|
![]() |
#5551 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pozdrav imam problem. Spojio danas P42X20 na HTPC, i imam problem koji nisam uspio otklonit u opcijama. Naime, cijela slika mi je razvučena jedno centimetar, mozda malo manje preko ruba tv-a, i nikako neuspjevam to rješit. Rezolucija je podešena na 720P, driveri instalirani, uredno mi prepozna plazmu i model. Spojeno je preko HDMI-a na ploču, odnosno G530 procesor. Ima netko ideju? tnx
![]() |
#5552 |
Guest
|
Pogledaj underscan/overscan opcije negdje. Također, na samom TV-u imaš isto tu opciju pa pogledaj. Mislim da nije pod picture nego negdje drugdje. Nisam godinama dirao pa ne znam. |
![]() |
![]() |
#5553 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#5554 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Dan svima. Vidim da ste se raspisali, ali bih ipak volio posebnu preporuku za tv 3000-3500 kn. Koristiti će se isključivo za gledanje tv-a i pokojeg filma. Ukoliko se računalo ili mobitel spoji korisitit će se opet za reprodukciju filma. Koliko sam skužio u ovom jeftinijem segmentu prednost imaju plazme? Ono što je jedino važno je dijagonala 107 i što više garancije i Osijek kao tržište. ![]() Hvala puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5555 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Nasao u opcijama, sad je to. Smanjio sam sliku sa klizacima i od ruba do ruba je. Samo sad me brije da li je to sad 1:1 omjer ili ne :/
![]() |
![]() |
#5556 | |
NITKOV
|
Citiraj:
Ne znam koje dućane imaš u Osijeku al vidim da je u Emmezeti samsung 2.979,99 kn. http://www.emmezeta.hr/multimedija/t...d-i-plazma-tv/
![]() |
![]() |
#5557 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5559 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
samo vidi da li mozes preko weba uzeti i dodatno jamstvo jer tako sam ja htio uzeti iz technomarketa preko weba (jer bila je plazna 160kn jeftinije nego u ducanu) i kasnije kad budem u vk odem u technomarket i nadoplatim za dodatno jamstvo srecom pa sam ih prije toga nazvao i kaze covjek da ne moze tako jer se dodatno jamstvo veze uz racun + moraju se ispuniti jos neki podaci (ovo pisem po sjecanju jer sam zaboravio tocno sto je rekao) tako da ako ti ne treba dodatno jamstvo (3god-200kn, 5god-300kn) slobodno uzmi preko weba |
![]() |
![]() |
![]() |
#5560 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ali ako uzimas tamo gdje imaju opciju dodatnog jamstva (citaj technomarket) u startu ga placas 400kn skuplje (jer je kod njih 3200kn).
![]() |
#5561 |
Guest
|
Evo, blog post kaj sam stavio nedavno na engleskom je preveden kao kolumna na hdteleviziji ![]() http://hdtelevizija.com/2012/12/23/k...azma-zvijezdu/ Našao si na kompu ili na TV-u. Ja sam na TV-u imao samo opciju on/off (doduše, moja plazma ima prek 3 godine sad već). Samo stavi neki tekst na ekran i trebalo bi biti valjda obvious ako je 1:1. Stavi neki članak, smanji font na neki malo manji (ne premalo) i pogledaj kak izgleda. |
![]() |
![]() |
#5563 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Gledam malo , vidim nista novo sa Panasonicom, i dalje top uredji, media support los .. Opcenito ak vam TV ne zeli pustati neki .mkv , prodite taj fajl s ovim programom Naime nije to nikakva sramota , moj BR player od LG.a ne zeli pustati poneke .mkve, jednostavno izade iz filma i to je to ,mos se frigat.. onda ga prodem u tom programu i radi normalno..bitno je samo staviti compression na "none" (to je pod extra options, treca kartica) Sto se Tva tice , mogu samo izvjestiti da moja hd-ready panasonic 37x10Y radi savrseno.Ionak 95posto vremena se gleda televizija na njemu, a ostatak 720p materijal. Nema burn-ina, nema niceg. Slika je (meni osobno) daleko prirodnija nego na lcd-u nekom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5564 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Našao sam u driverima te klizače pod Display->Scaling, ali sad sam potražio i u opcijama od TVa i ima opcija 16:9 overscan koja je bila uključena. Sad je to isključeno i vratio sam u driverima na defaultne postavke i sad je isto sve ok, od ruba do ruba. Ne preko ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 25.12.2012. u 02:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5565 | |
Guest
|
Nemoj me držati za riječ, ali to bi trebalo biti to ![]() ![]() Uživaj ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5566 |
Premium
|
Molim mišljenje ekipe za Samsung UE32EH5000 Tv je na akciji u Emezeti i biti će priključen na MaxTV za isključivo gledanje SD signala. Ništa ostalo od dodataka mi ne treba. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5568 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Našao sam danas na jednom poznatom webshopu (neću reklamirati) da u ponudi imaju LCD Sony 40" Full HD za manje 2000 kn. Nebi smjela biti greška u cijeni jer ima isti/sličan model u drugom webshopu za cca 100 kn više. Jedino ne piše koje sve audio i video formate podržava njegov media player. Too good to be true ili rasprodaja starih zaliha? Radi se o modelu KDL-40BX440. Ima li tko kakvu informaciju?
![]() |
#5569 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Jel se sjeca tko dvd shrinka? ![]()
![]() |
![]() |
#5570 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
zebrane vidi ovdje na strani 24 ftp://ftp.vaio-link.com/pub/manuals/...415-064-51.PDF |
![]() |
![]() |
![]() |
#5571 |
Guest
|
Pa služi točno tome ![]() Možda ti nije bilo "u redu" sa AMD-om. Ja sa AMD-om recimo uvijek sam moral u GPU postavkama podesiti under/overscan kad god spajao na plazmu (nakon reinstalla drivera): |
![]() |
![]() |
#5572 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Koliko vidim, microline je bacio krivu cijenu, pa zato na Portio stoji kriva-niža cijena. Druga stvar je ako ti naruđba prođe kod Portia, više manje su ti ga duzni isporuciti po toj cijeni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5573 |
Premium
|
Na žalost ne stane, ne bio ja ni gledao ove "male" jer i sam imam 42'' plazmu i ona mi je već mala. Samsung UE32EH5000 je snižen s 2700kn na 2450. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5574 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
http://www.emmezeta.hr/multimedija/t...-hd-led-mpeg4/ http://www.emmezeta.hr/multimedija/t...-plasma-mpeg4/ ?? http://www.elipso.hr/audio__video/tv...NG-UE46EH5000/ moze par rijeci o ovim modelima zapeo mi i ovaj model za oko ![]() http://www.elipso.hr/audio__video/tv...IC-TX_P50U30E/ Zadnje izmijenjeno od: Zmaj000. 27.12.2012. u 11:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5575 |
NITKOV
|
Panasonici pod obavezno ako mene pitaš. Mada tu mješaš lcd i plazma televizore. Oba panasonica će imat bolju kvalitetu slike od tih, praktički entry level modela LG-a i Samsunga. Naravno, media player će bit na strani korejaca, te sama svjetlina ekrana. TX-P42UT50E je dobio gold class ocjenu na hdteleviziji. http://hdtelevizija.com/2012/11/26/r...e-ut50-serija/ TX-P50U30E je samo prošlogodišnji model. Ak ti treba još 20 cm dijagonale + perilica, go for it. Nema 3D, al tak i tak ak uzmeš UT50, računaj na dodatni trošak za naočale pošto ih ne dobiješ s televizorom.
![]() |
#5576 | |
Neradnik
|
Citiraj:
![]() EDIT- sto se tice media player imam wd, pa da nebi bilo da sam ga samo godinu dana koristio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5577 |
NITKOV
|
Kolko znam, produženo jamstvo možeš dobit na TX-P42UT50E. Za prošlogodišnji model, sumnjam. Za samsunga se u principu može dokupit jamstvo, bar u Technomarketu. LG daje 5 godina al na malo jače modele. Mada je ono super cjena za P50U30E. Prodaš perilicu ak ti ne treba i ispadne ti smješna cijena za takav TV.
![]() |
#5578 | |
Neradnik
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5579 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Prije svega hvala na odgovorima! Evo budžet se smanjio na 4000kn. Preporuka za najbolje u tom cjenovnom rangu,lcd-plazma,3d-ili ne svejedno mi je,ne manje od 100cm te da je full hd. Koji je samsung u toj cjeni najbolji?Hvala unaprijed! p.s. evo citam za ovaj samsung es5500 na ovom forumu(stranica 295.) da je jako los tv,ili samo ljudi ne znaju podesit?! http://www.forum.hr/showthread.php?t=553951&page=295 sory sto pilam non stop,idem za 2 dana po tv i stvarno nemam pojma sto vise uzet,samsung mi se nekako najvise dopada radi media playera ali nije toliko presudno
![]() |
#5580 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Moze preporuka za neki 40'' ili veci (ako je moguce za normalnu cijenu) svrha tv-a mi je gledanje serija i filmova preko pc-a...u 5 god imam vjerovatno 100h gledanja obicnog tv-a tako da mi vise znaci bolja slika s kompa. Isto tako imam xb360 hvala naprijed na preporukama (cca 4000kn)
![]() |
|
|