|
![]() |
#302 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#307 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Registered Abuser
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hvala Pizz.. Ali problem je: oni modovi što sam postao, također se zovu identično i imaju identične nastavke kao ovo tvoje, to znači da je nemoguće koristiti mod i DLC istovremeno :/ Treba se odlučiti što koristiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Registered Abuser
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Premium
|
Oho, što je ovo V2? ![]() Ma da, fino ih treba odigrat a onda ostalo mod-ove po želji. EDIT: E ovo mi se sviđa: Based on feedback from both press and fans, the Far Cry 3 production team is working on a patch that will allow you to toggle most HUD/UI elements based on player preference. The patch will also avoid issues encountered in the .dll hack that might create a mission walkthrough break (missing QTE prompts, critical information, etc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() lijepo si argumentirao i potkrijepio cinjenicama... meni je igra super i osvjezenje u moru codova i slicnih sr*nja... zbog cega ti je drek ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Premium
|
Pa očito nemam živaca za biljke, gljive, divljač, nikad dost municije i nikad ne znam šta treba. U farcry1 se sve znalo kak-što-gdje, tu nema veze s vezom...
![]() |
#319 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
nisam igro nikaku igru nepamtim, al ovo mi doslo da igram, pa koja graficka treba za pristojne neke postavke, ostalo sve imam ajmo rec high end i7,ssd polovno nest od starih pila mislim, tipa gtx280 ?!?! ili 5850 ?!?!? jel igra ko tako ? Zadnje izmijenjeno od: dejanbinladen. 08.12.2012. u 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ali kad sam već kod "mozga na pašu", mislim da je FC3 upravo takva igra jer igrač uživa u njoj. Recimo, predzadnji COD nisam mogao igrati, glava me bolila, prebrzo i meni osobno jadno.. Dok je BF3 bio posve druga priča.. Kod FC3 je onako fino laganini, malo tabačiš, pa se malo šuljaš, istražuješ i slično, jednostavno milina. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Guest
|
Meni je drago da je Far Cry 3 multiplayer otplovio u dobre , COD vode. |
![]() |
![]() |
#323 | |
Premium
|
Citiraj:
Možda sam postao prestar za igrice ![]()
![]() |
![]() |
#324 |
Guest
|
29 godina? Prestar? |
![]() |
![]() |
#325 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Gledajte, igra nije nista posebno. Grafika za danasnje pojmove iskace samo zato jer su CoD i druga sranja spustila sve kriterije. Gameplay je fora samo kad se suljas i pokusavas sve proc na stealth, ako ides Rambo shemom igra je prelagana i na hard tezini. AI je glup ko kurac, tj, zna gdje si, sniper je beskoristan u 99% slucajeva. Likovi osim Vassa i Doktora su iritantni doboga, Citra frustrira cim je vidis, Denis je debilcina, Buck se teleportira po otoku al barem podjebaje. Cijela grupa bogate razmazene americke djecurlije koja ide po svijetu i bavi se extreme sportovima i jadni su zrtve pirata... prica ocaj. U 2 sedmice na otoku sta sam proveo sam ubio 1600 ljudi i 700 zivotinja, imam veci bodycount nego 2 L4D skupa odigrana. Od snobovskog izdrka i preseranta do mashine za ubijanje u 0.2sec. Bugovi tipa 60 metka u zivotinju iz kalasa, helic koji te gadja nevidljivim topom u kojeg pucas i pojma nemas jel mu radis dmg ili ne (u FC1 je helic imao gunnera, skines gunenra i gun ne puca...zamisli), zivotinje koje nisu na svojim mjestima na mapi nego su otisle u mp3 pa ces iscraftat sljedeci dio opreme tek ako slucajno naidjes na njih. Ragdoll effekt kojeg nema, nema dmga okolisa, nema ni bullet hollsa na lesevima jer cim legnu prestanu bit aktivan objekt. Sve detalji koje su makli iz FC1, a rade sa FC1 midificiranim engineom, cak su bunkeri i topovi 100% kopije iz FC1. Ima pun kurac frustracija sa sitnicama, koje kad se skupe ruse uzivanciju. Al kad sam nacraftao sav inventorij, prestao lovit slonove ljudozdere sa cackalicama kao oruzjem, igranje samo sa bow & arrow + stealth sistemom da bude zabavnije ( i teze) i salvage strela sta sam ispucao, onda postane zabavno. Al ponajprije jer je ostala ponuda shootera apsolutno sranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Reći da su FC3 i Black ops 2 zaslužili 0/10 je tvoj način da izraziš svoju frustraciju s igrom, a ne objektivna ocjena igre, stoga nisi mjerodavan. To je isto kao kad dijete dobije za Božić igračku kamion, a htio je auto, pa iz ljutnje ga baci o pod i namršti se. Smiješno. ![]() Ima igrica koje zaslužuju 0/10, ali realno, ali to nisu ove dvije (čak nisam fan COD serijala). FC3 mi je bio stvarno zabavan, a igrica mi je dobra jer unatoč svim bugovima i nelogičnostima (dio je BladeRy napisao) ja sam je i dalje igrao i htio napredovat do završetka, a to odavno nisam doživio. Možda sam ja u qrcu, a možda mi je igra dobra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Premium
|
Nisi u kujcu, igra je vjerojatno dobra, dapače odlična.. Na nama je dal ćemo igrat samo glavnu misiju, dal ćemo se šuljat, i slično.. Ima brdo načina i svatko će odabrati svoj.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
Premium
|
Pa da, moram poskrivečki igrat kad nitko ne vidi/ne čuje, jbg... Što će tek biti kad se oženim, PC kroz prozor za mir u kući :-] Citiraj:
![]() |
![]() |
#329 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
fix za weapon xp ( oruzja koja ne levelaju coop/multy ) : http://www73.zippyshare.com/v/10898699/file.html kopirati fajl u ; Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\cache\ownership ( fajl se dodaje - ne zamjenjuje nijedan fajl ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Da maksimalno skratim dojmove nakon prelaska, dugo me nije neka igra vratila ovako za PC zaista, tesko me uopce vise zainteresiraju igre (godine su to, valjda :S), a Far Cry 3 sam igrao u svakom slobodnom trenutku toliko da se moja okolina relativno zabrinula za mene (one price;gdje si;propao si;nema te nigdje;negodovanje djevojke etc) ![]() Drago mi je bilo vidjet da i vremešna 5850 se uspješno hrvala sa igrom, cak i na ultra detaljima i 2xAA u Full HD-u. Eto, my 2 cents ![]() Živio narode! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|