|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Popravak: Genius zvucnici 5.1
Pozdrav svima, ja sam Adis iz Rijeke, 23god nezaposlen kao i svi ostali... po 1. put s vama... kad smo to zavrsili idemo na problem: prije cca 2god sam kupio Genius SW-HF5.1 5000 i sada nece da se upale prvi put kad mi se to desilo mislio sam da su crkli, ludim ja i pizdaram susjedu tetku sto me pogledao kroz prozor dok je baba mara zalijevala cvijece kad ono desi se Cudo i prorade. Nebi mi smetalo da su opet proradili ali nisu trenutno mi: LED lampica se vise ne pali Klikam Stendby za on/off nista se ne desava Probao promijenit uticnicu i dalje nista Probao u drugom stanu di je bolje napravljena struja u kuci i opet pogodite sta se desilo : nista ![]() Provjerio osigurac i cijeli je radi normalno nije spaljen prilikom svega toga skuzio sam da Ovaj Kotacic -/+ za pojacavanje, smanjivanje kad se pojaca vrati se na originalnu poziciju tj. smanji skroz. sad ja kontam i otvorim tu kontrolnu plocu izvadim motoric koji pokrece taj famozni kotacic i rucno ga okrenem na desno tj pojacam i vrati se nazad kad dodje do kraja kotacic stane ali motoric i dalje vrti. inace bi trebao stat i ponovo se normalno upalit kao i do sad al ga i dalje vrti. Sad mene zanima kako to popravit, dali se zvucnici ne pali radi tog motorica sto i dalje vrti ili je tu neki drugi problem. ako je u cemu bi mogao bit problem:? Hvala unaprijed za svaki odgovor i pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Imaju dosta problema s tim, imam iste, i ja cekam dan kad cu se morat uhvatit lemilice i multimetra, elektronika ih muci. Ali koliko vidim nitko jos nije nasao konkretno rjesenje, tu se dosta pisalo o tome. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
ok hvala na odgovoru, sve mi se cini da je to onaj mali motoric kriv zasto se ponovo ne upali nakon iskljucivanja, kad sam ih rastavio, dosao do tog motorica ukljucio u struju bas se cuje da ga vrti i nikako da se zaustavi. sad me zanima dal je on kriv za taj kvar ili nesto drugo ne funkcionira od elektronike |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|