koelga pokupio sa poda sta je stigao prije nego sam izasao ![]() A drop dana je Lacuni sa 3.5% CCa + 80 str/dex. Neka ih vrag nosi za 24m. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5368 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I jel tko zna sta se dogadja sa gemovima? Emerald radiant star se prodaje po 26m. Ocito je duping prestao, al trosak je 15m a prodaja 25m, cistih 10m profita. Interesantno. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 06.01.2013. u 11:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5369 | ||||||||
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
ako imas jewelcraftera na 10 lvl sa svim knjigama. a za radiant star ti treba 729 flawless star i 1631 tome. trenutna cijena je: 11213g flawless star, 1005g tome of secret
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5370 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |