|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Preporuka FPS igrica
Dakle,pošto imam njesra konfu,a volim FPS igrice,tražim nekoliko dobrih. Uvjeti-da nije Sci-fi/WW2.Već sam ih se dosta naigrao da kad bi mi dao COD2 da igram znam točno što bi se dogodilo u koji sekund. Tražim Singleplayer/multiplayer.(da je ajmo reć ko COD4 ili BF2) Nije važno.Samo da je zanimljiva i da je mogu pokretat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jednostavno neznam šta bi ti mogao na tome igrati.. BF stari, wolfenstein, medal of honor, far cry 1, red faction, serious sam,, rainbow six, bioshock, cs, half life.. takav sam ja komp imao sličan i to je to više manje šta sam ja igrao onda. Znam da ne odgovaraju sve igre tvome opisu, ali izaberi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Meni bi isto trebala preporuka online FPS-a, malo sam ispao iz đira. Prije sam dosta ozbiljno igrao America’s Army, klan, ovo, ono. Plus CoD2 rekreativno. Sad bi nešto između. Crysis 3 mi se uopće nije svidio. CS GO onako, možda bi mi sjeo nakon nekog vremena (fali mi zoom na nišan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
čekaj dolazi Far Cry 3. Ja sma ga uzeo kao refund za ruski BO2 koji mi ne radi..i izgleda jako, jako dobro. Štoviše MP u velikoj mjeri vuče na COD. |
![]() |
![]() |
#38 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel može preporuka nekog FPS-a koji ne vuče na CoD? Ili da drugačije malo postavim pitanje, jel postoji uopće koji FPS koji ne vuče na CoD?
![]() |
#39 | |
Guest
|
Citiraj:
Ne kažem da je to uvijek nužno dobro ,ali izgleda da masa to želi pa imaš zakon ponude i potražnje. Tako je = Crysys 2 i 3 MP = COD sa nevidljivim plaštevima itd. Al ako je to kriterij , milimda je Red Orchestra ono što tražiš. |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Pod uvjetom da ti ne smeta to sto su stariji od 5-10 godina. ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Prolistati, malo pogledati na jubitou neki gameplay i ako se svidi - probati. ![]() http://www.gamespot.com/games.html?p...ial=all&page=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|