|
![]() |
#1471 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Dobar je RvP ali mislim da po ubojitosti ne može u istu rečenicu sa Falcaom. Odmah iza njega (ako ne gledamo Kristinku i Messija) može definitivno, i sviđa mi se kao igrač, strašan je, ali po meni Falcao bolji tj. ubojitiji. @hamm Pa nije shaktar banana ekipa. Ne znam kaj brijete. Ne znam niti jedan klub koji se ne bi namučio s njima. Nikako banana, oni su ogledni primjer kako bi svi klubovi (ako izuzmemo ove najnajbolje) trebali raditi i nastupati. Baš su odlična ekipa koja će mnoge mnoge namučiti i stvarno mi je žao što su nesretno od Chelsea izgubili. I ako se sastanu Barca i Chelsea ne znam kakva bi to sreća opet morala pomaziti Chelsea da ne popije +3 komada ![]()
#1472 |
Guest
|
finale : United -Chelsea,jer su spanjolci ove godine 'all flash,no substance'. |
![]() |
#1473 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
prilika i prilika, posjed i posjed, ali lopta nije htjela u gol, a pritom je B04, 2 prilike, 2 gola inače, sviđa mi se kako njemački klubovi igraju ove sezone u europi Leverkusen i Hannover su recimo već sigurno u 2. krugu EL u CL su sva 3 kluba (Bayern, Dortmund i Šalke) na prvim pozicijama u grupama svojima ![]()
![]() |
![]() |
#1474 | ||
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Uspoređujući ta dva igrača, prednost bih dao RVP-u jer mislim da je raznovrsniji i kompletniji igrač, te da može više pružiti u kreaciji igre (asistencije, pass igra, udarac s distance, slobodnjaci). A što se driblinga i kontrole lopte tiče, opet bih prednost dao RVP-u (on je umjetnik s loptom dok mi Falcao više nalikuje malom nabijenom superefikasnom bombarderu). Kad pogledam ove dvije kompilacije: http://www.youtube.com/watch?v=c3pP7xaOg5s http://www.youtube.com/watch?v=ppkr_eZuiM0 vidim dribling (npr. 3:41 prvi video), first touch i kontrolu lopte (npr. 1:39 prvi video), slobodnjake i pass igru kojoj Falcao nisam siguran da može parirati. Citiraj:
![]() Zamjenili su mjesta s englezima koji su sada u silaznoj putanji. Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 09.11.2012. u 01:13. |
||
![]() |
![]() |
#1475 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ama lol pa celtic ih je dobio 2:1. ![]() ![]() Samo se fino protiv barce zatvoriti i ne trčati za njima. ![]() ![]() Eto kako može. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1476 |
Banned
|
A nije baš Celtic imao 1% posjed lopte, imao je 16, ak sam dobro zapamtio ![]() ![]() ![]() btw...nitko nije spomenuo da je jućer Cavani uvalio 4 komada. ![]() Hahahahah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
11% ![]() http://image.dnevnik.hr/media/images...2/60710055.jpg
![]() |
![]() |
#1478 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Eto pa nek se katalonski glumci još malo žale kako svijet nije pošten. ![]() ![]() Jel itko vidio kako je ono malo podlo smeće zvano mesi udarilo protivničkog igrača šakom u leđa? ![]() http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsk...h-osudili.html Ja bi Cavania u CFC i to prije nego Falca. ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#1480 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Pogodi koja je ekipa postigla najbolju gol razliku u nacionalnom prvenstvu u ligama petice u zadnje 2 sezone ![]() Mala pomoć, superefikasni Real nije ekipa koje je postigla gore spomenuto, a bome nije ni fantastični Chelsea ![]() Toliko o dodavanju bez golova ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1481 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Joj al bu opet kmečanja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1482 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#1483 |
Registered User
|
Vrhunski gol. ![]() A pazi ova dva (još iz Arsenala): http://www.youtube.com/watch?v=5V2sduyz-dk http://www.youtube.com/watch?v=qOHO9...=results_video Kakva kontrola lopte... |
![]() |
![]() |
#1484 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#1486 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Gužva je u napadu,morati će igrati sve više i više iza...Rooney tak i tak mijenja Kagawu ![]() Slučajno naletio na ovo...žuti,ne crveni ![]()
#1487 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ovo je crveni i pol
![]() |
#1496 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Kako sam se ovih dana smijao na ova svršavanja na van Horseia. Igrač koji je tek u 30.oj godini naučio igrati nogomet i zabijati golove. U najbolju ruku vrlo prosječan igrač, sad pod stare dane čak i vuće na onog debila Inzaghia, uvijek u/na rubu ofsajda, i čeka da uvali nogu pred loptu. Kad još počne zabijati rukama i guzicom, onda će biti van Inzaghi.
#1498 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ovdje se ipak pričalo o Van Persiu u gabaratima ovozemaljskog nogometa, kojega je Carroll davno prevazišao ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1500 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|