|
![]() |
#1 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Koji mobitel imate?
Evo za promjenu jedno lijepo pitanje, jer ovdje tjednima vlada suša. Pa eto da vas vidimo koliko volite svoje mobilne jubimce ![]() popis mojih bivših aparata: Ericsson A 2618s Mitsubishi Trium Mars Siemens C35i Nokia 5110 Ericsson T29s i sada trenutno Motorola T 191( fantastičan telefon) ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja ih mjenjam jako rijetko. Prvi prije nekoliko godina: Alcatel (bog te pita koji) sad Samsung SGH 2400 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
T-28s |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Nokia 8250 , azija prije 6mj.
![]() |
#5 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Siemens S35 (kramp!). Cekam da se tu pojavi Nokia 7210 pa da to ubodem, kazu da ce bit do bozica. ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
![]() Motorola StarTAC 70 Siemens S25 Nokia 7110 (meni najbolji mob do sada) i trenutno: Nokia 6210, srebrna i uskoro: Nokia 6310i, srebrna, nadam se.. U medjuvremenu je tu povremeno bio i Alcatel One Touch Easy db (onaj najstariji) te Panasonic GD30.
![]() |
#7 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Dancall logic Siemens S4 (nosao ga najduže dok ga nije pregazilo vrijeme) Alcatel (živio tjedan dana i prodao ga nesretnom vlasniku) Samsung SGH600 Ericsson R320 Nokia 3310 Ericsson T28 Siemens ME45 Bilo je tu još svašta po nekoliko dana. To nisu moji mobilni ljubimci. Ta govna mi samo moraju služiti, a ja ih ne volim jer sam ih platio, pa neće otići ako ih ne volim.
![]() |
#8 |
Billy lives forever
|
Vidim da ih mijenjate ko i ja, odnosno kao čarape ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
NOKIA 3310
![]() |
#10 |
MadModerator
|
NOKIA 7110i ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PC Ekspert
|
3310 sada me45 ![]() pajo jebga nisam te poslusao... 3310 ima najbolju tipkovnicu na kojoj sam ikad radio ![]()
![]() |
#13 |
Somewhere around Barstow
|
Ericsson 788 Sony CMD Z-1; trenutno Panasonic GD-90; trenutno |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
matroxfanatic
|
Osobno mi mnogo znaci sam izgled mobitela, i ne dolazi mi u obzir kupiti mobitel koji mi se ne svidja (izgledom), ma koliko on dobar i/ili jeftin bio. Jedini mobiteli koji mi se svidjaju su: Nokia 3210, Siemens S35, Nokia 6210 (uz 3210 apsolutno najkvalitetnija tipkovnica) i Nokia 6310. Kako se 3210 nije proizvodio vec neko vrijeme, a 6210 i 6310 su mi bili preskupi, uzeo sam Siemens S35i. Malo mi je premali za moju ruchetinu, ali radi, i nije mi odvratan kada ga pogledam. ![]()
![]() |
#15 |
Billy lives forever
|
Da i meni je najvažniji izgled telefona Što mi vrijedi sve kada je ružan, a ova nova motorola je baš po mojoj mjeri ![]()
![]() |
#16 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
prvo tipke su katastrofa...stisnes 4 puta nekad primi 3 a nekad 5...meniji su ocaj...baterija od 700mah traje mi jedva dva dana a nije bas da koristim nes ludo jako mob...organizer wannabe da ne komentiram ..netko me nazove s neupisanog broja pa ga ja upisem u mob a u received calls i dalje pise broj a ne ime... da ne priocam o tome da ako netko ima doma i na mobitelu isti broj da ako me zove s oba broja pise mi jedno od imena..tipa uvijek xy doma a ne xy 091 ak zove s moba.. imao sam alcatel one touch easy pa view pa 701....701 je zakon mob samo kaj je lomljiv do jaja...meni je 3 puta pao i neradi... svi ishvalili s35 je zakon ovo ono...drek...da imam para kupio bih odmah drugi...bilo koji drugi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Prvo bijase Alcatel 301 (i to ZELENI). Njega sam...mrzio, dosta...pa sam jedva docekao 6210. E onda je stari trebo mobitel, a meni frend nudio 7110 za 800kn (prije pola godine) i ja sebi fino uzeo 7110, starom dao 6210,a alcatel prodao ![]() Jako sam zadovoljan njime (jedino sto je baterija izgubila prvobitnu snagu (citaj: punjenje svaka 2 dana)). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20 |
Billy lives forever
|
Pazite.. nemožete mjeriti Nokie od 3k kuna sa Siemensom koji polovan košta 700. To nije realno za očekivati. Ja sam imao C35i i bio je ok telefon dok baterija nije počela zezat onda sam ga zamijenio. Ova nova motorola koju sam nekidan utopio je ludilo. Fantastičan dizajn,malo srebreno, jedva 90-tak grama,baterija traje 3 dana , 6 igara itd.. uglavnom nema veze sa dosadašnjim modelima Motorole, nešto posve drukčije
![]() |
#21 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Ericsson A2628 Nokia 5110 (trenutno)
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||||||
Senior Member
|
1. alkatone koji sam na triput morao vadit iz džepa 2. erikson t18 pao na pod i postao erikson 18 komada 3. sajmens c35 dobar, malo sporo reagira 4. njokia 3310 dobar, bude zdržao dok ne dobim 3650 na nokia game-u ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Billy lives forever
|
Ove nove Nokie su strava... evo baš gledam jednu 7210 mmm ![]()
![]() |
#27 |
Premium
|
prvo dancall neznamkoji poslije Sagem 922 Ericsson R320 danas S35i. Na S35 cu valjda promjenit osvjetljenje (ovo narancasto me ubija, oduvijek sam mrzio narancata osvjetljenja) u plavo i mobitel ce bit u redu (osim tastature). Najbolje tipke uz Nokiu ima i Panasonic, a ni Samsung nije los u tom pogledu |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
|
Citiraj:
U siemensu traze 400kn za novi software SL45->SL45i i dobijem novo kuciste koje je isto ko i staro samo sto pise SL45i. Taj software mi treba samo zato jer i verzija podrzava javu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|