|
![]() |
#3634 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3635 |
Guest
|
Zašto ne volim Big Bang Theory (gledam ga više manje striktno zbog guest starova kaj se pojave tu i tam i kad nema baš komedija od 20 kusur minuta Slažem se sa velikom većinom toga. http://butmyopinionisright.tumblr.co...ig-bang-theory Tužno da nema više jednog IT Crowda koji mi je naspram BBT-a bio genijalan. |
![]() |
![]() |
#3636 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
hell, to je fikcija. kad kaze da je neukusno se smijati nekome tko ima signal betmena, heh, ovisi ![]() ili da preformuliram stvar, zasto se nebi smijao situaciji u kojoj netko od njih uopce ne kuzi neke elementarne stvari? iskreno, smijat cu se tome, ali cu se smijati i nekome sportasu koji ne zna sta je pitagorin poucak (naravno, kada se napravi takva scena u kojoj nije strikno ismijavanje i ponizavanje, nego ono, scena jednostavnosti i sasvim uobicajne stvari, a ovaj zblesira). kako god, ja se slazem da je TBBT daleko od necega uber-ultra dobrog. ne slazem se uopce da je serija napravljena i da serija ismijava geekove, serija (nazalost/nasrecu) prikazuje geekove najcesce kakvi zaprave jesu! to je zatvoren i limitiran svijet, i svijet u kojem zive takvi geekovi je najcesce smijesan i djetinjast. ok D&D, ok WOW, ali sorry ljudi - to je za djecu. jest i za odrasle, ali nikako da zivis u tom svijetu i da tugujes za nojem i slicno. primjercica radi samo.......... ili sam ja fulao, pa je geek biti vjecno dijete? penny je oprostite vise nego nekoliko puta ismijana svojim neznanjem, i opcepoznata stvar je da ju je izjebalo pun k ljudi, da jedino sto zna je raditi u onom sranju sa sirom, da zna sport (jer hell, koliko moras biti pametan za to?) i da izgleda stvarno dobro. zasto o tome nema price, jer je ocito da se ismijava i taj sloj ljudi? ja kazem - meni je i to smijesno, jer je cura stvarno limitirana. uglavnom, zabrijali ste. vazna stvar koju ste valjda svi zaobisli je humoristicna serija. nikako SF humoristicna, recimo. isto ponavljam, zadnje dvije sezone se na prste jedne ruke mogu izbrojati stvarno dobre epizode, sheldon je poglupljen skroz, leonard je tak, howard ima zenu (wtf?), raj bi mogao postati homo sa ovim sto drzi stripove........ daleko je otisla serija u snizenu kvalitetu, nazalost, ali nista neocekivano. i dalje kada vidim geordija, datu ili wesleya........ ne moze to svatko. ali i njih se ismijava kada pogledas, jer data se prodaje za 15 dolara, sada ovaj zica hranu u posljednoj epizodi........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3638 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mene je u ovoj 6. sezoni TBBT-a Sheldon počeo lagano nervirati. Zapravo mi je cijela sezona slabija od prethodnih i definitivno nisam zadovoljan njome.
![]() |
#3639 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
7. epizoda, kad se majstor nadudla onog long islanda, neprocjenjivo Ali gledajući overall, slazem se s tobom da. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3640 |
Premija
|
TBBT IMHO je serija sa najglupljim forama ikad.
![]() |
#3641 | |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
rick mi polako ide na jetra, a ona crna sta seta sa andreom sa katanom mi je jebena ![]() preporucio bi ljubiteljima sporta(ovdje konkretno se radi o americkom nogometu) seriju Friday Night Lights. usudio bi se rec ponajbolja serija koju sam gledao, od radnje do glumaca, do nacina snimanja i muzike....tople preporuke ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3642 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
neki dan sam baš prepričavao neke scene iz te epske serije i prvo pitanje je bilo - jel imaš to sve? ![]() to nemre u istoj rečenici stajat. tbbt je odavno postao hipsterovska, pardon, mainstream inačica friend-sa, dok je it crowd čru geek ekspirijens ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3643 |
Premium
|
cjenim vaše kritike, etc.. ali ja nemogu stavit u isti koš it crowd i bbt. Pogledao sam prve dvije sezone jučer i danas zbog vaših preporuka, ali nije mi se serija uopće dojmila. Jednostavno sam ostao hladan na 90% fora, koje su mi bile poprilično predvidljive i ne baš toliko smiješne. Što ujedno ne znači da drugima nisu smiješne, i to je sasvim okej ![]() Valjda svatko ima drugačiji pogled na humor, i to je u redu. Ali nije mi jasno zašto toliko generalizirate, jedno je izreći svoje mišljenje, a drugo je totalno popljuvati seriju. Ta ista serija se nekome sviđa, nekoga nasmijava iz epizodu u epizodu. Ne vidim neki veliki smisao u tome. A o Jim Parsonsu da ne govorim, vrhunski glumac koji se odlično uklapa u svoju ulogu. Mainstream može ali i nemora ujedno značiti da je nešto loše. Možda vas veže neka oldschool ljubav na tu oldschool seriju, dešava se. Možda sam ja kriv što tu seriju nisam počeo gledati davne 2006. godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3644 |
Moderator
|
jedino šta je tu vrhunsko je da je geekstvo dovedeno (na kakav god način) diljem malih ekrana čak i kod nas... ono dajte bilo šta, pa da bar netko ode guglat zašto je to smiješno i koja je fora u tome. ostalo sve je debelo inferiorno it crowdu koji je kompresirana zabava za sve koji aktivno se bave it-om. mainstream je obično loš i mediokritetski orijentiran ![]() nešto kao najbolja recenzija inceptiona ikada - film zbog kojeg osrednji ljudi misle da su jako pametni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3645 |
Premium
|
Da, bas sam zato i očekivao od it crowd-a da ima neke barem pristojne IT fore, rijetko sam nailazio na takve. Barem ne u 90% slučajeva kao što sam i napisao. Mislim da ekipu muči što je bbt raširen, ipak pravi it geekovi vole čuvati stvari za sebe, to je opće poznato. Underground scena, i tako to. Što je nekada i okej. Cura koja je sjedila pokraj mene je fejspalmala na te "it fore" tipa ona rečenica koju su ponovili jedno 20 puta u prvoj epizodi "have you tried to turn on your computer ?" el-ou-el, I'm a geek. Sam si rekao, mainstream je "obično" loš, no nije uvjet ![]() Što se tiče inceptiona, tu se s tobom slažem se u potpunosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3647 |
Moderator
|
@vanabee... mislim glupo mi je sad objašnjavati it crowd ali to je ono ismijavanje realno smiješnih scena koje se dešavaju irl. ja pitam ženu koji komp imaš i očekujem ono crno, sivo pa ću nagađat po izgledu kamoli da mi veli dell, lenovo... ali ne ja dobijem SAMSUNG jer to piše na monitoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3648 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne volim kad se ovako "publika" ceri u pozadini.. Od takvih serija mi se kaki.. ![]() Što to je takav tip serije? A bbt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3650 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3651 |
Guest
|
Ja za vikend pogledao cijelu seriju opet ![]() |
![]() |
![]() |
#3653 |
Premium
|
i ja se volim svrstavati u tu branšu, molim lijepo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3655 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
E ovo me nasmijalo ![]() A budem onda i ja pogledao, makar nikad nisam svršavao na taj britanski humor pa čak ni na The Black Adder :/ nemojte me razapet, samo sam čovjek ![]() Ali ovo je tema koja me ajde zanima pa ono.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3657 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3659 |
Guest
|