|
![]() |
#422 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
meni dosle reflektirajuce trakice koje sam narucio 29.10... tocno 5 tjedana od narudzbe..... kao sto i Mirkopoter kaze: "Hebeš to, ebay rulez" tesko da cu osad ista uzimat s dx-a ..
![]() |
#423 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Naručio 3 itema sa DX-a, prvi 16.10. i još ništa nije stiglo. U isto vrijeme, itemi naručeni sa ebaya 15-25.11. počeli stizati. Nevjerojatno da sve dolazi iz Kine, a tolika razlika. ![]()
![]() |
#424 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Spori su toliko da sam ja definitvo odustao od njih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ako je dealextreme tako spor kao što kažete meni stižu narudžbe za cca25-40 dana koja je alternativa za neki dobar site koji šalje u RH +free shiping ? molim samo provjerene informacije tj od onih koji su kod njih kupovali hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Relativno brzo dolazi...2-3 tjedna cca.
![]() |
![]() |
#427 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
Ja sam naručio neke sitnice sa dx-a i dobio refund za njih pošto mi nije stiglo, a kasnije sam vidio da sam to isto mogao kupiti i na ebayu za manje novce. Tako da, pored ebaya stvarno ne treba tražit drugi sajt, eventualno ako tamo nešto nema ali to je rijetkost. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 | ||
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Očekivano, nisu se izjasnili ni na request paypala pa su ovi donjeli odluku... sitnica, ali zašto bi im ostavio kad stvar nije ni došla. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
hoćeš li im vratiti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Evo, prvi put kupio u dx-u. Plaćeno 18.11. stiglo prošli četvrtak. Ja zadovoljan. Klasično kinesko vrijeme dostave do mjesec dana. Izgleda imam sreće sa kineskom dostavom jer mi i sa ebaya 99% kupovina (a ima ih dosta) stiže uredno i u roku 30 radnih dana (a često i u roku dva tjedna) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
A naci cemo jos nekog drloga onda ![]() Gdje se bira to hoće slat posebno ili sve zajedno? Ah očekivano, već 6 minuta mi otvara košaricu. Zadnje izmijenjeno od: brodjo. 27.12.2012. u 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Mirko, a ne Harry
|
Nije mi stigao paket i ovi iz DX-a su mi dali neki refund ID i pitam ja njih šta radim s tim i jave oni da kontaktiram paypal da mi provjere taj refund ID. Da kontaktiram ili negdje drugdje idem s tim refund id-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Ma ne trebaš ti nikoga kontaktirati. Meni su nedavno napravili refund i procedura je kao na ebayu, oni ti vrate na paypal i s paypal ti ide direkt na karticu. Pogledaj na paypalu jel ti sjelo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Mirko, a ne Harry
|
Na mail mi uvijek stigne "taj i taj ti je refund toliko i toliko..." ali ovaj put nema ništa. Već su mi jednom refundali normalno bez ikakvog refund id-a, a sad me hebu bezveze umjesto da normalno refundaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|