|
![]() |
#1502 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Nazalost, danas svi cekaju rijesenje na pladnju. Ali stvarno, ukazala se potreba da unlockam jedan i9100, kazem sa svim proucavanjem sta i kako + procedura bio sam gotovo za 30min, oke neka bude za sat vremena ali to je stvarno nista. S time da nisam nikad prije unlockao niti jedan samsung. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Instalirao XBMC na Nexusu S...U ovih par minuta sve radi fluidno,nemam nikakav video na mobu pa nisam mogao niti isprobati dali vrti. E sad guglam i vidim da na xda nitko nije uspio spojit da Nexus radi na TV-u, koliko čitam treba samo softverski napravit ROM ili kod,da bi radio? Navodno Galaxy S podržava TV out... Dali ima tko riješenje? Edit: Avi. file vrti sa zastajkivanjem,kada se izađe iz XBMCa potrebno ga je ugasiti u "pozadini" inače neće ući, nije to to, sigurno je i do hardware, dual core i 1GB RAM-a bi to glatko guralo...
Thinkpad T430 running Zadnje izmijenjeno od: rodriguez. 28.11.2012. u 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
SGS3 problem sa pozivima
Problem. i to... Mislio sam isprva da je do mreže kad na kraju koga god zvao i tko god mene zvao na bilo kojoj lokaciji... poziv se normalno spoji i na 5.5 sec trajanja poziva, poziv se prekine na pola sekunde sekundu, uopće ništa ne čujem, eventualno zakrči nešto i poziv se uredno nastavi kao da ništa nije bilo. Od 10 poziva eventualno jedan ne bude sa tim problemom. Sa internetom i porukama nisam primjetio problem. SIM sam probao u drugom mobitelu, radi sve bez greške. Resetirao, gasio, factory, custom rom, fleshao stock t-mobile rom isti problem na svakom. Je li mi jedino rješenje nositi na reklamaciju? hvala ![]() UPDATE Evo sada sam vidio da se pojavi znak nekakav, kao nekakav zvuk(nešto kao walkmen znak, samo ravnije crte) koji je prekrižen i poziv uredno nastavi. To se pojavi iznad tipke dodaj poziv. EDIT 2: ima to i screenshot. Dakle ovo crveno zaokruženo se pojavi nakon što se poziv nastavi, odnosno poslije prekida, zatišja, što već. Kvaliteta zvuka se promjeni. Na MIUI recimo krči i zvuk je katastrofa te nakon te sekunde zatišja sve normalno. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 29.11.2012. u 12:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]() uspo sam sam nie tak strasno kak sam na prvu mislio..fakat...za 15 min sam skuzio sve ![]()
![]() |
![]() |
#1508 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Taj app unlocka mob tako sto patchira nv_data.bin fajl u efs folderu. Nije mi se jos dogodilo da se meni ili kolegi mob zakljucao, a preflesali smo romova i romova. Romovi u pravilu ne diraju efs, ali postoji neka veza i interakcija medju njima koju jos nisam skuzio.
![]() |
![]() |
#1512 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Kakva je situacija kada se flasha originalni ROM recimo preko ODIN-a, dira li on efs particiju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 | |
Premium
|
Citiraj:
Kako da isključim WB-AMR SETTING. googlanjem mi se čini da bi to mogao biti izvor toga zla. I bome je. Prebacio sam na GSM only (što piše u service menu da je WB-AMR isključen za njega) radi bez problema. Sad samo trebam nači način da isključim to jednom zauvijek jer mi naravno 3g treba ![]() EDIT: Našao sam tu opciju u xml konfiguracijskoj datoteci unutar CSC foldera. Moram prvo rootati pa ću to izmjeniti, factory pa javim. EDIT2: Isključio sam, ali i dalje isti problem. Kada sam na 2g mreži toga nema... EDIT3: Uf dobro je, našao sam da nisam jedini sa tim problemom, sumnja se na t-mobile/bonbon mrežu, sutra ću probati vip karticu pa vidjeti. Hvala svima koji čitate moje monologe! Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 30.11.2012. u 00:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Ima li tko problema na 4.0.4 sa copy/paste funkcijom? Jednostavno ne radi, chrome se sav smrzne kad to probam a stock browser jednostavno nece. Ima tu navodno solucija, ali mi se to sve ne radi samo radi te gluposti. A wipe svega nemogu raditi jer se radi o Noteu, ima li tko kakvu ideju? Izgleda dosta cest bug na Samsunzima i 4.0.4, cak i na JB |
![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Xulos :)
|
Evo jedna lijepa vijest za korisnike galaxy s advancea: http://www.sammobile.com/2012/11/29/...an-in-january/
![]() |
#1522 |
Premium
|
Ovo bi bilo zgodno dodati u prvi post Otključao mi je sgs3 bez greške http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1846451 Radi ko avion sa vipovom karticom i s njom nemam nikakvih problema kod poziva, što više kvaliteta zvuka je neizmjerno bolja. Očito je da simpa i bonbon ima niži prioritet od t-mobile preplatnika te krešu kvalitetu poziva jer im mreža ne može izdržati toliko korisnika. Koliko razgovaram i nije bitno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1523 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Ja na 4.1.2 već neko vrime ![]()
![]() |
![]() |
#1524 |
Premium
|
Službeni 4.1.2. Naravno, ovaj poljski je isti kao i kod nas, hrvatski i sve, samo treba csc promijeniti nakon flesha www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=9222 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Znači u njegovom popisu CSC-a ima i za SEE regiju? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1527 | |
Premium
|
Citiraj:
Odeš u /system/csc/TRA/customer.xml Code:
- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
Premium
|
Pozdrav Vracaso sam frendu I9000 na stock, prvo sam flashao ovaj Tele2 ROM iz prvog posta,a onda sam flashao zadnji sluzbeni JW4. Sad me buni sto u tom JW4 nije bilo PHONE I CSC djela. Hoce li to sve normalno radit? Moze li se CSC sad naknadno flashat i postoji li CSC za nasu regiju za ovu inacicu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1529 |
Premium
|
www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=6544 Ovdje imaš zadnji za njemačku jw6, 2.3.6 verzija 8.2012. Unutra ima csc za hrvatsku ako ti to uopće treba, jer ja osim za operatere ne vidim nikakvog smisla tome |
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Premium
|
Ma flashao na kraju zadnji JW7 koji sam našao na xda (zadnji europski build) i samo umjesto talijanskog CSC-a stavio multi-CSC koji sadrži postavke svih naših operatera. Mislim, to će mu dobro doć da ne mora postavljat APN-ove kad mijenja kartice. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|