|
![]() |
#31 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
posto je hitno, da te obavijestim, nitko ti to nece rjesavat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Evo link na PowerPoint skriptu koja sadrži animirane korake rješavanja zadataka RS link btw fakat ne kužim kako vi ljudi mislite položit predmet kada nemate pojma niti kako se zovu profesori koji su napisali knjige ili vam drže predavanja ![]() Tri profe iz nacrtne/perspektivne geometrije sa GF-a u ZG zovu se: Sonja Gorjanc, Ana Sliepčević, Vlasta Szirovicza i uspio si gotovo svakoj krivo napisat prezime ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I onda još uz sve to ekipa se neće udostojit izdvojit pol čuke da sama napravi program ![]()
![]() |
#35 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovakve zadatke sam ekipi crtao na pausu (rapidografima jasno) za 50-100kn po zadaći ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Oprostite jeli itko zna kako se obaraju prikloni kutevi dužina i pravaca ,malo sam zaboravio pa jel možete pomoć plizzz........ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Vidim da je tema stara, no možda neko vidi još pa mi pomogne zadatak ovako glasi.. pa ako netko zna bio bi jakoo zahvalan Nacrtaj tlocrt,nacrt pravilne uspravne 6-erostrane piramide kojoj je os na pravcu=P1 P2 / P1(-2.5, -2.5, 0) P2(-4, 0, 1.5) / jedan vrh osnovke u tocki A(-3,4,5) a visina v=9. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
http://www.scribd.com/doc/54726626/N...davanja-Zagreb Pogledaj ovu skriptu. Nemam vremena danas i sutra al ako ces jos trebat pomoc mogu ti vjerovatno pomoci od petka pa nadalje. Lp |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|