|
![]() |
#1201 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
yep +) al to opet ako igras protiv noobova. Svaki malo bolji support stavi ward pa gangbang kod rosha +) Makar ursa + leo mislim da nema sanse. treba im bar jos lich ili sylla. Nisam jos videl samo njih 2 da skidaju rosha |
![]() |
![]() |
![]() |
#1203 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Moglo se prije (prije zadnjih par patcheva), vise se nemoze il je jako tesko jer roshan vise nepusi foru da mu je ursa frend ![]()
![]() |
#1204 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja nisam dotu pokrenuo sigurno vise od 2 mjeseca... Obrazovanje ne dozvoljava. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
2 puta za redom me stavi kao petog sa 4 ruske kretencine. Pre strasno kako su maloumni... Ovaj drugi game me disconnecta i umjesto da stisnu pauzu oni me fidaju protivnickom timu! Vratim se i toliko su bjedni da u zadnjih pola sata sta smo bili 5 na njih 4 izgubimo! Jednostavno me ova igra kaznjava, na nekoj sam crnoj listi i trpa me sa kretenima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 | |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() doslo mi je za plakat sad. pa jebote da nemogu game posteni odigrat, ovo je stvarno za na zivce obolit! ![]() e da, onako od jada sam si zada da ne stajem dok ne dobijem game; evo sam sve posla u 3 materine i idem lec, ne stoji mi se za kompom jos 2 dana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ljudi kazu da je nakon Treaent patcha MM očajan. Ja sam čak u ovom "Low Priority Matchmaking-u", vjerojatno zato šta flejmam ovim kretenima i onda me reportaju. I sad me za kaznu samo stavlja sa takvima ![]() Inače da, igra potiče neke kockarske bolesti. Tipa to od jada "moram jednu dobit", i onda odes lec u 1:30 po noci kad izgubis i petu za redom. Been there, done that. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
također šaljem invite kome treba, pm |
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ista stvar, imam inv, ako kome treba, javite se na pm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Ako netko treba invite, samo nek posalje mail od steama na PP. I odma cu mi poslati gift, imam 5 -> 4 -> 3 komada! OTISLO: @mamutarka,drugi forum, Zadnje izmijenjeno od: dinos3. 14.12.2012. u 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
Ma imam i ja tonu invita. Neznam zasto nisu stavili free game i gotovo. Zbog ovakvog nacina samo daju prostora prevarantima da prodaju invitove ljudima koji nisu upuceni u trenutnu situaciju. Vidio sam na Bugovom forumu da se D2 invite prodaje za 100 kn. Jos sad se nemogu prestat smijat takvoj gluposti/ Kod nas barem postoji neki popust pa je cijena 50kn roflmao. Neke grane D2 uprave i rezima su totalno podbacile. Steta jer je igra imala poprilicno dobru buducnost al sve vise i vise ljudi prestaje igrat. Glavni problemi naravno Rusi i sl na Eu serverima koje Dota stiti vise nego nasa voljena vlada Rome u Hr. A ima jos tona problema. p.s. Imam jedno 15tak inv pa ono. Zna se sta treba. lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Ma morat će se to sredit, nadam se da će uskoro doći i matchmaking i te stvari na red, jer ovo nije uredu. Iako, ajde, dodali su ruski server, al što vrijedi kad kreteni dolaze opet. Inače, nitko nekomentira novog heroja? ![]()
![]() |
![]() |
#1222 |
Jedem skoro svaki dan.
Datum registracije: Mar 2011
|
Dok velika većina ima otprilike 50% pobjeda, znači da matchmaking radi dobro. Svako povremeno bude "retard" u nečijem timu. Ja u zadnje vrijeme uvijek igram s četvoricom, svi smo level 40+ i svaki game je bolesno dobar, uvijek trpa protiv istog stacka i to je gg. ![]()
![]() |
#1224 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Naprave im Russian servere ali oni i dalje vise po EU. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Semper iratus
|
ja sam sad tu oko 1000 odigranih i stvarno mi je dosta teamova s 4 ruska maloumnika koji niti ne pokušavaju s tobom komunicirat. ispadam kreten najveci, pokusavam bit strpljiv i pisem im da se paze, da idu nazad, sad stunaj, ja cu ovo, ti ces ono, pokusavam koordinirat nekako da se nesto napravi, al za kurac sve kad mi dode bilo sta s mida bez ikakvog upozorenja, a ovaj moj idiot stoji s puckom npr do 20 min na midu i farma. onda oko 40 min kad ispizdim, a uvjek ispizdim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Eo stigle neke promjene u matcmakingu, minimalne, al bolje ikakav napredak nego nikakav. Citiraj:
![]() |
![]() |
#1227 |
Semper iratus
|
![]() ![]() tesko mi je skupit jos 4 covjeka za igru, obicno svi vec nesto igraju ili budu afk kad posaljem invite :/ edit: evo opet Zadnje izmijenjeno od: zhecky. 14.12.2012. u 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|