|
![]() |
#1651 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Ova masovna kasnjenja iz Kine... to se odnosi i na Hong Kong ili samo na kontinentalni dio Kine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1654 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Sve kasni ali se ipak kreće. Prije dva dana dobio item naručen 29.10. Jučer došao item naručen 12.11. što nije neka brzina ali barem ne trebam dizati dispute. Naručio sam dvije stvari od istog sellera i za obje mi je poslao tracking broj mada su ispod 20$ svaka. Roba ide preko Singapore post i ne preko Engleske nego Swiss post. Prema trackingu item naručen 26.11. već prekjučer je bio u Švicarskoj. Uz ove koji šalju preko švicarske opazio sam da ih ima koji šalju preko njemačke Zadnje izmijenjeno od: Hombre. 15.12.2012. u 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
Guest
|
bok, dali imate preporuku za ovo : http://www.ebay.com/itm/Silver-Tone-...item3f1e8cb3ab bitno je da metalni i da nemre sam tak puknuti... do sada sam koristio plastične Wilkinson kaj pukne navoj.... i bitno je da idu ove jeftini noževi kao ovaj : http://www.delo.si/assets/media/pict...5_britvica.jpg hvala |
![]() |
![]() |
#1656 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
jel imao netko do sada iz USA slanje standard shippingom..track package me baca na usps ali nema updatea,odnosno nikakvog info od slanja,pred 4 dana.. ima li smisla pitat sellera da provjeri tracking number ili se za standard shipping iz USA jednostavno treba naoruzat strpljenjem..thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1657 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1658 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ako hoćeš pratiti kretanje paketa cijem putem moraš doplatiti za Priority Mail ili Express Mail. Polako, strpi se, platio si najjeftiniju poštansku uslugu i sve oko 10-15 dana je sasvim brzo za dolazak i SAD-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1659 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1660 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1661 | |
[CTN]Mr.Ti
|
Citiraj:
Moja preporuka, ako mozes je da ides na nest kvalitetnije, nesto ovako: Edwin Jagger DE Razor Chrome Plated DE89 ili: Parker 98R Safety Razor ili: Merkur HD 34c Safety Razor Chrome A od britvica bih proporucio: Feather ili Derby Naravno ekvivalenti na ebayu ako to odgovara. Također za ovaj nacin brijanja su preporuka i četka od dlake jazavca i sapun za brijanje...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1662 | |
Guest
|
Citiraj:
hvala ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1663 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kakva je situacija sa UK postom ( Royal mail ). Narucio sam jedan item jucer iz Eastbourne-a pa me zanima jel pre optimisticno ocekivat ga prije Bozica ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1665 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1666 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
ja sam u prošli četvrtak kupio nesto na ebay.uk, petak poslano, u utorak ujutro bio paket vec kod mene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1667 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1668 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
![]() |
#1669 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1670 |
Too much busy
|
Danas došao paketić iz Hong Konga plaćen 06.12. Ovo mi je zasad rekord. U isto vrijeme, 2 itema plaćena 15.11. još nisu stigla ![]()
![]() |
#1671 |
....
|
Ipak moram radit dispute da mi item nije stigao-.- Jel bolje preko paypala ili preko ebaya? Zadnji put sam prije par mjeseci radio preko paypala.Sveukupno je trajalo 2 mjeseca, na kraju sam novce dobio...
![]() |
#1672 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Danas stigao item iz Kine koji sam kupio 18.09. za koji sam dobio refund. Po dobrom poslovnom običaju isti item sam kupio maloprije i poslao mu mail da ga ne šalje jer je stigao ovaj iz devetog mjeseca za koji sam dobio refund. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1674 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Molim vas za jedan savjet - naručio sam podlogu za miš s ebay-a i jučer mi je stigla kuverta u poštanskom sandučiću. Ja je izvadim i imam što vidjeti...kuverta otvorena! Mislim se: "valjda su carinici gledali što je unutra, pa vratili", ali kuverta je bila prazna. Nema šanse da je kinez nije upakirao, jer ne bi mogla proći pola svijeta, tako da je definitivno otvarana ili na carini ili si ju je poštar "poklonio". Zovem već dva sata info telefon pošte 0800 303 304 i "svi agenti su zauzeti"....jesu vraga, vjerojatno su otklopili slušalicu i ispijat će kavu do ručka, a onda će na ručku biti do sljedeće kave i onda će na kavu da se odmore od ručka. Što da radim? Da odem direktno u Branimirovu ili u svoju lokalnu poštu? Ako mi se ne javljaju na telefon onda na mail neće sigurno.
![]() |
#1676 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Upravo to što kaže syss ![]() Jer ako su ti ju i stvarno ukrali, što misliš da će ti ju vratit? Ne budi lud.. Nažalost, ovaj put si ga posuckao i gotovo.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1679 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Ne mislim da će mi je vratiti, već želim da sankcioniraju bilo koga tko je uopće dopustio da otvorena pošiljka putuje kroz centralni poštanski ured prema lokalnom i onda još od strane poštara i tako otvorena mi se ubaci u sandučić. Ako je ovo "nerješiv" problem, fućkaš našu državu. Nije mi do novca, bacio bih sve ove novce u vjetar da mogu opaliti poštenu šamarčinu onome tko je kriv. jbga, ovo se može desiti i tebi. Uglavnom, kad saznam kakve informacije (a ići ću osobno tamo ako mi se više ne jave) objavim ovdje čisto da i ostali znaju.
![]() |
![]() |
#1680 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Može, javi.. Ali mislim da je to nerješiv problem zbog mnogo vrlo logičkih stvari.. Zato sam se ja ograničio (barem za sada) na kupovinu stvari do max kakvih 50kn.. Ako dođe - dobro, ako ne - ne.. A btw, pa reci jednostavno selleru da ti nije ništa došlo i problem riješen, dobiti ćeš povrat novca.. Preporučam da se ne natežeš sa našima, jednostavno, nije vrijedno živaca i tvog vremena.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|