|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
hp pavilion g7-1226sm dual gpu ne prebacuje
imam problem sa gore navedenim laptopom koji ima ATI i intel grafu između kojih bi trebao prebacivati. Ali meni non stop radi intel grafika bez obzira sta radio malo sam googlo i na forumima naso da je ovo bios problem koji je HP odlucio ignorirati, ja sam pokuso iskljuciti intel ali onda javlja da nema uopce instalirane atijevke iako je pokazuje u device manegeru, pa me sad zanima dali neko zna nacin na koji bih ja mogao instalirati ATI grafu ili isključiti intelovu pa nek lap koristi ATI 24/7 bez ovog swichable sranja. Zadnje izmijenjeno od: mrVivi. 13.12.2012. u 18:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čekaj malo, tu nešto ne štima. Kažeš da lapop ima ATI i nvidia grafu, a niže dole da ima Intel. Po ovome, ima ATI i integriranu Intel.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kao što si i sam rekao, problem je u BIOSu kojeg je HP za**ao. Pretpostavljam da negdje u Catalyst Control Panelu imaš opciju podeševanja tj. profila. Staviš za sve profile da je defaultna ATI (ako se može) i riješio si problem.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Nemas desnim klikom na desktopu opciju switchable graphics? Meni intel radi non stop,osim gdje suprotno odredim u opciji switchable graphics,zna biti zavrzlama s driverima,3 laptopa sam rijesio bez ikakvog problema no o messija s foruma je stalno odbijao instalirati prave drivere i updateati,na kraju ipak uspjesno rijeseno. Siguran da nije samo do drivera bez obzira na bios?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|