Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.12.2012., 18:51   #1
pejkan_ucv
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2012
Računalo ne radi kako bi trebalo

Evo imam ovo računalo koje sam uzeo u linksu z 7,800 kn i prilično sam razočaran. Imam 8 Gb RAM-a grafičku karticu amd Radeon hd7850 2 Gb, Intel Core i5 3570 3.40 GHz, 500 gb hdd.razočarao sam se jer sam ga uzeo uglavnom za gejmanje a većina jačih igrica loše pokreće.Želio sam igrati sve ove nove poput Assassins creed 3 Far Cry 3 , Hitman itd.,međutim na high postavkama sve steka.Ima li netko savjet za mene;moze li se nesto narediti u postavkama ili nesto slicno. Evo nov sam na ovom forumu i molim vas ako mi netko moze nekako pomoći.
pejkan_ucv je offline   Reply With Quote
Staro 28.12.2012., 13:30   #2
Akhorahil17
Akhorahil unleashed
Moj komp

Akhorahil17's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Popuni "Moj komp", probaj windows 7 ili 8 instalirat na novo, vjerojatno se u driveru nekom problem
Akhorahil17 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.12.2012., 14:23   #3
Groza
Strašni
Moj komp

Groza's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor pejkan_ucv Pregled postova
Evo imam ovo računalo koje sam uzeo u linksu z 7,800 kn i prilično sam razočaran. Imam 8 Gb RAM-a grafičku karticu amd Radeon hd7850 2 Gb, Intel Core i5 3570 3.40 GHz, 500 gb hdd.razočarao sam se jer sam ga uzeo uglavnom za gejmanje a većina jačih igrica loše pokreće.Želio sam igrati sve ove nove poput Assassins creed 3 Far Cry 3 , Hitman itd.,međutim na high postavkama sve steka.Ima li netko savjet za mene;moze li se nesto narediti u postavkama ili nesto slicno. Evo nov sam na ovom forumu i molim vas ako mi netko moze nekako pomoći.
Stavi najsvježije drivere koje možeš nać za ploču, grafu... i onda vidi imaš li problema.
Groza je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2013., 14:41   #4
ROMO
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Ma samo najnoviji driveri za grafu,za pocetak. Ako si instalirao drivere s cd-a koji si dobio,stari su. Skini s amd-ove stranice nove pa se javi.
ROMO je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2013., 18:20   #5
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor pejkan_ucv Pregled postova
Driveri stari moj, s tim kompom mora raditi kako spada sve 500gb hdd za 8tisuća kn.. Hmm, nadam se da te nisu oderali kako spada
Mommistake je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno