|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
bullšit. dečki svadate se BZVZ. najbolje da se zaboravi ovo. možda je netk nesto krivo vidio ili pročitao pa se zabunio, a oko toga se diže velika prašina. kaj da drugo kažem, osobno sam naklonjen NVidiji iako sam nedavno kupio i 9550XT tak da... inače oko svih ovih kako ATI pljuje Nvidiju. samo znam ono oko prezentacije X800-tki... i to mi je blesavo... vjerujem da mozda negdje i NVidia pljuje ATI ali ja to nisam vidio i neželim pa onak... ljepo vjerujem u NVidiu i onu Sirenu ![]() eto tolko |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Trebam li spominjati AMDov Partnumber.. Bio sam jednom pročitao usporedbu ovog stila. Imam balkanskog gurača XL 20+ to je u biti kita od 16cm al daje osjećaj ko da je 23.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
AMD-ov part numbering je uspješna marketinška strategija koja samo granično ima veze sa uvaljivanjem muda pod bubrege. + kaj je AMD bio na nju prisiljen zbog Intelove sheme sa visokim taktom procesora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
nitko nije rekao da je loša. Doakz intel kje promjenio označavanje proceva( OK znam ima tu drugih razloga, kao što je famozno odustajanje od 4Ghz). IMHO je bilo tu uvaljivanja jer se veliki brojevi lijepo prodaju, a često sam vidio prigovore moj 1800AMD radi na samo 1533 on je pokvaren itd. Svaki marketing ima cilj prodati i svoj proizvod prikazati u što boljem a konkurentski u što lošijem. Kao i Tabloidi naslov je SKANDAL, KRAĐA, SENZACIONALNO, EKSKLUZIVNO, otvoriš Naslov font 90 tekst font 15 dva reda.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|