|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Steam Key
Dakle imam 5 igara na steam acc-u i zelio bih prodati te igre. Sad me zanima dali mogu ja prodati samo key s kojim sam ih ja instalirao na svoj acc pa ce si ta osoba napravit acc upisat kod i instalirat na svoj acc, ili on mora direktno s mog acc-a skidat te igre sto bi znacilo da ima sifru i pristup drugim igrama ako ih kupim u neko dogledno vrijeme.. mozda je glupo pitanje ali relativno sam novi sto se steamova tice pa eto.. don't be harsh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kratko i jasno NE. Te igre su vezane za tvoj acc te ih ne možeš prodavati posebno nego samo cijeli account. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
to bi znacilo da ako prodam acc, da ja sljedeci put kad kupujem igru moram napraviti novi acc? ali kako to i izvesti kad sam se sa maticnom e-mail adresom koja mi sluzi za sve vazne stvari registrirao na steam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Da treba ti druga mail adresa ako želiš previti drugi account, pa nije valjda da koristiš jedan univerzalni email za sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ne koristim, ali na tom mailu di mi je steam imam i paypal, ebay i tako te neke pizdarije.. a taj mail necu davat nikome.. znaci ne mogu tipa promjenit sad email adresu na steamu.. tj napravit neku ne bitnu email adresu di ce biti samo steam registracija i to prodat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Možeš promijeniti adresu samo ne znam hoće to steam zapamtiti dok budeš pravio drugi account ali mislim da nebi trebalo biti problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Mislis ako promjenim e-mail adresu pa prodam taj acc s novom e mail adresom da bi me steam mogo jebat kada bi ponovo pravio acc sa starom, tj. ovom matičnom. Ako si na to mislio nije problem. Glavno da taj krajnji korisnik nema doticaja s ovom sada email adresom, a kasnije kada i ako cu kupovat neke igre lako ja napravit neku e mail adresu i na nju piknem acc, ako nece htjet na ovu sadasnju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Onda samo promjeni email adresu i prodaj account i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |