|
![]() |
#151 | |||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#153 |
Premium
|
Kupio Diane, i dobio Alistara i Tristanu s skinovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 22.11.2012. u 23:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
na solo/duo, naravno ![]() ako te već jebe dok igrat sa random 4 kretena bezveze, šta misliš kolki je onda tek užitak igrat sa 3/4 random kretena za bodove ![]() kak se pogodiš uglavnom, meni je npr. u 2. sezoni krenulo dobro, i onda sam se u 3 dana spustio sa 1400 na 900 nemoj sad misliti da je to mission impossible, ali nije baš pre jednostavno trebaš bit jebeno dobar igrač, jer nekad moraš bit dovoljan da nadomjestiš 3 idiJota koji igraju za tebe
![]() |
![]() |
#161 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Nevjerojatno je koliko ima kretena u ranked igrama, samo mi pada ELO, što više igram, to sam niže. Završavam game sa tipa 13/4/5 i izgubimo game jer je cijeli tim feedao ko da su mutavi. Sada igram sa frendom koji je 2200+ ELO, a samnom igra na smurf accountu i doslovno gazimo svaki game, bez obzira na pozicije. Doslovno treba barem dvoje ljudi koji mogu carryat, jer su PUG-ovu ponekad preretardirani. Iskreno kada bi Riot naplaćivao nekakvih 20 do 25 Eura po sezoni za otvoriti ranked opciju drage volje bih platio i imam osjećaj da bi se kvaliteta povećala višestruko, ovak im apreviše idiota koje ban ne plaši, jer nisu uložili niti kune u igru i jednostavno će napraviti novi account... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
makar vjerujem da ima previše kretena u igri, plaćanje bi uništilo sam koncept Free to Play igre... a što se ovog tiće, slažem se, i ja kad sam igrao sa frendom, izcarryali cijeli gejm ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
|
Rengar stigao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#165 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() EDIT: Sad imam Rengara, Dianu i Kennena, i s njima mi je super igrati. Rengar TOP, a diana i kennen mid. Koji je najjači OP carry za bot lane? ![]() Dijana je OP btw. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 25.11.2012. u 20:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Premium
|
http://www.lolking.net/summoner/eune/33472299#history Feels to good to be true! ![]() Naravno ima tu i costum s frendom 1v1 (i 4 bota s svake strane ![]() ![]() ![]() Samo mi je fatalna greška šta sam otišao na east ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 26.11.2012. u 18:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() A što se bottoma tiče, to ti sve ovisi od samog igrača. Holy Trinity se sastoji od Gravesa, Ezreala i Corkia. Zašto? Zato jer su dobri tokom cijele igre, imaju engage i escape spell, sustain (Graves od passiva, Ez i Corki ako ideš Trinity kao prvi core item te sam disengage spell). S njima ti je, moglo bi reći, u trenutnoj meti na bottom laneu najsigurnije igrati. Ali to ne znači da ostali ADC ne valjaju. Npr. meni osobno je Ashe safe pick protiv bilo koga, s njom mislim da imam oko 1000 gameva odigranih tako da mi apsolutno svejedno protiv koga sam. Varus, ADC s kojim sam kada sam ga počeo igrati u rankedu, dugo vremena imao +90% pobjeda, 5vs5 (Team ranked) svaki game doslovno uništio protivnički tim. Imaš Vayne koja je hyper carry u end gameu, ali problem kod nje je što ju je poprilično lako spriječiti da to postigne (malen range, zahtijeva brutalno pozicioniranje, jako squishy...). Kog'Maw, ADC kojeg trenutno uvježbavam do granica savršenstva, je lik koji nema escape ability, užasno squsihy, ali jednom kada dobije IE+PD+LW topi sve pred sobom. S njim moraš jako (ali baš jako) pažljiv biti u početku, farmat se i ako kojim slučajem protivnički carry dobije neku prednost, ti s njim uz dobro pozicioniranje i dalje možeš svaki team fight preokrenut u korist svoga tima. Samo nemoj Draven uzet ako ti igra ne ide još onako, prokleto dobro. Ugl. raspisat bih se mogao u detalje za svakog ADC posebno, ali moja preporuka ako želiš safe pickove, nači igrat Holy Trinity ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali kad imaš malo ip i trebaš odabrati jednoga među svima, tu mi nastaje dilema ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
na EUNE ti je gold od 1450 Ja sam došao bio na 1457, uletio s par trollera/afkera i pao na 1380-90, i jučer se opet dignuo na 1453. Iako igram najčešće mid zadnjih par mjeseci, u Rankedu igram dosta Leonu, i imam ratio s njom 9-0. Netko je rekao da je kupio Dianu, slobodno probaj jungle s njom, nije loša, dapače. xGAME, slobodno seciraj Vayne / Graves ako nije problem. Razmišljam da kupim Vayne čisto zbog late game, a posebice zbog toga što zahtijeva jako veliki skill, a Draven mi se ne sviđa. Obično igram Ezreal-a ili Caitlyn, makar mogu i Varusa, pa razmišljam da uzmem još jedan ADC. Inače moj "pool" champova: TOP: Darius, Irelia, Jax, Teemo, Jayce, Olaf Jungle: Jax, Nocturne, Olaf MID: Lux, Katarina, Karthus, Kassadin, Vladimir, Orianna, Swain, Teemo, Twisted Fate ADC: Caitlyn, Varus, Ezreal Support: Leona, Blitzcrank, Alistair s time da Alistair/Orianna/Swain/Twisted Fate moram još dosta dobro izvježbati. Što se tiče Rankeda, tu se može naletjeti na sve, i pozicija junglera je najnezahvalnija. Ako neki lane igra loše, početi će kriviti junglera makar i on mora nekada čistiti junglu da podigne lv. Inače moj LOLking: http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#profile Zanemarite loss-eve, dosta često gubim jer igram s prijateljima koji imaju manje od cca 200 win-ova, pa ne mogu carryati nekada. U normal imam oko 622 WIN-a i 540 Lost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja sam tek lvl 15. Ali imam frenda koji je lvl 30, igra ranked isto oko 1500, i sad za vikend sam bio doma, otišao k njemu 2 dana za redom, igrali par sati, objasnio mi kako, kada, gdje + jedan dobar sajt s guidovima, redosljed kupovanja itema, itd. i mogu reći da je to druga priča odmah. Na lvl 15 se jako vidi ta razlika čim ti neko pokaže + malo pročitaš, odmah si bog u igri ![]() Ja igram ovako: Top: Morde, Jax, Rengar, Garen (mogu i ashe i dianu igrati isto gore) Mid: Kennen, Diana (probao i s Ryze, išlo je, ali trebalo bi vježbati) Bot: Ashe, Diana (Nekako više preferiram mid i top) Jugle: Rengar i Diana (Isto tako ne igram baš, jer na lvl 15 nema baš junglera, tj. probam ići i nitko neće pomoći oko buffova, niti ništa, i kasnije kada se par puta vratiš u bazu, već su svi 2-3 lvl-a više od tebe). Sup: Nemam ni jedan hero za sup, još premali lvl za to ![]() Uz te heroje gore imam Alistara i Tristanu, jednostavno nisam imao vremena ni probati igrati xD Probao sam igrati i: Rivena (super je bio), Shyv (booomba), TF (pretežak mi, ali sam ga probao jer me jednom neki luđak ownao u midu), Malphite (kupiti ću ga sigurno, meni je isto super bio), Cho (dosta težak meni). Sad imam 3.3k IP na lvl 15 sam. E, sad pitanje. Na lvl 20, koliko će mi rune slota biti otključano? Jer na lvl 20 ću imati oko 7k IP, pa hoću ove tier 3 rune pokupovati, bar da 60-70% runa si skupim. Sad je par dana kupovanje charova u drugom planu. I 2nd pitanje, ADC je AD carry, ne? Kako da znam je li netko carry? Unaprijed se zna tko je carry a tko ne, ili kako to ide? Thx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam koliko će ti rune slotova, ali kupiš tada rune, pa kako napreduješ prema lv 30 kupiš još rune. ADC je AD Carry, obično je to range...ovako iz glave Twitch, Ezreal, Graves, MF, Sivir, Varus, Caitlyn itd. itd. Mislim, može biti i Fiora ADC, ali koliko je viable, to je pitanje ![]() Malphite je super, razmišljam da ga kupim, ali obično je baniran u svakom ranked-u, ali za normal ću ga morati probati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Ako razgovaramo o pool, onda mi se broj heroja smanjuje. Kennen, diana, garen, ashe i jax.. Njih znam igrati malo bolje, ostatak osrednje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam ljubitelj trošenja IP-a bezveze, jer mi sada treba IP za novi 2x rune page (jungler i support) ... Kennen mi je isto na želji da ga naučim jednog dana ![]() Kako buildaš Jaxa? Build koij ja obično radim: Jungler: Boots + 3hp Wriggle Lantern Ninja Tabi ili Mercury Threads (ovisi da li imaju 1 AP ili 2+) Trinity Force Guardian Angel izborno ako sam u lejnu znam gunblade umjesto wrigglea , sve ovisi neki basic build po kojem njega buildam e da, zaboravih dodait, i Ireliu za top, uzeo sam je prošli tjedan, zadovoljan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Premium
|
Citiraj:
Boots + 3xHP Pa skupljam za Sheen Pa skupljam za Phage Pa Mercury's Treads Pa Bilgewater Trinity Force Hex Gunblade Pa scepter i Atma's Inpaler Nisam nikad junglao s njim.. Uvijek top. Sad izborno zna biti još negdje giant's belt i guardian angel... Znači neki hibrid. To je više manje to! Lvl 15 sam xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: 14 mečeva, 13 pobjeda trenutno! ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 28.11.2012. u 21:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|