|
![]() |
#4892 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Anyway, moj profil je u tagu. Oprema je bagatela, ozbiljno, najskuplji je Innas pants a to sam dao 3m, sve drugo je 1-2m ili manje. Svaki Act 3 run sam sebi dao da napravim 3 gema, to je 90k golda i polako upgradeas gemove kako ih stancas. Sad skilovi, Hungering arrow, ovisno jesi u partyu ili solo, Spray of teeth za grupe ako imas dobar critt chance, inace za solo mete Devouring radi DPSa. Ovisno o opremi mozes imat +10% na entangling shot da ih usporis ili nesto pa kombiniras. Drugi skill je Bola shot + Volat. expl. radi rangea ili Lightning ako zelis stunat al stunas samo primarnu metu. Ja sam na Bola+Vol runa, sistem je da dignem uzbunu, narokam 3-4-5 shotova dok mob pridje, uvijek nisanis kao primarnog metu sa najvise HPa, onda opalis Gloom ![]() Shadowpower+Gloom za tankanje, jer naleti dosta gamadi da su walleri a kad te zatvore u par zidova, il panicno pokusavas pobjec (i pogines) ili tankas i rokas pa ko kome milu majku ![]() Vault+Tumble ili Cinders kako ti draze. Sentry sa vigilant runeom da za 6 sec imas novu turetu, ili Spitfire za jos 30% wpn dmga. Drazi mi je Vigilant u zadnje vrijeme, opet ovisi jel igras solo ili si support dps. I zadnji skill, Companion, ako igram sa ekipom to su obavezno 2 ferreta, em kupe lovu da ja ne moram trcat okolo em svaki Ferret udara po 20k dmga. Ako sam solo i farmam keyeve il nesto, onda Wolf. Posto on ima HP bar, igra ga racuna kao aktivnu metu, dok oni navale na peta, ja poserem 2 turete i rokam Bola u guzvu. Kao pomoc, enchantress + Hex skill, kad pretvori bossa u ovcu imas free komediju. Danas na Izualu me bas perma-freezalo a ona svako 30sec pretvori sve u ovce tako da se imam vremena odledit, healat i mjenjat polozaj. Prokleto korisno u svim situacijama. Em ima fini glas, nije Cydea al dobro je. Ovaj moj sistem radi poprilicno dobro, vise nema panicnog bjega u krug dok turete ubiju sve. A ako te neki boss zakolje jer te wallina + arcane sentry ili ima bolesne afixe, tu nemozes nista. Oneshota te neki ludi keywarden ili boss sa bolesnim dmgom, al sam vidio monkove i barbare sa tonom hpa kako se muce sa njima, pa glass cannon nije cudo da najebe tu i tamo. Sa ovim likom sam iz zajebancije tankao diabla sa Gloomom da vidim jel mogu prezivit na Mp3, i jesam. Drugi put sam pustio 2 ferreta da ubiju Prime Evil, sta je od igre napravilo komediju. A ja sam jos daleko od opremljenog lika. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4893 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Hvala Blade.. Isprobao sam ovaj tvoj build ne lezi mi.. ne znam igrat ovako. ![]() Los sam. Igram sa Wizzom i barbom lev 7-10 i ne umorim se, a sa DH nemogu lev2 igrat kako treba. U odnosu na Wizza i barba, sa DH je stvarno pretesko igrat.. EDIT: Evo ga.. Samo skorn umjesto ove sjekire.. http://eu.battle.net/d3/en/profile/d...83/hero/408936 Zadnje izmijenjeno od: dean225. 13.11.2012. u 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4895 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
@ dean225 Ne znam, nisam baš isprobavao wizarda, ali meni DH bolje leži nego barbar. Ja sam od skillova stavio: Bola Shot (Thunder Ball) + Multishot (Supression Fire); Spike Trap (Echoing Blast), Vault (ToC), Companion (prase), Preparation (Battle Scars). Passive: Archery, Steady Aim, Perfectionist. Bola shot je izvrstan (velik range + runa za stun), u kombinaciji s 2.22 AS brzo puni Hatred; Multishot puni Discipline, plus imam quiver koji daje mali CC bonus. Spike Trap - super stvar, 3 za 1 ![]() Vault - solidan damage, ali najviše pomaže kod jailera jer te ne mogu zadržati, ili kod reflektora za uletjeti - pokupiti health - izletjeti. Prase diže AR i daje nešto regeneracije te odvlači pažnju mobovima. Preparation - puni discipline i 60% health. Evo lik: http://eu.battle.net/d3/en/profile/p...5/hero/9721123 Nemam nekih većih problema do MP5; MP6+ se već komplicira, zbog relativno malog DPSa traje prepredugo i više se gine, pa su to zasad samo povremeni mazohistički izleti. No obzirom kakva smeća mi padaju na baš svim postavkama, uglavnom šibam na 2 ili 3, lagano i bez uzrujavanja ![]()
Split your lungs with Blood and Thunder Zadnje izmijenjeno od: fler. 13.11.2012. u 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4896 | |
Premium
|
Citiraj:
A neznam na sta si isao sa opremom, nisi precizirao build lika. Ispada da si kupovao kako sta naleti, i jos ti je lik skuplji od moga poprilicno ![]() Drukciji stil igranja vjerovatno, ja sa drugim skillovima jedva ista znam napravit. Ovako sam nuker i imam bolestan mobility + sentrye. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4897 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dean, povremeni mazohisticki izleti da ali farmanje nikako. Previse pece molten i ostali dodaci i helth se prebrzo topi na i iznad sedam. 50 resista manje, vise nista ne znaci. Treba ima ultra DPS i eliminirat sve prije nego se razmasu. Igram ja i WW i tanky, samo jedan item razlicit i ovaj drugi mi je drazi. Bit nutra i prezivljavat je bolje neg vrtit se okolo ko neki ludak, bar meni. Sad radim na attack speed. Novi Echo je bidan, a ring ce valjda naletit. Ak uspijem prodat amulet od danas onda cu vec moc napravit malo bolji pomak. http://eu.battle.net/d3/en/profile/r...8/hero/4982597 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4898 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma sve 5 magarac. Meni je barb samo za zabavu. Primarni lik mi je wizz. U barba sam uložio oko 40m a u DH ništa. Apsolutno sve sam dobio igrajući MP7,8,9,10. S barbom se opustim. WW, beskonačni Berserk i mozak na pašu kad već Blizz daa takav proljev. Igram na 12% life steala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4899 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Nego, ima ovdje neki Witch Doctor koji je bio u istoj dilemi kao ja - na što ulupati silne milijune: dobar Skorn (1300+ DPS, 5%+ LS, 300+ int, 190%+ CD i socket) ili Manajuma set (1) (2) (900+ DPS knife sa 3%LS, 80%+ CD i socketom, te mojo sa average damageom od 200+ i 8%+ CC)? Sa Skornom neupitno se ima dosta viši DPS i jači lifesteal za dosta manju lovu, dok se za dobar manajuma knife treba barem duplo više iskeširati... Manji attack speed kod skorna mi osobno nije problem, puno duže mi mana drži s njim, efikasnije mi je pumpati crit damage sa njim za više damagea koji će me opet jače healati, te udarati puno jače nego manajuma combo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4900 |
Premium
|
Echo sa socketom i extra attack speedom je bolji od ta dva i moze se nac za jos uvijek normalnu cifru. Druge ni ne gledam, osim onih sa nativnim critom 98% i puno speeda. Fear je meni cesto od koristi ne jer bjeze nego se zabiju u kut i par sek su laka meta a na zascim levelima moze i puno znacit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4901 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4902 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4903 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Gledao sam, ako je ls preko 5% onda su cijene oko 100 milja (CD- min 170), a ako je oko 4-4.5% onda ih ima već za 60 milja, to je sve malo iznad 1300 DPS. Blago WDima, fakat je jeftino. ![]()
![]() |
#4905 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
newbie WD joining the fight
Evo nakon što sam malo odigrao i opremio se da se napokon priključim pa da nisam više "lurker below" u temi ![]() Krenuo sam igrati sad će evo 3 tjedna, ulupao podosta sati i u igru i na AH a nekako mi se, kao i prethodnom kolegi gore, čini kako sam više na AH u zadnje vrijeme nego u igri ![]() Link na build a sad ne znam hoće li uloviti dps opremu ili mf ali od spellova uglavnom kombiniram gargantuana, hex, zombie medo ekipu, soul harvest te spirit walk a kombinirao sam firebomb s flash fire, roll the bones runom iako je i ghost bomb bio dobar. Umjesto firebomba mi je ok bilo i corpse spider s widowmaker runom kad imam zuni offhand koji ima extra dmg na corpse spidere ( ali taj Zuni nema crita na sebi ![]() Kod pasivnih spellova se još uvijek tražim i kombiniram, Spirit vessel je definitivno jedan od tri, izgelda da još ne znam igrati pa znam i poginuti :P Uz njega sam probao i fetish sycophants, gruesome feast te grave injustice ali ta dva onda kombiniram kad nosim treći offhand - Thing of the deep i tako..mogao bih još daviti ali zasad dosta ![]() Za bolje iteme još uvijek nemam love makar mi padaju legendary ali sve u rangu 10-20k, recimo Chantodo mi je pao baš sinoć ali žali bože statsa, proplakao sam kad sam ga identificirao. Sve što nosim sam uzeo na AH, sve ispod milje, i to podosta, Andy baš sinoć, (dosad sam imao Visage of guiya)osim armora kojeg sam platio 5.5milja što mi se učinilo ok cijenom s obzirom da ima solidne statse gore, ( sad još samo sreće pa nabavit tal amu s critom i crit dmgom za siću :P ) Eto, ovo se malo odužilo ali ako ima neki komentar/savjet oko opreme ili skilova slušam i probavam instantno ![]() Offtopic. nakon skoro 10godina D2, ovo je velika promjena, fale mi stare stvari, nekako još uvijek sentimentalno gledam na stari diablo. Navika je izgleda gadna stvar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4906 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ljudi, ako koga zanima, mogu tu u Celju (studiram ovdje) kupiti diablo III igru, box i sve u dućanu jednome. 35 eura je cijena, stara cijena je 59 eura. Ako koga interesira, neka me PM-a. Akcija je od: 15.11. do 20.11. Pa mogu kupiti, dofurati doma, i poslati vam poštom/osobno si dođete k meni. Doma idem sljedeći četvrtak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4907 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
AJmo se hvalit ![]() malo se trgovalo... digao se na 125k, s buf. preko 150k ![]() http://eu.battle.net/d3/en/profile/p...9/hero/7815552 Ima jos dosta mjesta za upgrade , ali nema se hehehe CIlj mi je doci na oko 250k pa onda lagano na RMHA, ali to ce potrajat bar do proljeca koliko vidim ![]() btw, u zadnjih 20tak ranova niti 1 legend. sad kad padne ima da bude bar za 500mil ![]()
![]() |
#4911 |
Premium
|
Da ima blizu maksimalnih critova i blizu max dmg range otiso bi i za puno vise. Ovak se da nac za par puta manje isti ili bolji dps i malo manje heltha. U svakom sl. je dobar za ovisnike o speedu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4912 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4913 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#4914 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4915 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja imam i jedno i drugo. Te komb sa 3 jako popularana afixa na ringovima i amuletima su debelo precijenjene i za taj gold se kupe 2,3 itema koji cu u konacnici dat puno vise. Na kraju ekipa zavrsava sa mega skupim buildovima koji nisu nist bolji od nekog malo jaceg budget builda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4916 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo ljudi da se nadovežem na svoj post! Kupio već 2 igre za ljude s foruma. Cijena 265kn je skoro 200kn jeftinija nego kod nas. Akcija traje do nedjelje. Pitajte frendove, ljude oko sebe, bla bla bla ![]() Original box, u foliji, sve! 29,99 eur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4917 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
E sad si stavio da nabavljas za 30€, disi bio prije par dana, ![]() Ovaj MP 10 je zakon, tko nije probao nezna o cemu pricam, kad igram s monkom 3 dana po 4-5 sati dnevno i predjem jedan act i to na Nightmare. I to s toliko muke i zadovoljstva. Jednostavno ovaj Diablo 3 je po meni savrsena igra (sve ostale osim WoTa maknute s kompa). S wizardom, WD i monkom sam dosao do Act II Nightmare do jucer. GF mi je na 212% a MF na 203%, level 43 s sve tri klase, zlato pada jako fino, hrpice od 500-800 golda, oprema prekrasna pada, sve rare na AH stavljam po 10k sto mi nepase, ode 80% predmeta u roku odmah, dobro ako nekome pomogne. Danas malo igrao s DH Normal mp10 i ok prolazim Act III ali na Act IV neide. Treba prespavati i sutra ponovo probati. Samo neznam dokle cu moci forsirati MP10, kontam da cu na Hellu imati jako velikih problema, ali cu probati pa kud puklo da puklo.
![]() |
#4918 |
Premium
|
Nije ni hell sa Mp10 tezak, presao sam sa DH i barbom sa smece opremom. Al nakon Mp10 hella, prvi zombie na infernu na Mp10 jer sam zaboravio vratit je imao 3m hpa, i opalio me za 50k, instakill ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4919 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Mogu vam reci da se low lvl gear puno bolje prodaje nego inferno gear ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4920 |
Premium
|
E pa u zadnja 2-3 dana padaju ko blesavi, 99% apsolutna sranja, padne 2h weapon sa 350stra, misli covjek u jebote ovo jos i valja....na AH idu za ispod 10k golda. Ocaj. Onda jucer kazem sam sebi, igras malo A3 Mp2, juris 2 levela pa ako padne leg ides spavat, ili ako dodjes do kraja tog levela. ![]() Ovdje je vec bilo, ajde fala kurcu mogu sad ic spavat, jedva gledam na oci. Quiver, probbly cu dobit str ili int ili neko totalno sranje na DH only opremi. Al svakako, identify prije exita. ![]() Ispale mi oci od srece, nakon brat pratu preko 100 leg. da sam skupio, prvi da mi necemu koristi. Instant dobio po 5k dpsa i HPa. Jos malo da sredim i da maknem gadni helm, pitam se kako Mempo pase na DH ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|