|
![]() |
#2582 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Igra li tko Gizmonauts? Koji vam je GC nick? ![]()
#2584 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Pa neće odmah izaći, dok ga srede, ušminkaju što 'ne valja' na 5-ici taman će opet biti lijepa stvarčica za one koji moraju biti in. Naći će se i onih kojima će 4-ka biti prestara itd. Malo će pasti cijena 5-ici i lova do krova opet. Apple je majstor u tome.
#2585 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Majstor u cemu? U tome sto je u 6 godina izdao samo 6 telefona? Pa je, slazem se. |
![]() |
![]() |
#2586 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Apple je majstor u prodaji. Mislim da bi oni mogli i govno prodat za 500kn. Dosta puta su ovu tezu testirali do sada ![]() |
![]() |
![]() |
#2587 |
Premium
|
Kao npr? iPad koji je trebao biti promasaj desetljeca po pcekspertu? Ili? Na sta si tocno mislio? |
![]() |
![]() |
#2588 | |
Premium
|
Citiraj:
Prvi mac sam koristio 88. godine i od tada je bilo dosta dobrih, iznimno dobrih, jako skupih, ali i jako skupih/glupih/loših uređaja. Na par komada smo se opekli (u tadašnjoj firmi), tako da kupujem novo tek kad malo sazri ![]() Nemam, niti mi treba ipad. Koristio sam ga i mete pod pred drugim tabletima (koje sam imao prilike koristiti), ali meni ne treba. Ne vidim zašto bi bio promašaj stoljeća. |
|
![]() |
![]() |
#2589 | |
Premium
|
Citiraj:
A ovo o iPhone 5S je prica koja moze i ne mora biti istinita. Isto kao i onaj rumor da je Samsung dignuo cijene Applu za 20% za proizvodnju cipova sto su prenjeli svi moguci mediji, od blogova do ozbiljnih novina. I onda na kraju Samsung opovrgne cijelu pricu. I tko je na kraju ispo glup? Pa mi (bili fanboyevi ili hejteri), sto klikamo na svaku vijest o Applu a novinari trljaju ruke od astronomskih klikova koje nikada ne bi dobili da su izbacili vijesti da je recimo Galaxy S4 vec u proizvodnji. Because no one cares. Apple je vjerovatno jedina firma na svijetu koja ima toliko zagrizenih hejtera koliko i fanova. |
|
![]() |
![]() |
#2591 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
dock
Pozdrav decki, da vas priupitam jer nemam pojma o jabuci... dali ima neki dock ili nesto slicno ovome, u jeftinijoj varijanti? naime trebal bi spojiti iPod na neko pojacalo, pa mi trebaju cicnhevi, ako jos uz to ima mogucnost punjenja kao ovo gore odlicno! Kolko znam, i nadam se da ne grijesim ipod/iphone imaju isti konektor za punjenje/slusanje...
#2593 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
#2594 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Iphone 4 ekran?!
ovako ljudi ispao mi iphone...ekran nije pukao,ali ima crnu mrlju na vrhu desno...prelazi onako 20-30% ekrana! sad bi me zanimalo ako mi netko moze preporuciti neki shop di mogu kupit rezervni..ili ako znate nekog trgovca na ebay-u koji je pouzdan i kvalitetan dosta bi mi pomoglo! hvala... |
![]() |
![]() |
#2595 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
Pozdrav, morat ces mijenjat LCD+touch screen jer se posebno ne moze. Sa ebaya si mozes naruciti od bilo kojeg top sellera, nece te zajebat i jos ces dobit pribor za mijenjanje. Nije neka nauka to pootvarat i promjenit si, mislim da se cijena krece oko 250kn. |
![]() |
![]() |
#2597 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Oct 2011
|
Ne znam ja nisam osjetio neku razliku u kvaliteti, a koliko znam i neki servisi koji dobro kotiraju u Zagrebu narucuju dijelove preko ebaya. Mozes i sam kupit u servisu bez zamjene ekran |
![]() |
![]() |
#2598 | |
Premium
|
Citiraj:
Cijena nije oko 250kn, nego tridesetak dolara. Znači 170-180kn. Treba to znati promijeniti a ne zeznuti nešto ![]() Ja sam dosta toga zamijenio i vidi se razlika u ekranu, a na trojkama i 3gs-ovima se itekako vidi razlika u staklu. @MeanBoss Provjeri kod nekog, tko je zamijenio, kako izgleda i radi to sve i onda uzmi od istog sellera.
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. ![]() Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6 Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 21.11.2012. u 10:36. |
|
![]() |
![]() |
#2599 |
Premium
|
Pa sta mislis kolika kvaliteta mora biti za 200kn? Sigurno nije iste kvalitete kao i original. Isto kao i Apple usb chargeri. Preko ebaya 15kn a u t-centru 150kn. |
![]() |
![]() |
#2601 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni je na 3.5" i 3g/wifi sasvim dobro za surfat u busu ili na faksu između predavanja i to na 3gs (slabasna rezolucija), velicinu ekrana nadoknadi fluidnost zoomiranja. Na 4/s je jos bolje..
#2603 |
Premium
|
Nije premalo, barem meni. Na četvorci ne moram ni zumirati forum, a nemam baš super vid ![]() |
![]() |
![]() |
#2605 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
ovako, trebaju mi ljudi sa iskustvom zamjene razbijenog stakla (znaci samo digitizer, bez LCD-a) koji bi mi rekli isplati li mi se kupovati iPhone 4 sa razbijenim ekranom i onda ga sam popravljati, tj. koliko je opasno i tesko? također koliko su kvalitetna ovi zamjenski digitizeri koji se mogu naci na eBayu za male pare i jel mogu s*ebat maticnu ili slicno? evo, ovo mi je na eBayu zapalo za oko, cini mi se ok?
#2606 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Na 4G nejde samo staklo, treba ti cijeli display assembly sa zaslonom, digitizerom i okvirom. O kvaliteti ne mogu pricat jer ne znam kakva je, zamjenit nije pretjerano tesko ako imas strpljenja i potreban alat. Ali ako te telefon ispadne dosta u startu, osobno ne bih isao na tu soluciju. Zadnje izmijenjeno od: tutix. 27.11.2012. u 04:01. |
![]() |
![]() |
#2607 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uspoređujući SGS2 i iP4 koje imam, razlika je osjetna. Na iP4 moram stalno zoomirati da bi vidio slova dok na SGS2 u većini slučajeva nemam te potrebe. A vid mi poprilično dobar.
#2608 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2609 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
uzeo sam iPhone 4 za 900 sa cracekd ekranom, pa ajde ako ima ljudi da su vec mijenjali neka mi se molim vas jave na PM!
#2610 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Nazalost bio sam u pravu kad sam spomenuo da ce nam na i5 bit disablean LTE. A zasto je tako, procitajte ovdje: http://itechnow.com/apple-will-never...g-its-network/ Inace ovo je totalni presedan kod mobilnih operatera, iz pouzdanih izvora znam da su Apple strucnjaci bili kod nasih operatera i zahtjevali promjene odredjenih parametara na centralama. Uvijek do sad proizvodjaci su se prilagodjavali operaterima, no sad je obrnuto. Zadnje izmijenjeno od: jucca. 02.12.2012. u 11:10. |
![]() |
![]() |
|
|