|
![]() |
#28351 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#28353 |
|
![]() |
#28355 |
|
ma to sve treba na goli otok poslat tucat kamen rukama bez cekica... ima ih par kom kaj ih svakodnevno vidim u vlaku s posla, i jebal me pas par puta sam se digel otisel u drugi vagon, stajao 50 min samo da ih ne gledam i slusam....
![]() |
#28356 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Deda našo sam tvoju karikaturu iz '98-e http://beerwhiskeyandbrotherhood.fil...pster-bike.png Isti ti!
![]() |
#28357 | |
|
Citiraj:
e, znas kaj, imam sivu majicu s biciklom ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28358 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
U kupnji sam neke zimske obleke za XC pa sam u pretrazi na eBayu našao ovo: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...tchlink:top:en Vaša mišljenja? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28359 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#28360 | |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ja ti imam trance-a x4. Mogu reci da je bajk prejeben,vozio sam cambera ali suspenzija puno bolje radi na trance-u. Inace shock na mome bicu je giant branded ali kazu da radi puno bolje od nekih foxova. Fora je ako uzmes trance-a i najslabiji model,rama je ista kao i na najjacem i tako da imas fin temelj za napravit bajk.Ja kad sam kupovao mogao sam birat,od gianta,trek,specialized,commencal,canyon...i ovo me ponukalo da kupim ovaj i da opet kupujem opet bi ga kupio. http://www.mbr.co.uk/bikes/tested-giant-trance-x4-1295/ Mislim da svi osim x1 dolaze sa 120 naprijed i 130 nazad hoda,ali bez problema ide gore 160mm,bar tako kazu ljudi koji voze takav setup po stranim forumima.
![]() |
![]() |
#28361 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28362 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Ak stavis vilju od 160 na trance, apsolutno zasluzujes sve sta ce ti se desiti s tim bajkom ![]() Tek najjaci modeli reigna dolaze s 160mm vilicama, trance bi puknuo unutar 10 agresivnih voznji
![]() |
![]() |
#28363 |
Truth is out there!
|
Samo sam cekao da se netko pametan javi.jesam li ja rekaog da sam ja stavio na svoj?nisam!!ako ne vjerujes odi malo na forume i pogledaj sta ekipa stavlja i funkcionira i ne puca kako kazes.a to sto svatko svog konja hvali,to stoji ali ja sam svoje misljenj potkrijepio testom iz jednog od relevantnijih bike magazina,ako je proglasen biciklom godine ipak nesto mora znacit
![]() |
#28364 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Al kaj je najbolje dosta ekipe fura Foxa 36 od 160mm na njemu. Vidio sam ih barem 10 sa tim setupom na mtbru. Sad sam u ovom rewievu vidio da ima 437mm chainstaye, jebote pa xtc 29er ima 435, užas. Vuco, kaj ima sličnu geometriju Bluru TRc? Spark je najslicniji, jedino ima dulji wheelbase.
![]() |
#28366 | ||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Biciklom godine je proglašen jer je odličan u 5" kategoriji, a to nije kategorija sa 160mm hoda naprijed. Bicikl je u takvom stanju beskoristan za ikojeg ozbiljnog vozača koji imalo skreće dok se spušta po nekoj stazi opasnijoj od makadama. Ljudi pretjeruju i onda hvale na sva usta, a realno je da i bez isprobavanja svatko iole objektivniji će reći da je bicikl neupravljiv i da nije više ono što treba biti. Citiraj:
Blur TRc, Spark su predstavnici jedne strane brzih XC bajkova, a po meni je npr. tu odličan i Banshee Spitfire (sa podosta agresivnijom geometrijom čak i od TRc-a). Kona ima nekolicinu bajkova sa niskim HA (68° na 120/130mm hoda naprijed) i manje hoda. Orange Five ak se ne varam. Više manje su to svi neki manji brandovi.
![]() |
![]() |
#28367 |
Truth is out there!
|
Evo ispunjavam obrazac ua povrat i imam 2 opcije,uplata na tekuci za koji ce mi banka uzet 8 e provizije i na paypal provizija 3,5%,ima li naci kako izbjeci placanja banci ili je to to?
![]() |
#28368 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28369 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Potvrđujem za Četvrkak u 13h ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28370 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Uz to, jel itko probao preko nase poste to podici ?! Ne znam tko mi je to spomenuo, ali se navodno moze u posti na branimirovoj podici povrat uz neku naknadu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28371 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Trebam savjet za kupnju gume za trekking bike (Kona Dew plus 2010). Zadnja mi je skroz ćelava nakon cca 3000-3500km. Trenutno su gore Continental Country Ride koje su došle s biciklom. Zadovoljan sam s istima, najviše što se tiče dugotrajnosti i činjenice da mi se još NIJEDNOM nije probušila guma, a stvarno se vozim svuda, osim offroad i blato. Jedina zamjerka je (ne)stabilnost u zavoju, pogotovo ako ima malo šljunka (iako to nije toliko bitno pošto iovako nisam niti jednom pao, osim neki dan po mokrom s ćelavom gumom). Dajte neki savjet za gumu i dućan u Zagrebu, cijena nije tolko bitna al opet ne bih davao puno preko 100kn za gumu ako nemam baš extra koristi od toga. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28372 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Bajkmanija i Ales nemaju onaj standardni obrazac za povrat poreza nego potvrdjujes njihov racun na granici i onda im to saljes nazad. Tak da ne mozes trazit povrat u posti. Znam da se moze i u posti u Jurisicevoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28373 |
Truth is out there!
|
![]() |
#28374 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28377 |
Samsung Mob!ler
|
Ja napravih 60 km jutros, satrao sam se, uspon na Mosor, pa ultra brzi spust pa deri 30km do doma ![]() Nego, da pitam, ako idem na Bijenik, bike bi ostavljao u garaži, pa koliko je to gore sigurno, ULock još u garaži zavežem, a vjerojatno je i dobra stvar što je našem Zokiju doslovno zid od sobe zid i od te garaže... Ako idem na Sv.Duh, ne pada mi napamet bike ostavit u portunu nego ide u stan, ali prijateljica u čet ili pet ide u Split, pa onda ne znam bi li se preselio na Bijenik tih par dana ili ostanem sa njenom cimericom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|