|
![]() |
#331 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#333 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#334 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo zadnja 2 meča sam rasturio praktički ![]() Katarina 26:8:14, nafidali me u midu previše ![]() ![]() EDIT1: I još jedna pobjeda, ali sam loše odigral ![]() EDIT2: I još jedna 3v3 s master yi-om. Igrali smo garen/rengar/ja protiv Voli/Kata/Ashe.. I ubili volia jedno 5 puta, katarinu jedno 2 puta i ashe jednom, i sad ja već ljepo nafidan imam attack speed i ad (igram AD yi) i idem 1v1 s voli, ubijem ga jedno 2 puta on meni ne skine ni 70% hp (i u tom trenutku on je na 1:9 score) i počne srati na /all.. Yi hack, to big dmg, my team sux, a njegovi imaju 2:2, 2:3, on 1:9, i on će sve riportati, no team help, bla bla bla.. Kakvih izroda ima u tom gamingu..čudoooo! Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 23.12.2012. u 11:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Premium
|
Jao, igrao katarinu sad maloprije... I krenuo mid i zamolio me lux da se trade, ja sam išao na top. Morde i ja protiv kog i vi. Vi me rasturio, 0:5 sam imao i gotovo bilo za 20-tak min... Jao jao ![]() EDIT: Igram Ez-a sad malo ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 27.12.2012. u 12:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Cho'Gath ti je dobar jungler, Fiddlesticks, Amumu, Shaco, Maokai
![]() |
![]() |
#340 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Xin sa doran blade-om i full ad runama, nemoraš se uopće vraćat u bazu nikako što se hp-a tiče. Otvaraš sa W pa Q pa opet W pa E pa opet W pa R, uglavnom boostaš w pa q i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Premium
|
Ahahahahahhaha... Ovi prijelazi iz mjuze u mjuzu za popišati. Ali koliko vidim, nisu baš neki profesionalci ![]() Ali uglavnom, svaka čast ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
To ti se zove manjak mozga.. dobro, zapravo nedostatak teamskog igranja (previše solaže i manjak focusa), takvih morona na rankedu imaš ko u ludilu, dočekat ćeš se još toga, bez brige ![]() što se tiće Singeda, nemoj ga podcijeniti ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Premium
|
Jasno ![]() Ali ima grešaka velikih... Inače, zaljubio se u ezraela i mordea.. Sad uz Katarinu i Dianu, igram još njih 2 dosta i prejaki su... Kennen ni je nakako pao što se tiče igranja, tj. nisam ga igrao već 3 tjedna sigurno ![]() Morde ftw. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Igrah sad prek praznika malo više opet i prisjetih se zašto sam i stao uopće, zbog kretena naravno, kojih pobogu ima i više nego dovoljno (just FYI) igramo frend i ja ranked, na skypeu smo, uzmemo bot, on Eza a ja Sonu, razvalimo dolje Dravena i Soraku totalno (brijem da je imo negdi 10-3, i BT i IE dok je Draven im'o samo BFS ![]() ali naravno kreten na midu (morde), roknuo kassadinu 7 killova, i onda se debil ide žaliti na junglera, da je jungler kriv (kojem je valjda dopizdilo da ga ovaj 'ebe, i leaveao) i tako popuhasmo gejm
![]() |
![]() |
#353 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() 200 ELO-a minus u 2 dana, nisam niti jednu igru skoro igrao da nas je bilo 5. Na rubu plača sam bio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#356 |
Premium
|
Je, praznici još traju, koliko znam u dosta zemalja europe ![]() Ja uzeo Fiddle, i napravio si full ad rune, tako da sad imam 2 full page.. ap i ad.. sad lagano skupljam za pageve, da mogu ljepo na 30 ležerno odigrati još 200-300 normala ![]() Fiddle mi je tak tak.. Cho i Amumu su mi nekak bolje legli, niti sam neznam... Ali moram guidove gledati ![]() EDIT: Joj kako volim kada ulazim u igru i od 5 protivnika vidim 4 free champa.. Uvijek uzimam u obzir, ok, ovi nemaju pojma pošto prvi-drugi-max treći put igraju tog champa (naravno nije uvijek tako), pa žele malo isprobati ![]() ![]() I tako me taj boost sad s dianom dogurao do pobjede ![]() ![]() ![]() Očito ju moram proučiti još ![]() EDIT2: Evo proučio ju ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 04.01.2013. u 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Premium
|
Eto ljudi da s vama podijelim jednu čudnu situaciju ![]() I onda se zaletjeli, ubili yi-a, nije se stigao hilati, ubili singeda, i napravili im ace.. I gas u bazu i pobjeda nakon 50min ![]() Koji feeling.. Ja imao 13:12 score ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Premium
|
Da ![]() Ali u tom meču naravno imamo ljude, koji će te prijaviti, ti si idiot i sve, a score 0:xx.. I onda nemogu ostati ravnodušan i šutjeti ![]() Ali ima i mečeva, kao 1 dana, gdje jednostavno, nakon takvog meča, bi obrisao igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Primjer, igram danas s Veigarom na midu protiv Lux. Ona ima cca 650 pobjeda, znači nije baš da je najveći njub. I tako igram se ja s njom na midu, pošto sam dosta dugo mainao Luxa pa znam njene nedostatke. Završio sam meč 11 / 2 / 15 ...s time da sam i nju par puta ubio u midu, a klasika je bila da ganka jungler ili njihov bot. I tako nekih 4x sam izašao iz fighta s 10-50 hp-a i napišem "Not even close."...naravno šalimo se mi svi, kada me ubila ja napišem "nice!"..i njihova Lulu kaže da joj to smeta kada napišem, i prestanem pisati "Not even close."...nakon gejma ona me reporta i drži predavanje svima kako bi me trebali reportati jer sam toxic igrač ![]() cijeli i moj i njen tim se ismijao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|