|
![]() |
#271 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#272 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Mrzim igrati protiv nje u lejnu, ali je volim imati za protivnika u late game phasi, jer je ona single burst champ, znači ide na jednog champa, a ne da ima neki opaki AoE skillset. Otvoriš u banci (ja npr imam u Erste devizni, makar ću ga zatvoriti i u OTP riješiti to od sada nadalje) devizni račun ili neki webcard ako si u OTP, i onda registriraš se na paypal, staviš tu karticu u paypall settings (moraš imati barem 15kn na kartici). Paypal ti tada skine 1.25$ ili ekvivalent u eurima, i u banku ti pošalje jedan pin. Odeš u banku po pin, i upišeš ga u paypal settingsu za tu karticu i to je to. Tada samo moraš imati pare na kartici i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() samo treba znat kak koji kombo roknut...
![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Premium
|
Da, zaboravih reći, odjebi zagrebačku ![]() Ovako, preporučujem ti PBZ zbog par stvari. Ako imaš u Erste devizni, moraš imati uvijek određenu cifru (40-50kn). To znači ako imaš ajmo reći 60kn na kartici, ne možeš naručiti nešto što dođe 12kn jer uvijek mora biti 50kn (karikiram, nisam siguran da li je 40 ili 50, tu negdje). To mene osobno živcira, pa ću se sutra prebaciti na OTP jer tamo moram uvijek imati 5-10kn. Danas sam naručio 2 item-a s ebay-a i ne mogu treći iako na kartici imam dovoljni iznos za to, jer mora biti neki određeni minimum. Samo zbog toga ću se prebaciti u drugu banku, pošto u OTP već imam tekući pa ću imati i web za paypal, a pare prebacim s tekućem preko neta na to u roku 1 min i platim 1kn naknadu za to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Spam Witch
Datum registracije: Aug 2006
|
Poz ekipa, relativno novi u igri, al znam igrati (relativan pojam) sve laneove, jungle, support pa trazim nekog skim bi mogao igrati, samom mi se neda, neam puno pvp winova nisam ga puno igrao najvise zbog konstantnog pljuvanja od strane nebas primjerne ekipe. lvl30 sam pa ako netko zeli nek me doda, igram na EUWest ingame nick Chainvelocity. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Hvala puno ![]() EDIT: Evo malo igram dianu ![]() ![]() EDIT2: Nidalee je zvijer od champa... Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 17.12.2012. u 12:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Deman ? Nisi nikad čuo za njega?
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 19.12.2012. u 11:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
|
Danas nakon kupljenih runa odlučio se na novoc champa. I birao između Katarine i Nidalee.. Odabrao Katu, i za sad mi je žao ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Premium
|
Evo ti jedan build za S3 s kojim ćeš raditi brutalni DMG i biti brutalno brutalno jak 1. Boots + 3 hp 2. Povratak u bazu, ideš na Haunting Guise 3. Kupuješ Sorcerer Shoes ovdje ti sada ovisi, ako imaju 2 AP ili ako njihov AP je već polagano nafidan onda kupuješ Negatron Cloak ako nije onda ideš na Void Staff ako je nafidan ideš Negatron Cloak, onda napraviš Void Staff, pa Abyssal Scepter do kraja nakon toga Rabaddon Deathcape do tada si već OGROMNO snažan i napravi Guardian Angel ako te već svi fokusiraju nakon toga već imaš 1. Sorcerer Shoes 2. Void Staff 3. Rabaddon Deathcap 4. Haunting Guise 5. Abyssal 6. Guardian Angel prodaješ Haunting Guise (ne ideš nikada Lyandri Torment na Katu) i kupuješ Deathfire Grasp (koristi active) s tim buildom komotno možeš 1vs3 i izaći skoro uvijek kao pobjednik :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 19.12.2012. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Premium
|
Hvala X-Plosiv ![]() ![]() Citiraj:
![]() Ovaj drugi troll mu je vrh vrhova!!!! Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 20.12.2012. u 13:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ako gradiš MR na nekom champu koji je bez AP loš (Twisted Fate, anyone?), onda si ti na gubitku kako god gledaš. Citiraj:
već kada imaš sorcerer shoes, hauntin guise i void ako je squishy ap ili ad ti winaš bez problema. Sve ovisi, ja ti recimo u rankedu igram vrhunski snjom ali izgubim, nemam sreće ![]() anyway, u season 2 dosta sam često imao ovaj build (finished, ako te zainma opišem kako korisiti) 1. Sorcerer Shoes 2. Gunblade 3. Deathfire Grasp 4. Rabaddon 5. Void 6. Guardian s time da sam znao obično uzeti giant belt negdje na early ako sam snowballao..to je bio više dmg like motherfucker build jer imaš QWER + Ignite + Active gunblade + active deathfire lol |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() uz to, uz takvo razmišljanje možeš reć da je lagano bilo koga counterati na midu sa bilo kime ![]() jedini dobar counter koji bi ja onda uzeo (a kojeg bi uzeo protiv bilo kojeg mida) je galio, jer njemu MR i ovako puno znači
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Predstavljamo vam 5on5 ARAM Fun Cup #6. Zaigrajte s nama ARAM na Proving Grounds mapi... http://www.esl.eu/hr/lol/news/210364/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Premium
|
Da, koliko god si već jak na 10-12lvl treba opet pametno igrati. Citiraj:
![]() Nije mi ni ovako ništa faljelo, samo je jednostavno neki char bio predugo npr 6300ip. Ovako će se promijeniti dosta ![]() ![]() I od kada je to? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|