Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.11.2012., 18:39   #1
sirupdzija
Premium

Datum registracije: Aug 2008
java 7 ne mogu instalirati

ne mogu instalirati jre 7 na winxp sp3. ništa se ne dešava kada pokrenem offline exe downloadani installer.

probao sam sa revo uninstallerom i raznim clean up softwareima i javara softverom uninstallirati sve ostatke prijašnje jave6, probao sam obrisati sve programe koji sa svojom instalacijom instaliraju i javu, probao sam u registryju obrisati sve zaostale javine keyjeve i u windowsu sve zaostale fajlove.

opet ista pjesma.

i sa jdk i sa jre ne pokreće se installer, samo zasvijetli lampica od hard diska i onda se ugasi, nema više aktivnosti, nema nikakve poruke.
sirupdzija je offline   Reply With Quote
Staro 28.11.2012., 05:48   #2
HumWeed
~~~
Moj komp

HumWeed's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
pokreni installer
al ovog puta prati sta ti se u event vieweru ispisava

najcesce je pod windows logs -> applications
ali pogledaj i drugdje
HumWeed je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.11.2012., 06:18   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Odi na ninite.com, odaberi Javu za download (možeš i još neke programe sa spiska) i pričekaj da se to skine. Ako se instaler ne pokrene automatski, samo napravi dupli klik na njega pa će se pokrenuti.
Staro 28.11.2012., 15:39   #4
sirupdzija
Premium

Citiraj:
Autor HumWeed Pregled postova
pokreni installer
al ovog puta prati sta ti se u event vieweru ispisava

najcesce je pod windows logs -> applications
ali pogledaj i drugdje
gledam i pod application i pod security, system, IE, Microsoft office alerts, nema nigdje ništa. pokrenem instalaciju, ugasim event viewer, upalim ga ponovo, ništa novo se ne pojavi od poruka, a od starih nema nigdje izlistane jave.
Staro 28.11.2012., 15:44   #5
sirupdzija
Premium

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Odi na ninite.com, odaberi Javu za download (možeš i još neke programe sa spiska) i pričekaj da se to skine. Ako se instaler ne pokrene automatski, samo napravi dupli klik na njega pa će se pokrenuti.
Install failed - Could not verify installation (1), 0xfffffffd - 2430

na drugom kompu sam bez problema instalirao iz prve, isto ima winxp sp3 gore... bez ninitea, samo otišao na java site i instalirao. ne vidim razliku što ovaj ima a onaj nema i obrnuto. nemam čak ni AV instaliran, ali sam nedavno proskenirao i očistio i avirom i combofixom sve, nemam problema s kompom, u task manageru nemam nekih neprepoznatih procesa.
Staro 30.11.2012., 13:18   #6
sirupdzija
Premium

sad odem u docs and settings folder, pa moj username pa otvorim application data, pa u njemu sun i nađem java instalacijske foldere i fajlove .msi, pokrenem ga i radi! instalira javu.

e ali, u chromeu mi normalno radilo, u firefoxu ne, pa ga temeljito obrisao i ponovo instalirao, sad radi svugdje.

nije mi jedino jasno zašto sa desktopa nije htjelo pokrenut instalaciju, a iz foldera Sun u docs and settings user folderu je....

Zadnje izmijenjeno od: sirupdzija. 30.11.2012. u 22:17.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno