|
![]() |
#32 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
napravit cu se blesav... i rec da nisam vidio utakmicu... jer ono na poljudu je bilo sve samo ne utakmica... nijedan ulazak u 16m igraca Hajduka Varteks nije popratio osim pogledima... na stranu price o igri... Hajduk je igrao solidno... Varteks nije igrao... i tu prica prestaje svaka... Zalosno je jedino sto trener Varteksa (jos uvijek Miroslav Blazevic "Ciro") nije nasao za shodno nijednom rijeci komentirati igru vlastite momcadi... Dinamo-Zadar 7:0 ... ne budite smijesni... Jedina "normalna" utakmica je bila ona na kantridi... 3:3... uz rijetko vidjenu igru na obje strane... Sve drugo je igrarija... Hajduku kapa dolje za osvojen naslov... Inter ce u slijedecoj sezoni biti sasvim druga momcad, Rijeka... jedina konstanta... i imaju realne sanse za drugu sezonu.... nda...
![]() |
#34 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
sta oces rec da nije bilo zaledje kad je mitu izjednacija i nemoj davat neodredjene odgovore ili obrazlozi sta mislis ili suti dosta mi je da moran nagadjat sta mi cura misli kad kaze nesto neodredjeno pa sada to moran i ovdi
![]() |
![]() |
#35 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Za mene je Ćiro legenda, broncu ne zaboravljam tako lako, i mislim da imamo šanse za ligu prvaka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#37 | |||||||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Neznam oko cega se vi prepirete, HAJDUK JE PRVAK, a i bit ce sljedece sezone!!!
![]() |
![]() |
#38 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
hajduku je bilo dosta 1:0 da bi bija pobjednik kupa i nikad nisan ni reka da je mitu bija u zaledju - reka san samo da je bilo zaledje kad je mitu da gol
![]() |
![]() |
#42 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
A sad pitam lokalne teoreticare zavjere: Kako je Zagreb unistio Slaven. Da li je i to bilo namjesteno? Imamo najizjednacenije prvenstvo dosada gdje prvak jedva skupi preko 50% mogucih bodova i odmah je sve namjesteno i isplanirano prije pocetka prvenstva... @Jelc Nevjerujem da ce Ciro dugo ostati, osim u slucaju izrazito dobrih rezultata. U Hajduku je uvijek previse razlicitih interesa i vec postoji sigurno nekoliko kandidata za nasljednika iako ovaj jos nije preuzeo kormilo. Pa pogledaj sta su napravili Gracanu - covjek pobijedi 10 utakmica zaredom i dobije otkaz. Sliskovic nadoknadi 10 bodova minusa i smijene ga dok ima izboreno polufinale kupa i 3 boda prednosti u prvenstvu. Vulic je sam otisao nakon osvojenog prvenstva jer nije mogao izdrzati taj Demaklov mac koji mu je konstantno visio iznad glave... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
Pa naravno da je Hajduk prvak,to se znalo na pocetku... Pobjedilo je Hajducko srce... Hajdukova mladost... Ovo je pravi Hajduk... i slicne izjave,oprostite ali vec mi se lagano sere od tih vasih prepotentnih izjava tog tipa ko da ste jedini u drzavi...Ma.... @E.T. Daj 6-0 se moze samo pobjediti kada protivnik dode sa namjerom da ne igra nego odradi utakmicu,ljudi su primili gol i prosla ih je volja iako je to nekorektno.Ista stvar je sa Zagrebom i Slavenom ,ljudima se ne igra...mislim da nije bilo namjesteno nego jednostavno nekorektno.. @Tooma Sory moja greska krivo procitao...isprika!
![]() |
![]() |
#44 | ||||||||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#45 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Da niste slucajno spusili od nekog tamo Shelburna
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#48 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ja jedino ne kuzim cemu se mi svi veselimo kupu odnosno prvenstvu kada dodemo u europu i onda se lagano poseremo(sory na izrazu) i skuzimo da smo stvarno jadni...ali mi cemo se opet veseliti! ![]()
![]() |
#49 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
jos da je i na golu varteksa bio GOLMAN, mozda bi i bio manji rezultat. no uglavnom, sto sad komentirate uopce oko toga jeli namjesteno, kupljeno, ionako nije bitno...tko je drugi umjesto njih trebao biti prvak? a i da je netko drugi trebao biti, sta se nije trgnuo par kola unazad pa ne cekat zadnje kolo za rjesavanje stvari. iako se polemizirati vishe nebi trebalo, mozda bi i vishe koristi od svih ovih prepucavanja bilo da je inter dobio utakmicu. ali opet da kazem, ne ceka se zadnje kolo da se preokrene prvenstvo, hajduk je dugo bio vodeci, i usao u zadnje kolo kao vodeci, i kakve svrhe ima da je dobio 2:0, 2:1 ili 6:0, dobio je i to su tri boda. cestitke njima, i naravno dinamu na tituli malog prvaka. ![]()
![]() |
#51 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Utakmica Hajduk-Inter sudac je na očigled sudio u korist Hajduka i već u prvim minutama srezao igru Intera na nulu. Hajduk-Varteks, igrači Varteksa su loptu samo pratili pogledom i stajali su ko stupovi na igralištu da bi ih Hajduk takve pobjedio samo sa 6:0. Pa da znaju igrati trebali su takvoj momčadi dati barem 20 komada. Uostalom šta bi se dogodilo da je Inter osvojio naslov: U Hajduku bi došlo do velikih čistki. Štimac bi dobio nogu u guzicu. Ćirohito nebi bio trener Hajduka. Još bi poneki glavonja dobio nogu. I svi bi popušili brdo para.
![]() |
![]() |
#52 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
to da je sudac sreza igru intera od pocetka primjetija si samo ti @miato - da se malo vise druzis s dalmatincima kuzija bi da nisu bahati kako ti kazes (barem ne vecina njih) saeta te samo provocira jer se pjenis oko pizdarija koje ni nama ni tebi nece donit kruv usta niti iko od nas moze utjecat na njih i btw da postavin jednu teoriju ovima koji tvrde da je utakmica namistena: ajmo rec da je hajduk napravija prednost od 10-15 bodova nekoliko kola prije kraja. U tom bi slucaju prvenstvo prakticki bilo gotovo sto znaci da bi i na hajdukovom i na interovom i na riječkom stadionu bilo barem za trecinu manje ljudi sto njima znaci trecinu prihoda od karata manje, a necu ni pricat lovi od reklama i tv prijenosa i to tako kroz 6 kola - znaci da se vec radi o miljunskim iznosima ko sada kaze da hajduk nije pustija interu onu utakmicu u zapresicu i da se njih troje nisu medjusobno dogovorili hajduk 1., inter 2., rijeci kup - svi sretni i zadovoljni, svi idu u europu meni se to cini malo vjerovatnije nego da se namista sada zadnje kolo, a i lani mi je bilo sumnjivo kad je hajduk izgubija od dinama u splitu mada je s pobjedon moga otic na 8 bodova prednosti i osigurat titulu ovako se i proslo prvenstvo rasplelo u zadnjem kolu
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Naš nogomet je stvarno jadan. Najbolja potvda toga je da od svih kandidata za prvaka baš prvak najlošije igra. Sa igrom kakvu ima Hajduk neće moći proći ni zadnje jadnike u kvalifikacijama, čak ni one kaj u jutro šljakaju u firmi a popodne iz gušta sa škvadrom treniraju nogomet. A Ćiro? Pa do kada će taj kreten privlačiti pažnju i biti dobro plaćan za prodavanje magle? Moja pokojna baka je mogla sa generacijom Dinamo '82 i repkom '98 osvojiti sve živo! A jako je interesantno da veliki dinamovac iz vremena dok je još bio duboko Franji u šupku sad odjednom ima životnu želju doći u Hajduka! Jadno, stvarno jadno! Hajduku čestitke, već drugu godinu se u smrdljivom mulju zvanom HNL najbolje snalazi. Dinamo forever!!!
![]() |
#54 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Drugo Hajduk je bio sretan jer je izvukao bod. Inter je bio više u posjedu lopte i imao više šansi. Hajduk je uspio iz jedne šanse dati gol. I kakvih 8 bodova prednosti pa zar si slijep. Razumijem da navijaš za Hajduk, ali daj budi malo realan. Igrači Hajduka su preplačeni kao i igrači Dinama. Za te novce bi trebali pasti travu, a oni nemaju snage otrčati 90 minuta. Od 10 udaraca na gol 2 puta uspiju pogoditi okvir gola. I sad su oni ušli u ligu prvaka, a 90% hrvata zna de neće proći 1 pretkolo osim, ako neće igrati protiv prvaka Zanzibara. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 30.05.2005. u 12:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
to tko ima vise loptu u nogama i veci broj sansi ne znaci nista. ako imalo pratis nogomet to bi trebao znati... baci pogled samo na igru jednog juventusa. tako da ni tvoja teorija ne drzi vodu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Kvaliteta HNL je takva kakve su i place u HNL-u. Ja sam igrao za kadete Rijeke, moj bratic i moj frend su igrali za juniore i bili kadetski i juniorski reprezetativci moj (sada bivsi) susjed je Mikac (bivsi igrac Rijeke,Pomorca) tako da znam kakve su place i koliko recimo Rijeka ulaze u mlade i onda se cude sta rijetko tko iz juniorskog pogona dojde do prve momcadi. Pa covjece Mikcu su nudili 4500 eura + premije za sezonu...mom braticu 2000 + da ce mu srediti posudbu... Kadetska i juniorska repka funkcioniraju po kljucu ciji manager plati Novoselcu taj igra...a mladi igraci se moraju vezati uz managere jer im je to jedina mogucnost da uspiju. Oni im kupe auto, placaju ih vise nego klub i guraju u novine i repku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#60 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Go Hajduk!! Dinamo prvak lige za bedaka a ima momčad za osminu finala Lige prvaka,nek crknu. A ona bahatost,jes kurac.Kad su izgubili Kup i onako šugavo igrali,hajduk se zgadija polovici Splita.a moj ćaća je reka da prestaje navijat za hajduk kad je doša puvander ćiro,ja također Vuliću,vrati se!! Niko kranjčar-najbolji igrač HNL
![]() |
|
|