|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Avp2
Pogledao sam prije par dana AVP film i odusevio me je :confused: Zelim biti Predator, pa vas pitam kakva su igrice AVP i AVP2. Ono da ne trazim i instaliram bezveze. Uglavnom bi igrao kao predator ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Budi čovjek i muškarac i igraj sa marincem ![]() Inače nećeš osjetiti draž igre ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Uskoro krećem u lov na trofeje. Trebaju li mo official patchevi i oni dodaci za SP. Navodno postoji i exp.pack je li i to cemu. Zasada me zanima SP. BTW TO je DX8 igrica? Moj GF3 bi ju trebao hendlati bez beda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
teh masta
Datum registracije: Apr 2005
|
Ak sam ju ja prao na GF2 onda bi tebi trebala letit! ![]() Za SP ti ne trebaju nikakvi patchevi, ali za MP ti treba official map pack i patch 1.0.6.9 btw expansion pack nemoj kupovat jer ti za*ebe cjeli doživljaj igre... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
AvP2 je definitno jedna od boljih igara. Sa Predatorom je stvarno lagano prec. Sa Alienom nesto malo teze...al zato sa Marincem...e pa stvarno sam se par puta prepo ko nikad dok sam igrao igru. MP nisam nikad probao...al mislim da i nije tako zabavno...ako si predator samo se klokas i ubijas sve okolo...
![]() |
#9 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ta igra je po meni prva na top listi "stislo mi se govno u bulji od straha" ![]() ![]() ![]() U stvari jedina sa takvom atmosferom...u DOOM-u 3 se nisam prepao ni jedamput-u AvP2 bogme jesam ![]() Kad sam kupio prije par mjeseci X800XT to je bila prva stara igra koju sam išao othaklat ponovo. Nafrljio detalje u igri, pojačao ton, stavio Zalmanice na uši i pogasio sva svijetla... Sa marincem tak jasno. ![]() Hijaooooo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
teh masta
|
Glete... U MP-u ko predator uopće nije lako igrat. Alien ili iskusan sniper (ko ja ![]() I u MP ti se igra tako da imaš određena oružja za svaki lik.. Tako da je odlično izbalansirano. U MP je s svakom vrstom podjednako teško (ili lagano) igrat. Ak se usudite odite igrat prek neta sa predatorom i clockajte se... Pa marinci vas bolje vide nek alieni... ![]() Vjerujte mi, igram ju već 3 godine... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
za MP ti treba official map pack i patch 1.0.6.9 molim linkove i daj neko svoje misljenje sto mi treba ocu igrati nes a neam sta ![]() i da daj mi svoj icq ![]() moj icq 156196454 ![]()
![]() |
#12 |
teh masta
|
ICQ- 215432141 Evo linkovi: http://www.sierra.com/file_list.do?gamePlatformId=2 -tu skineš 1.0.9.6. (prije sam zamijenio zadnja dva broja ![]() Eh da, nadam se da imate oriđiđi cd jer treba cd-key za igranje on-line, ali ak imate ASE onda se može igrat i bez cd-keya! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|