|
![]() |
#361 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma sve ok, nisi puno spojlao ali nikad ne volim čitati niti malo o priči, ništa više od onoga što se vidi po trejlerima.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Premium
|
![]() Ima li tko problema sa randomnim smrzavanjem igre? Ide sve glatko, onda se smrzne na 2-3 sekunde i opet krene. U tom trenutku smrzavanja sam skužio da proc i grafa padnu na 0% loada... Konfa je u opisu, driveri su catalyst 12.11 Beta11. Inaće je framerate uredan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#368 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#369 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Evo jos malo IRL Vaas-a!!! ![]() Kratka mini serija koja objasnjava igrin cover ,otkriva easter egg i naravno VAAS ![]() link na playlistu: http://www.youtube.com/playlist?anno...id=K9j7eFAj0IU Ako hocete po redu pogledajte od 13-9 pa 1-7 i onda 8 i 14. Uploadano na machinimi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
rijetke igre kupujem, samo MP ubiti i one koje su mi fakat gg, fc3 po meni to zasluzuje -> http://i.imgur.com/0aOqB.jpg ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 24.12.2012. u 08:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
nesto ovaj drugi plejtru samo se vozikam naokolo bas mi se neda na misije, evo npr sad jedno profesionalno ciscenje outposta, potrosio 8 granata , svih 10 bombica iz onog malog topa 100 metaka iz automatske, i jednu tecicu flejtrover fjula, pustio ih da zovu pojacanja do sutra, ak to nije profi onda ja neznam kaje, nakon tog ammo refill soma dolara, lol btw ima kakih komandi za konzolu, npr za load pojedinih misija, onu kad treba kurit polja bi mogo igrati cijelo vrijeme ili jednostavno sacuvat savegame prije misije, pa ga naknadio ubacivat i molit se da radi Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 18.12.2012. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Premium
|
PC Patch 1.04 - 2012-12-20 Changelog: ---------------------------------------------- Multiplayer & Co-op: ---------------------------------------------- - Fixed bug where players could become invisible - Fixed bug where weapons could disappear after completing objectives in Co-op - Improved and fixed several issues with host migration - Fixed bug that could display a profile restriction message when trying to join a lobby - Fixed bug where users could get stuck in 3rd person view within Custom games - Fixed bug where clients could remain on black screen if host left the game - Fixed bug where Psych gas could get dropped in the wrong place - Fixed bug where Psych gas could affect players outside of the deployment area - Fixed bug where users could get stuck when killed by poison gas ---------------------------------------------- Map Editor: ---------------------------------------------- - Added information for Player Map playlists - Fixed bug where User-made maps would not download properly in lobbies - Fixed bug that made the user get stuck when igniting Firestorm nodes on certain maps ---------------------------------------------- Single Player: ---------------------------------------------- - Fixed issue when accessing the camera and when throwing rocks - Fixed issue with accessing weapons. The user weapon inventory will be restored as soon as entering inside a safe house or when fast travelling - Users that have missed the Relic located in Dr. Earnhardt cave will have the relic recover. - Fixed the bug with the weapon models staying on screen - The objective is now properly updated during “Kicking The Hornet’s Nest” mission - New options to hide the HUD are now available in the option menu - Fixed the issue when the user became invincible after failing the “Black Gold” mission numerous times - Fixed game crashes that occurred when the user reconnects to Ubisoft servers using an account that has unlocked any MP item - Fixed the issue where Sam was no longer in the jeep's turret, after placing two bombs and being killed several times in the “Black Gold”' mission |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nemam jedan jedini problem od ovih svih navedenih, samo prokleto smrzavanje i povremeni micro-stutter. Sve me to podsjeća na FC2 i borbe sa microstutter-om. Ubisofte Ubisofte, šta se s tobom događa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Premium
|
Već sam zaboravio, ali ako se ne varam sa uključivanjem V sync-a se stvar malo poboljša.. Nisam siguran dal je baš to to, ali baci oko na buba/greška forum, bilo je dosta govora o tome, i nekima se stvar poboljšala, ali ne znam napamet sa kojim settingsom.. Ono što meni nedostaje u novom patchu je potpuno on/off stvari sa minimape, ali ajde, nema veze, bitno mi je da se može on/off ono jadno taganje ljudi sa kamerom pa poslije budu vidljivi "iza svih objekata" - to se moglo i na početku. Sve u svemu, čim završim Metro 2033 počinjem ovo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Guest
|
samo da javim da MP sada radi odlično! |
![]() |
![]() |
#379 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
presao prije ~sat vremena. moram reci, nakon jako jako dugo vremena jedna igra kakva me drzala za kompom. jedini minus je iritantni glas jasona (tipicno stupidan amerikanac), te zamorno ciscenje baza. no, generalno, igra je IMHO pun pogodak. nismo svi zagrizeni pa trazimo realnost, ne treba mi biti AI ne znam kakav, dovoljan je i ovakav. uostalom, nije ovo simulacija bilo necega, pa da se na to ide........... FC3 - ogromna preporuka, jako dugacka za igrati (s obzirom na danasnje pojmove "duzine"), ima svega, vrlo kvalitetno ubijeno vrijeme da se prede igra.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Koliko su srozali graficku kvalitetu igre,evo bas usporedba E3 vs Ultra na PC-u. Od sjena,gustoce vegetacije,vode,tekstura itd. Jos mi je bilo cudno kad sam zaigrao,kao da ne igram istu igru sto sam gledao gameplay videe sa E3 i ostalih sajmova gdje su demonstrirali igru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Premium
|
Da, ali da nisi vidio prije tu demonstraciju, slinio biš nad grafikom.. Mislim, vjerojatno i dalje sliliš kao i ja, jer igra fenomenalno izgleda, tako da ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ama ko' da je vazna grafika, jebemu......... igra izgleda vrlo vrlo dobro, ja nemam zamjerke. stvarno mi je fascinantno, kao da ce mi grafika doprinijeti igrivosti........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
boze mili koji fail. ocekivo sam laganu razliku kad sam krenuo gledat, ali ovo je preocita razlika u svakom trenu, jizz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Po trailerima sve neko raslinje leluja, trava pleše kako vjetar svira, a osakatit će ta sranja u finalnoj verziji sigurno. Na trailerima se čak vidi da i na njihovim rigovima di se vrte demoi ima FPS dropova, posebno kad izađe na otvoreni prostor di je džungla; točno se vidi kako malo zašteka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|