|
![]() |
#10682 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
The Dark Knight Rises 8.7? a po cemu toliko jebemu? ajd......... nego, film mi je toliko iscjepkan i toliko nekako lose slozen da me bas razocarao. inace, prvih i vise od polovice mi je film nikakav, a odjednom postane full ok, da bi se pred kraj malo hladio pa postao ok, i tako........ ne znam. puno su mi bolje sjela prva dva nastavka. ovaj nikako da je los, ali kao da mu nedostaje malo poliranja i nekakvih meduscena, cesto mi je film dao nabacanu scenu za scenom. glup osjecaj......... generalno zadovoljan, ali i razocaran filmom.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10683 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Meni je film genijalan, ja sam ostao sjediti u kinu još koju minutu kasnije kako mi je dobro bilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10684 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pogledao: Butter (2011) - 5/10, pa možda i 4-5/10. Očekivao sam više od filma, solidan - glup, pomalo komedičan, opet - ni vrit ni mimo.
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 09.12.2012. u 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10685 | |
Osobni opis - pitaj me
|
no sasvim nevazno, ok za pogledati, ali previsoka ocjena IMHO. generalno previsoko misljenje o filmu od ljudi koji su ga gledali prije u kinu. a jednostavno nema takvu vrijednost, ocjena preko 8 je skoro remek djelo, hej........ daleko je od toga ovaj film. IMHO. Citiraj:
![]() nego, genijalni film meni mora imati sve. ovaj mi to nema, and thats it ![]() ovaj batman mislim da bi mi puno bolje sjeo kao animirani, ili kao strip. no sasvim nevazno, ok za pogledati, ali previsoka ocjena IMHO. generalno previsoko misljenje o filmu od ljudi koji su ga gledali prije u kinu. a jednostavno nema takvu vrijednost, ocjena preko 8 je skoro remek djelo, hej........ daleko je od toga ovaj film. IMHO.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10686 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
A ovaj resident evil retribution je dobar film al kad bi se zajebavali. Pola crtić pola film a u globalu zesce sranje. Dam mu 1/10 samo zbog rr phantoma u filmu...
![]() |
#10687 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Pa ajd ti meni reci kak možeš onda Tremorsima dat 10/10 ? "Parfume" je recimo tebi genijalan film...ja ga smatram samo dobrom "bajkom","fantazijom" ili što već...nikako genijalnim jer u tom filmu realnost ne postoji. Kod tebe se javlja jedan problem,a to je da previše subjektivno ulaziš u dubiozu filma i onda ako ti se film ne svidi odmah mu popljuješ nedostatke,a pritom ne sagledaš njegovu cijelokupnu vrijednost...i nije mi jasno što se čudiš na ocjenu. Zašto se ne zapitaš kako si baš ti u toj malobrojnijoj skupini ljudi koji smatraju da je ocjena previsoka ? Dovoljno je da napišeš onda subjektivni dojam...što si i napravio,ali ne znam čemu toliko čuđenje na ocjenu za film takvog kalibra ? ![]() Btw...meni su sva tri dijela odlična... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10688 |
Premium
|
Pogledao Resident Evil: 1.1/10, tih 0.1 samo zbog "tete" ![]() Pogledao i Bournea, ok filmek, ako netko nije gledao prva 3 dijela s Mattom, nema smisla da ovo ide gledati. Nije to to opet, ali ok je filmek za pogledati. Jedino ona vožnja s motorima... ![]() 6/10 ocjena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10689 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Blue Velvet - Po neznam koji puta pogledao. Režija Davida Lyncha dok je još dobre filmove radio, preporuka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10690 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Treba se zapitati zbog čega je tako...zbog čega si u kategoriji manjine koja tako misli ? To meni nije jasno... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10691 |
Premium
|
bambi56x - Točno to.. Totalno precjenjeni filmovi da zaboli glava. Ovaj zadnji, ono, wtf, više ne znaju što izmisliti.. A ono za lomove kralježnice prilikom onih skokova, živi smjeh, uopće se čovjek ne može uživiti u film, ali jednostavno se ne može.. Film je ok za pogledat i ništa više. Btw, kao i Ted, pogledat i ništa više. Da se nadovežem na zadnji Resident Evil - nakon toliko loših ocjena filma i negativnih kritika tu na forumu, i dalje ga ljudi gledaju i komentiraju kako je sranje i daju mu ocjenu 1/10.. Baš zanimljivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10692 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
da nije rijec o Batmanu, brandu: da nije rijec o Baleu, odlicnom glumcu koji je zaduzen za dio popularnosti: da nije rijec o Nolanu, ipak imenu u svijetu kinematografije: da nije rijec o odlicno popracenom marketinskom poslu: film bi bio malo jaci prosjek da odlicnim efektima. that's it! tremorse mi nemoj mjesati u cijelu pricu jer nemaju veze s ovom tematikom, to gledam kao trash i kao film u kojemu nije cilj biti No#1, busati se o prsa "vidi koliko ja mogu u efekte" i slicno. tremorsi su necije dijete koje je ugledalo svijetlo dana, ali to ne razumijes i stoga ostavimo se toga. ako i dalje ne razumijes, film je B produkcije i kao takav je vrh! i ja im nisam dao 10/10, procitaj malo bolje ![]() sad ce biti fak, gle, dao je ovaj ispod 10/10. jebiga. parfumer ti je bajka? hell, pa onda su i gospodari bajka i automatski ne mogu biti genijalni? ili svaki SF, recimo mi pada na pamet T2 za kojeg moram reci da je jedan od najboljih (meni) filmova? ali sta je najsmijesnije, Batman ti moze biti genijalan koji je cista izmisljotina? ono, parfumer ti je fantazija, a batman nije....... hej. i jos nesto. ja sam barem napisao sta mi smeta, ali ne sjecam se da sam vidio iole konkretniji komentar zasto je posljednji Batman toliko dobar? prica? da, stvarno nije losa, bas Betmenska, stvarno jest. rekao bi cak stripovska, zato sam i rekao da bi mi bolje sjeo kao animirani film. gluma? ok, tu nema govora, glumci su takvi. ali kako rekoh, film je toliko iscjepkan bez nekakve dubine da je to meni najveci minus. i ima takvih debilana od scena, sto je skoro pa jednaki minus - jer to su ipak ljudi, i wayne i bane. no, nije problem sto ja popljujem film. nije uopce u tome stvar. stvar je u tome sto se ljudi (ocito i ti) nadu uvrijedeni valjda, ko' da pricam protiv tebe i napadam te....... pa jebovas, gledajte sta hocete i koliko hocete, zar vas toliko tangira ako se netko ne slaze sa vama?? ako ima drugacije misljenje? meni je ok, tocka. zasto bi mi morao biti genijalan?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10693 | |
Premium
|
Citiraj:
Znači, velioj večini je film dobar, tebi nije, i ti možeš unatoč drugima kazati da je film loši pa da svi nemaju pojma? Ukusi su gadna stvar... Ne ocjenjujem film po efektima, da li je nešto ločično, fizički moguće, bla bla bla.. Ja sam u sva 3 betmena uživao, zaboravio na probleme itd, važno je, da sam se hebeno dobro zabavio gledajući, i zato je ocjena i više nego zaslužena.. Nije li to cijeli koncept kinematografije, zabaviti rulju? Mene uopće ne muči mišljenje drugih, ovdje je podtema preporuke filmova, ne? Meni je film super, ja ga preporučujem. Nismo došli raspravljati, tko, kad, zbog čega, ako ti se ne sviđa, preporučite drugi film, idemo dalje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10694 |
Guest
|
Moja top lista Batman filmova je 1.Batman 2.Batman Returns 3.The Dark Knight 4.Batman Begins 5.The Dark Knight Rises Ali me veseli što su svi redom u zadnjih nekoliko godina animirani odlični. Under the Red Hood, odličan. Nisam neki fan lazarus pita, ali ako pregrmim preko toga i tu i tam choppy voice actinga, stvar je odlična. Year One, e... to je kakav je Batman Begins trebao biti. Tamno, brutalno, realno... Uff. Dark Knight Returns, to još čekam pt.2. Part 1 je odličan uvod, ali sada slijedi "zabava" ![]() Kaj bi još dao da animiraju nakon toga "The Killing Joke" ![]() Ne bi se ni žalio da naprave A Death in the Family, ali uz nedavni red hood koji posuđuje "dio", mislim da je prerano. @Mommistake Ljudi masovno ne kuže da koliko god filmovi bili subjektivno iskustvo, postoje doduše neke objektivne smjernice koje određuju samu "kvalitetu". Ostatak priče je subjektivni dojam (naravno). Ali ono što se cijeni je kod dobrih reviewa kada osoba koja opisuje film lijepo naglasi dobre i loše dijelove koji su po njegovom relevantni. Ono što drugi mogu iz takvih reviewa vidjeti je na čemu je težište nečije ocjene filma. Ako netko stalno spominje određen aspekt koji je naglašen kao jako važan, a tebi baš taj dio ne igra neku ulogu možeš procjeniti iz reviewa da bi ti mogao film biti oke. Kako sam ja lijepo o Star Treku 2009 napisao (djelomično). Svi mogu vidjeti pa ako ih za to kaj je meni važno boli briga. Postoji velika šansa da će im film biti odličan (ili bolji nego meni) Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 09.12.2012. u 12:09. |
![]() |
![]() |
#10695 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() no, ima i druga strana, a to je da je kinematografija sedma umjetnost. e sad, kakva umjetnost ako joj je primar da zabavi rulju? da li onda uopce mozemo pricati o kvaliteti, ili automatski ulazimo u kvantitetu? ![]() kako god, ja sam rekao da mi je ovaj posljednji betmen ok, ali nista nista posebno. ne koliko prva dva sa baleom. ono sto ocito smeta ljudima je to sto sam popljuvao 8.7 ocjenu, koju IMHO film ne zasluzuje. isto kao i ted koji mi je stvarno ok, ali nista nista posebno. ili project X, jebemu, to nisu kvalitetni filmovi, tocka. isto, to je moje misljenje. ali avatar, ljudi su spricali na sve strane kad je film izasao, ja ga pogledao i zbunjoza.........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10696 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#10697 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
A šta se ovdje sve priča... Ako se film sviđa većini ne mora značit da je dobar. Twilight nisu dobri, sve romantične komedije nisu dobre, svi dječji filmovi nisu dobri, ali sviđaju se većini. Batmani su ok, ali s pravim filmovima i redateljima ne mogu u istu rečenicu. I nema sad tu "to je moje mišljenje, bla bla bla". To je tako, ako netko misli drugačije, to je njegovo mišljenje i krivo je.
![]() |
#10698 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Da, ukusi jesu gadna stvar, nemoraš to što se meni ne sviđaju Batman-i uzeti toliko protiv sebe. I to da su meni loši sve spada pod MOJ subjektivni dojam, zato sam i to označio, jer sam znao da će se netko nać uvrijeđen ili štogod. Shvaćam da su to nekom dobri filmovi, prihvaćam to, ali kad krene grupna euforija i dizanje filma u nebesa i odmah izbacivanje 'manjine' kojoj se film ne sviđa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10699 |
Guest
|
Masa ljudi = debilana. Da skratim. Nikad stavovi prihvaćeni od masa nisu ništa dobro donijeli. E sad , ukusi , to je druga stvar. Možda masa voli kič ,ali ima pravo da voli kič,isto ako masa misli "da je canabis ljekovit" treba masi pustit da si prži sive stanice. Svatko ima svoje mjesto pod suncem ![]() |
![]() |
![]() |
#10700 | |
Type R
|
Citiraj:
http://www.epicgifs.net/images/show/G4L8X13H
![]() |
![]() |
#10701 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Npr. na IMDB-u većina kaže da je Twilight saga blago rečeno ispodprosječna (da ne kažem smeće). Isto stoji iz ove druge dvije kategorije koje si naveo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10702 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Onima kojima se sviđaju su to dobri filmovi. Tebi nisu. Jesu li oni dobri ili nisu ? tebi nisu, njima jesu. eod. Ako npr. netko uživa u komedijama Adam Sandlera, njemu su ti filmovi dobri. Zašto ? Zato što uživaju gledajući. Ista stvar kao i kod muzike. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10703 |
Type R
|
![]() |
#10704 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10706 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Mojih par brzinskih dojmova , nemam sad vremena za duge recenzije, bitno dal je film watchable il ne. James Bond Skyfall - thumbs up.Isplati se pogledati, ljubitelji serijala obavezno, ostali nije obavezno ali ok je nastavak.bilo je i boljih dakako, ali eto, napokon su ufurali tog Craiga da ima kao kakti nekakvu karizmu, bar po meni.Zensku glumicu ovaj put su losu nasli, mislim nije klasicna bond woman. Taken 2 ili 96hours se zove film mislim - bzvz.Isto pogledano u kinu ali nemogu reci da je film nesto, prvi dio mi je bio puno bolji.Vjerovatno bi nas par da se skupimo jedno ovakvo dokono nedjeljo popodne smislili atraktivniju radnju. Sumrak saga ova nova - nisam fan serijala , kakvi vukodlaci, kakvi vampiri, kakvi cuvari prstenova, sve mi je to bzvz iskreno, al film je cak ok.Smislen, fora zavrsetak, svidio mi se. Total recall - bzvz.Kao sto je receno, mjesavina petog elementa , mr. i ms. Smith i jos pokojeg filma ,ali zmotana nekakva.Nije za preporuku, ali ono , necete umrijet ak pogledate. Expendables 2 - dostojan nastavak.Opet mi je jedinica bolja , ali dostojan nastavak.Malo su se pogubili u geografiji ako se ne varam (radnja se dogada 100km od x drzave, a oni govore da su u y drzavi, koja je onak 1000km dalje ? ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10708 |
Premium
|
Pa ne isplati se jer nećeš biti plaćen za to ![]() Ali svakako ga pogledaj, nije loš, ali nije ni ništa spešl da zaslužuje onoliku ocjenu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10709 |
Guest
|
Isplati se . 10/10 , film godine |
![]() |
![]() |
|
|