|
![]() |
#1112 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Evo i ja igram već odavno. nick mi je "spejo" pa ako hoće nek me se doda Zadnje izmijenjeno od: burmuz. 08.11.2012. u 20:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Na Steamu, pod Community. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#1119 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Add me: switzerland92 Kao totalni noob ništa ne kužim ![]() ![]()
![]() |
#1120 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
heh decko...kaj si ocekival? ![]() da naucis igrat dotu da mores botove zaklati sa svakim herojom, treba ti minimalno pola godine po 5 sati tjedno, al onda te jos izownaju pravi playeri ![]() tek nakon 2 godine mozes reci da znas igrat dotu, al opet ne sa svakim herojom ![]() proučavaj guideve, evo popis heroja sa dota1, nekih nemaš u dota2, ali guidevi su kompatibilni ![]() http://www.playdota.com/heroes i meni jedan od dražih heroja/guideva ![]() http://www.playdota.com/guides/epic-return |
![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
k-d-a = 0-27-3 ![]() Čini mi se da me čeka duuuugačak learning kurve al nema veze - TVZovac sam, imam cajta... Thanks na linkovima, gledam malo druge gameove, čitam, učim... više nego na faksu ![]() Nego, začudio sam se kad sam stavio sve na full detalje i ne pada ispod možda kojih 45-50fps-a.
![]() |
#1123 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Itekako jest. Half-Life 2 i Portal idu bez problema na medium/high, a Dota 2 sve na low šteka za poludit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 | |
Premium
|
Citiraj:
Prva - da imaš inteligenciju. Ako si priglup i sporo kopčaš, te ti ne ide baš razmišljanje, ušparaju si vrijeme i odustani. Druga- da si voljan slušati i igrati timski ( wardanje, dajvanje, iniciranje, žrtvovanje za team.) Ostalo sve dođe s vremenom, i mišljenja sam da uopće ne treba toliko vremena da se odigra solidno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
nebi se slozio s nijednim od vas meni je trebalo 6mj da naucim igrat dotu, i to je jos bilo u vremenima 6.04b verzije covjeku treba samo objasniti osnove (npr stats itemi, armor, abilitije itema i counter), zatim mudar odabir ranih itema (i zasto) (dota2 je cak za ljencine kad vam je sve ponudjeno na listi), generalni nacin igranja int,agi,str heroja, te par zasebnih koji nespadaju u taj generalni nacin i to nemoras za svakoh heroja, odaberes 5 iz svake skupine (znaci 15) i lik je vec na putu do medium levela sto je vecina pub igara pro liga je vise izbirljiva svezi taktike i nist drugo (po meni dorkovi koji zive za dotu) - bez uvrede :P noob igre ni nisu tako lose, bar znas da su i drugi nobovi oko tebe pa mozes isprobavati razne iteme i šunjanje okolo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ako ima invite viska htio bih probat igru, nick na steamu je borismarcec igrao sam lol dosad pa da usporedim nick je GkbUnleashed...ovo je bio account name...isprika.. Zadnje izmijenjeno od: Buraz20. 11.11.2012. u 00:15. Razlog: pogreska |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | |
Premium
|
Citiraj:
Uživam u tome, ali opet, ja sam mazohist ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Guest
|
treba nekome invite? 2 kom. edit ![]() Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 20.11.2012. u 16:29. |
![]() |
![]() |
#1136 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Rađe stavi grafiku na medium da ti bude konstantnih 60, jer će biti FPS dropova kad budeš sa malo boljim igračima i kad se bace npr shadow fiend ult i ancient apparition ult uz skill od windrunnerice i još štošta. Dajem 1-2 key! Imam ih previše, a moji prijatelji su "joj nema vremena za igrat igrice na feru" i "Orcs must die je najbolja igrica ikad!!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Danas gledam na Steamu i vidim opet 3 nova invajta, toliko je podjeljeno tih pozivnica šakom i kapom da je ovo odavno prestala biti closed beta. Ako neko hoće slobodno nek mi se javi, ja više ne znam kome dati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam još dvije pozivnice pa zainteresirani samo se javite na PM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|