|
![]() |
#1021 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Ne, nažalost. Osobno sam također u potrazi za tabletom pa pratim tržište i novog i rabljenog, i stvarno što se novih tableta tiče - do 2000 kuna stvarno možeš birati svašta. A nakon toga ide high end ![]() Nisam još vidio nikakvo konkretno iskustvo korisnika tog tableta, ali hardverski je dobro potkovan. Imaš nizozemski review ovdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledao sam filmić koji je vezan za tablet na tom linku i najviše me dojmilo pojačavanje/smanjivanje zvuka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1023 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
interferometar
|
U svijetu mobilnog hardvera ne postoji termin "služiti par godina" jer se stvari razvijaju ultrazvučnom brzinom, te sam mu iz tog razloga naveo jeftiniji a opet dobar tablet koji zadovoljava potrebe koje je naveo. No svakako, za više novca će dobiti više. Koliko će to biti proporcionalno, pitanje je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Premium
|
potrebe koje je naveo su angry birdsi, "nekakvo" surfanje i mogućnost spajanja na wifi. ako ćemo pravo, TO može sa svakim tabletom do 1500kn. a kad je već odlučio dati veću svotu novaca, onda PoV nema smisla kupovati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne bi preporučio Asusa samo zbog jedne stvari - nema nikakvog usb utora na sebi u kojeg se može utaknuti stick. Samo na docku ima 2 usb-a. Na koji način efikasno prebacivati fileove na njega bez docka? Isti hardver budi i Acer A510/511, ali on ima microUSB na sebi.
![]() |
#1027 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
da li netko zna gdje ima za kupit slijedece: Samsung Galaxy Tab 2 7.0 model P3100 (WiFi+3G) za vikedn obisel dosta trgovina i niko nema, svi imaju samo P3110 model bez 3g modema...
![]() |
#1030 |
Premium
|
da, ali acer je skuplji kojih 400-500kn. no, uz malo mazohizma i strpljenja, preko wifija se da prebaciti što treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1031 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
Matija, ajde provuci neki benchmark. Jel znaš koja je točno grafika unutra? Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 | |
Premium
|
Citiraj:
Pretpostavljam da je vjerojatnost da mi tablet prođe bez da mi naplate pdv jako mala do nikakva? Ako netko zna neku bolju alternativu od ovoga za slične novce; svaka preporuka je dobro došla... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: matija84. 20.11.2012. u 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 | |
Premium
|
Citiraj:
s time, ako se dobro sjećam, napisao si da si uzeo pro model. po tome, ultra bi trebao ići fino preko 8000. Zadnje izmijenjeno od: viking.software. 20.11.2012. u 20:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Da, uzeo sa pro model, a sd karticu jos nemam. Moze neka preporuka za karticu? Uzeo bi 32gb, mislim da je to max koji podrzava uredjaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Premium
|
nema neke preporuke osim da uzmeš nešto poznatijeg proizvođača. i obavezno class 10. no, neka te to ne zavara previše, android ima problema sa cacheom i zapisivanjem/čitanjem sa kartica, pa da bi se iskoristila kvaltetnija kartica, treba se podesiti cache. ali, otom-potom. ali, savjet - dobro pazi da se ne zezneš pa da ti 32gb karticu ne može pročitati. znam da je nemoguće provjeriti prije kupovine, ali... zna se desiti da ljudi kupe, i na kraju moraju kupiti drugu, manjeg kapaciteta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Premium
|
N7 se prodaje k'o kokice http://www.digitimes.com/news/a20121119PD214.html
![]() |
#1045 |
49%winner
|
Je zvao itko od vas Asus servis kod nas da iz prve ruke provjeri stanje garancije za Nexuse 7 kupljene van Hrvatske (konkretno, Google Play)? Što točno trebam imati za ostvarenje te garancije? Svejedno ću ih zvati sutra ako ovdje nitko ništa ne zna
![]() |
![]() |
#1046 |
Premium
|
Pojavio se u susjedstvu N7 sa 3G modemom. Cijena kao što sam i pretpostavljao - 300 EUR http://compraonline.mediaworld.it/we...ry_rn=60730132
![]() |
#1047 |
Premium
|
da, još put u italiju, pa kupit' štogod, pojest' i popit... bit će i 350€! ;-) no, u svakom slučaju, to je 2200-2300kn, što je pak kod nas cijena isto takvog 32gb bez 3g. nisam ga još imao priliku imati u rukama, pa ne znam da li mi se isplati tražiti nekoga tko ide svako malo preko da mi ga dopelja. ostavim mu i ivu. samo, kao što jei xlr u postu iznad pitao - što je sa garancijama kod nas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Tablet računalo LC POWER Tyon Mira-2
Pozdrav nakon duljeg vremena...... ![]() Jedno pitanjce, zapeo mi za oko tablet iz naslova. Medjutim čini mi se da ne dolazi sa instaliranom Google Play aplikacijom i AFAIK koliko sam istražio to komplicira ako i onemogućuje instalacije i kupnju aplikacija sa Google Playa (je li to bivši android market?) Ima li ga netko da mi iz prve ruke kaže ima li ili nema GP aplikaciju? Ako nema, može li se GP samostalno instalirati? Što tada uopće činiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 | |
Premium
|
Podržava Google Play. Barem tako kažu ovdje i ovdje. Jedini je problem što se tamo registrira kao "Unknown M105F". Citiraj:
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: redscro. 23.11.2012. u 09:47. Razlog: Zbog zbrke nastale spajanjem druge teme |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Sorry, malo sam zahrđao. TNX na linkovima (mada je drugi link za stariji model Mira-1 ?) BTW na dobrom sam podforumu postavio pitanje, ono je sticky tema na ovom pdf-u koja mi je promakla |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|