|
![]() |
#1 |
JTP - Online trgovina
Datum registracije: Apr 2006
|
Gdje mogu ovaj USB stick kupiti?
dobar dan, mislim da je ova rubrika prikladna za ovu temu. uglavnom trazim usb stikove koje su malo "fency", odnosno ala swarovski. evo npr. ovakve: ![]() mora biti neki ducan u zagrebu (jer mi treba i garancija), znaci nikakvi oglasi ili slicno. nasao sam jedino na netu links.hr da to nudi, ali samo 2 i to od 4gb za oko 150kn... inace vidim da jedan na oglasu ima nesto slicno sa dijamantima, 8gb za 80kn... pa sada dali netko mozda jos zna neki ducan sa tim stvarima?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam ti nešto slično tražio i radije daš prek ebaya jako malo love bez gare, pa neka izdrži 6 mjeseci, kupiš novi i super... Teško da češ naći kod nas tak nekaj s garom... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Bro jutro ![]() Vidi medju bliskim ti zenama/majkama/prijateljicama/susjedama tko je clan Avona. Ili koga znas da zna nekoga u Avonu. Je on ti ima iste modele staklenis herca kakve stampa SwPreplacenovski. Prijateljica je prosle godine nosila kutiju njihovih kozmetickih zezarija i punu vrecicu tih hercova. Dobivali su ih na poklon svi prodavaci - valjda, nisam previse gorio od znatizelje. Ali ako ti treba nekoliko komada i znas nekoga, dobit ces ih badava. Apoeni su bili, hm? Valjda 2 gige, no stvarno me nije zanimalo. Odvratno su teski za gabarite, tega sam zapamtio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JTP - Online trgovina
Datum registracije: Apr 2006
|
pozzzz... evo nabavio sam preko njuske i imate pravo, dosta je tesko to cudo?! ali ok... nabavljeno, zbog vremenskog roka morao sam nesta preko njuskala... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|