|
![]() |
#28921 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#28923 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Vrhunska sic štanga za ok novce : http://tabla.mtb.si/viewtopic.php?f=...19a54a4f4fe59f Čuki još jednom sve najbolje!
![]() |
#28925 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
http://tabla.mtb.si/viewtopic.php?f=38&t=140407 jel moze neko neki kontakt dat od ovog lika? pokusavao sam se registrriat na tablu, ali nemogu proci sekjuriti jebala ih slovenscina...
![]() |
#28930 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Sretan rođendan Draž.. Sta mislite dali ce snijeg do nedjelje biti dovoljno utaban da se popne po lojsteku gore? ops..http://prognoza.hr/sedam.php?id=seda...ska&code=14240 di je zima nestala... Zadnje izmijenjeno od: danielzg. 12.12.2012. u 11:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28931 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
U subotu ujutro će se dati popeti gore po snijegu sigurno, neće temperatura tako skočiti, pogotovo ne na brdu ![]() Ako neću imati pametnijeg posla idem se kupati u snijegu ![]()
![]() |
#28932 |
Registered User
|
Blatnjavi ko svinje bili pa vidjeli....u subotu nemogu gore zbog posla al zato nedjelja je moguca...jedino moram neke pedale nabavit posto nisam kupio gamase za spd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28934 |
Registered User
|
ma to je odlicno onda..al barem necemo imat problema sa onim kamenjem pri vrhu...prosle godine je bilo dobrih zimskih vozna a pogovo ona kad smo isli na stazu 52....lom....kak drzi Albert po takvim uvjetima?mislio sam nazvat bizmark jel imaju kakav primjerak gume...Draz daj link one gume koju ti i Onyx koristite....mozda cak nju kupim... sad se sjetio da imam doma neku ff kacigu za bacanje po snjegu i naso sam pedale...to je to.... Zadnje izmijenjeno od: danielzg. 12.12.2012. u 12:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28935 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28936 |
Why So Serious?
|
Daniel, nemaš te gume po ledu da drži (osim čavlerica) pa tako ni Stout ![]()
![]() |
#28937 |
Registered User
|
nazalost nema..al bitno je da nije skroz plasticna...ona nevegal po snijegu je katastrofa pa moram nac neku jeftinu zamjenu a vidim da cu se i zjacat na ovoj gumi...1100g nije lose.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28938 |
Why So Serious?
|
U stvarnosti je cca 1010-1060g ![]() Imaj na umu da je Stout mekana komponenta gume, po zimi i blatu će ti biti super no čim se teren malo posuši u proljeće, pojest ćeš gumu iza samo tako (napred drži puno duže) ![]()
![]() |
#28940 |
Why So Serious?
|
Po Istarskom kršu, kamenju, makadamu, cesti tj. XC vožnjici na 35+ celzija, u jednom danu, guma je otišla za cca 120km (furao sam ju još 2-3 Sljemena i zamjenio) ![]() Na Sljemenu je pak cca 2 puta tjedno izdržala (ne zimski period) jedno 3-4 mjeseca (ima cca od 30 - 40km po vožnji). Sve ovisi koliko blokiraš zadnji kotač ![]() Zato sam se za toplije dane prebacio na tvrđu komponentu iza - WTB Moto Raptor, u DSG-u Ok je dok ne naletiš na vlažan kamen ili korijen na usponu, onda malo proklizuje no za spust mi je super ![]() ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 12.12.2012. u 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28942 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ja sam probal fat alberta za vikend, dok nema leda ide super po snegu ![]() ![]()
![]() |
#28944 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Stout je za ove uvjete super. Uzeo sam sad par guma i commutam malo po gradu ko najveci pacijent i guma zbilja drzi. Jednom sam proklizao zesce ali to je bio cisti led i zaletio sam se jer sam dan prije prosao polako bez problema. Izgleda da ga skidam cim prodje snjeg ak je ovak kak Onyx kaze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28947 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
U petak oko 10h planiram do Aleša autom! Ako netko hoće i treba nekaj može samnom?! Tim više što kod Aleša nisam bio od 2003, zaboravio put starom cestom, pa bi mi dobro došao neki poznavaoc puta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28949 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
roćkas
Cuks jarane, Živ bio i VELIK porasto! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28950 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Hvala jarane ![]() Nego, jutros je stvarno hladnije bilo nego svih ostalih dana. Na trepavicama mi se inje pocelo hvatat kolko je "toplo". ...po prvi put da sam obukao dvoje windstop hlace ove "zime" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|