|
![]() |
#1201 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ima tko link na specifikacije? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Nadam se da ne bude ovo iz konzuma samo greška u specifikacijama koja će ući pod ono na kraju kataloga - Za štamparske pogreške ne odgovaramo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ma kolko puta su već napravili grešku u specifikacijama ili na kraju uopće ne stave te najavljene stvari iz kataloga. ![]() Uglavnom, ovo izgleda jako dobro, ako će naravno bit tako. Jedino me buni ova mala Vip reklama pored njega u katalogu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1205 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Vidjet cemo za koji dan koliko istine u ovome je bilo. Ako bude stvar kao opisana,s tim specifikacijama,mislim da ih sigurno nece imati dovoljno na skladištu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Evo u četvrtak prijepodne sam baš slobodan, zaletit ću se ujutro oko 9-10h do Konzuma pa vidjet. Starci me već neko vrijeme žicaju da im nađem neki stari laptop za dnevni boravak da si mogu za internet i sl., uvalit ću im ovo za pod bor ako bude valjalo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ništa posebno, takvih čajniza Baja ih je puna za po 80-100$.. Očito su ovi ulovili neku trampu pa se ih rješavaju za 500kn.. Imam gotovo pa identičan po sepc-ima, moj ima 1GHz.. Ok je za surfanje, gledanje multimedije, no eto, nemam ništa više za dodati ![]() Za djecu ili cure/žene posve ok.. I moj je kod cure.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za duplo love se može dobiti 9" ekran. Iako ne kužim ovu foru da 7" i 9" koštaju isto. http://www.kolektiva.hr/zagreb/andro...ign=monitor.hr
![]() |
#1209 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Dali se netko susreo s spajanjem dvb-t usb sticka s tabletom? Kako to funkcionira, dali odgovaraju određeni stickovi s određenim tabletima ili svejedno? Došel sam na ideju da malo proširim uporabu tabletu, a ovo bi bilo jakoo korisno. Hvala na odgovoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Isprva sam bio skeptičan, ali natjerao si me na guglanje i vidim da već postoje takva rješenja. Mislim da bi trebao proguglati svoj tablet + dvb-t i vidjeti što se nudi. Sve to mi djeluje dosta izbiljivo jer kao da nisu svi dvb-t recieveri kompatibilni s određenim modelom. Također mislim da ti ne gine makar root u slučaju da ti kernel već sad nema podršku za potrebne module (podrška za otg i dvb-t).
![]() |
![]() |
#1213 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Bio sam pred sat vremena u Super Konzumu u Spanskom, jos ga nisu dobili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Hmm koje su ovo sheme sa cijenama ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
Zvao sam konzum u dubravi,imaju par komada ali zasad je cijena 599kn,stim ,da ćekaju od uprave info o cjeni jer kao treba biti 499kn.pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Premium
|
Split konzum stinice i nisu ih uopće ni dobili - dakle ebu raju laganini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
uzeo sam tablet. Na prvu ruku mogu reci sve je onako kako su napisali jedino nije memorija.. Memorija je njegova 3gb + 5gb je minisd.. Tako da su na tome smuljali.. Android je koji pise i sve ostalo navedeno. Uglavnom zadovoljan sam ekran je jako osjetljiv na dodir i nema nikakvih problema. Da i cijena je 500kn u Ogulinu.Ako netko zeli moze mi uplatit novac i ja mu ga uzmem samo si plati postarinu do kuce.Nevjerujem da ce ga ljudi kupovati toliko u Ogulinu..A imaju jos 20-30 komada |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Premium
|
Vipov, stari K3520 Huawei stik, proradio od prve na TLF TPC701 tabletu.pozz Zadnje izmijenjeno od: dfranc. 14.12.2012. u 07:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Jel tko zna gdje ih ima još u ponudi?zvao sam nekoliko konzuma,prodano je sve u zg. Koji bi inače tablet preporucili do cca 1200kn? Ili je možda bolje uzeti rabljeni eee asus na Njuškalu npr? Važna mi je Prenosivost i osnovne funkcije,mail,Wi-Fi,malo multimedije i baterija |
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 | |
Premium
|
Citiraj:
Zapisao sam se kod njih kod neke tetke pa ako šta bude bude. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Može li mi netko preporučiti dobar tablet do 1500kn? Iz zagreba sam, mislio sam mozda izabrati neki u vemilu, al htio bih prvo cuti koji savjet. Zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Troumim se između Huawei Mediapad 7 lite ili http://www.prestigio.com/products/Ta...ad_7.0_PRO_DUO ili http://www.prestigio.com/products/Ta...ad_8.0_PRO_DUO Sad, vidim da je Huawei sa 3g modulom pa sam mislio ubaciti karticu od tomato-a i koristiti ga za sve i svasta. Prestigio su dual core, manji je 7" sa IPS, veci od 8" je LCD ekran, razlika u rezoluciji je 1024x600 i 1024x768 Manji prestigio je 4100mAh baterija, veci je 4700mAh, manji prestigio ima prednju i zadnju kameru dok veci ima samo prednju. Nisam ni sam pametan sto uzeti, ne bi isao preko 1300 kn, pa su mi ovi usli u selekciju. Ima li netko ovdje navedene uredjaje i kakva su iskustva s njima? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|