|
![]() |
#1415 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
Sobzirom da nisam mogao instalirat official firmware, uspeo sam ugurat neki costum firmware 2.3.6. Dal postoji način povrat na staru verziju? i plzz neka mi neko malo bolje objasni. Kad god ubacujem fleshanje preko Odin uvjek mi zapne na amss.mbn. Promjenio i pc i sve ali opet isto. Ja stvarno ne kužim svima radi na isti način ja nemogu ubacit. Jedino što mi pomoglo sa foruma je onaj recovery za to svaka čast, spasili ste mi mob. Ali nikako ne mogu instalirat neku originalnu verziju 2.3.6 ![]() plzz ako netko zna (kao što sam naveo samsung gt-i9001) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
http://www.slimroms.com/changeloganddownload.htm Proba ko Slim Bean 2.0? Na njihovom sam Slim ICS 4.2, pa eto, malo mi je dosadno u životu ![]()
![]() |
#1417 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1421 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() http://slimroms.net/
![]() |
![]() |
![]() |
#1422 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1423 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Evo upravo ga flasham na Nexus s, s AOKP-a pa javim dojmove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
49%winner
|
Meni je Slim vrlo dobar rom na sgs2, koristio sam ga dok je bio na ICS-u. Smeta me što se toliko fura na mali file size da mu je mrsko ubaciti par AOKP featurea. Točnije, ako autor procijeni da je taj feature od esencijalne bitnosti, ubacit će ga. Zato se ne mogu maknuti s AOKP based romova... Fali mi tih nekih featurea.
![]() |
![]() |
#1425 |
Dino Saur
|
Ipak ostajem na AOKP-u do daljnjega. Sve je tu u par featurea vise manje, ali mi je drazi AOKP tako da se vracam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1426 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
Obrisao sam slučajno tw launcher i sad ne mogu upalit mob da bi ga fleshao ponovno (jer moram ubacit usb debuging) ima li neko ideju kako da ovo popravim? samsung gti9001 Rješio resetovao i vratilo se sve ![]() U svakom slučaju Bruno hvala na pomoći ipak je bilo do kabla. Kad dolazim u Rovinj častim te kavom ![]() P.S.nikad ne kupujte kineske stvari! Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 26.11.2012. u 21:54. Razlog: dupli post |
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Premium
|
S3 touch wiz home se sruši svaki put kad idem na edit page i pokušam brisati screen. Isto na t-mobile i zadnjem samsung 4.1.1 za naše područje. Kod vas? I čitam po netu da mnogi pljuju po touch wizu. Ima li neki poseban razlog ili eto tek toliko? jer sam ja baš zadovoljan sa ponašanjem moba kako sam stavio ovaj rom i maknuo samsungovo smeće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Dino Saur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
49%winner
|
To sam i ja govorio dok sam primarno koristio Apex na mobu. Postavkama su vrlo slični, performansama također, ali na tabletu mi Nova radi puuuno fluidnije u tablet mobu. Apex, štogod podešavao, nikada nije mogao biti buttery smooth kao Nova.
![]() |
![]() |
#1436 | |
Premium
|
Citiraj:
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1703488 On odrađuje sve i sve potrebno imaš na linku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Jedno pitanjce, u odinu na opciji PDA mi nevidi cijeli rom, nego tek kad ga drugi puta ekstraktam na PDA, PHONE i CSC, sto onda svaki posebno moram dodat u odin? Posto na vecini tutoriala svi samo vracaju na stock preko PDA samo..
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa sve poskidao sa prve stranice, jel se moze na ovaj nacin da svo troje cekiram ili bas ide iskljucivo preko PDA? Ili koju da jos verziju odina pogledam?
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|