|
![]() |
#4831 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da će 2013 novi standard za high end modele biti 5". Nakon SGS4, HTC Butterfly, Oppo Find 5 (vidi #4805), eto i ZTE Nubie.
#4834 |
Premium
|
5" je mnogima previše. Meni je 4-4,3" taman. Nije cigla koju ne možeš u džep staviti, a ni minijatura da svaki qrac moraš zumirati (tko je spomenuo iP4/S? ![]()
#4835 |
Guest
|
prije su svi željeli imati mobitel što manjih dimenzija i naravno sa unutarnjom antenom ![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Pardon na padobranstvu. Trenutno imam Huaweia Sonica 8650blabla. Nisam nešto nezadovoljan, ali bih htio imati fizičku tipkovnicu. Gledao sam malo jeftinije mobove i naletih na Motorolu Milestone. Ako je netko ima dotičnu, ako može kratak osvrt, brzina, internet i tako. Huawei mi je dosadio, kao da tražim razlog da uzmem tu Motorolu. Čini mi se da sam negdje pročitao kako je bed zbog toga što joj nisu izdali update i sl., nisam siguran točno...ugl., low end user sam ![]() Hvala
#4840 | |
Guest
|
Citiraj:
Također nema logike veličine mobova klasificirati samo po veličini ekrana kada bezel size igra isto veliku ulogu. Nadam se da će sa ovim novim "savitljivim" ekranima konačno vidjeti praktički bezel less mobove. Neš tipa ovakva "slika" http://www.sammobile.com/wp-content/...llessSammy.jpg |
|
![]() |
#4841 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako 5" postane standard, onda je moguće da 4,3" postane slabiji brat u seriji. Kao što je danas stvar s 3,7" mobovima. To se već rangira u mid-low segmet i ima isti takav mid hardver. E to je ono što mene recimo hebe. Nema više high end mobova s 4" ekranom, a da nisu lanjski. Ne vidim niti mob kojim bi zamjenio svoj sgs2 u zadanim gabaritima. I samo neka netko spomene sgs3 i sgs3 mini kombo ![]()
![]() |
#4842 |
Guest
|
Meni sve do 5 još oke. Tako da se ne žalim. SGS3 mi je ružan ko pas ![]() ![]() Iako, gledam Motorolu sve više (zbog svojih modela sa big baterijama) |
![]() |
#4843 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
@xlr: Probaj si nabavit negdje Huawei Ascend D quad xl..quad, 4.5" 720p, ips ekran, dobra baterija a gabaritima otprilike isti ko i s2, evo, sensation i slični..čak je mrvicu kraći od one s. A tu je i Xiaomi MI-2 kad bi se njega moglo negdje ubost. ![]() |
![]() |
![]() |
#4844 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Jel netko od članova možda došao u doticaj sa Nexusom 4? |
![]() |
![]() |
#4845 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4846 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
#4847 |
Premium
|
#4850 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4851 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4855 |
Guest
|
ma vi ste samo ljubomorni na moj novi mobitel ![]() i sta mislite kad ce doci jaci mob od nota2? s4? |
![]() |
#4856 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
odakle to da je note2 najjaci mob? mozda je najveci ali najjaci nikako.. Isti hardveraj kao na S3 i zastarjeli Mali400 ![]() Ajde da je unutra Krait 4jezgre onda je druga prica.. Zar nije LG Nexus4 tata ovom plastic fantastic zamzungu? Ahaa, ti vjerovatno pitas za jaceg samsunga, onda pocetak iduce godine i S4.. |
![]() |
![]() |
#4857 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Jedva čekam da prođe oko godinu dana, kad se malo cijene slegnu (polovnih), da ubodem Note 2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4858 |
Guest
|
savrsen je note2 stvarno... sve radi bez greske , presao sam sa xperie neo na njega i razlika je ![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Na kraju sam uzeo LG P990 i mogu reć da sam zadovoljan. Sa tvorničkim romom je sve super, sto je najvaznije net i gps super rade, to mi je bitno. Sad sam grunuo CM7 gore, kao da malo trza mob...ugl., zadovoljan telefonom nakon Huaweia. I on je bio dobar ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 12.12.2012. u 00:27. |
|
![]() |
![]() |
|
|