|
![]() |
#241 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Patch 1.7.3. je vani. Community build, samo ga je Rocket developer team pustio. Upalite DayZ Commander i skinite patch. Makar je meni zasad patch jedan veliki pile of bullsh*t. Combat logging je vrlo otežan, čak će i ubiti igrača na sljedečem spawnu, što je praktički jedina dobra stvar u patchu. Što je loše je random broken leg od jednog hita walkera iako player ima 12k blooda!(!!!) Također nestali su peripheral dotsi, nema ih više, bar ne na našem serveru. Eh da, ako želite, slobodno navratite na novi private hive server. Whitelist only, znači pošaljete meni preko PMa svoj GUID i ingame name i ja vas whitelistam i tek se onda možete joinati. Znači nema cheatera! Ako i koji cheater prođe whitelist server ima 30 minute backupse i lako vratimo sav gear igračima koje je ubio cheater. Da bi vidjeli svoj GUID samo se spojite na bilo koji server i u chat upišete #beclient GUID IP servera je: 159.253.143.16:2522 Ime: DayZChernarus - (1.7.3/98220) Private hive - 48-70 Costum vehicles Dakle puno vozila, 3 helikoptera (postoji i šansa da se spawna i četvrti), policijska Opel Astra ( ![]() Na serveru trenutno radimo na costum loot spawnovima. Samo čekamo providera da zapravo stavi naše fajlove na server. Izbacili smo L85 AWS thermal i AS50. M107 je u igri ali je jako rijedak. Ubacili smo nekoliko novih oružja iz ARMA II OA: M40A3 snajper, L86 ACOG, L115A3 snajper, G36 C SD, L110A1 LMG, Saiga 12K, RPK 74, AK 107. Također je work in progress sljedeće (qoute od frenda koji je isto admin): Citiraj:
Link na originalan thread: http://dayzmod.com/forum/index.php?/...e-for-details/
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 01.11.2012. u 03:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
To ti ne može nitko reći, sve ovisi o situaciji, broju igrača ...itd. Za sada vidim da nema klanova osim nekoliko admina koji igraju skupa. Ja po običaju igram sam, bar za sada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Taj dio koda je kopija iz DayZRedux moda, samo sto nije implementiran dio gdje si mrtav ako se combat loggas. Ne znam hoce li to uvest i u dayZ mod u jednom trenutku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
vec dugo uzivam u videima sa youtuba pa si planiram i nabaviti ovu igru, gdje najeftinije nabaviti key i sto tocno kupiti, svako malo naletim na price o dayz standalone verziji, kada ona izlazi , mozda da radje cekam doticnu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
|
Njubaro, ja u logovima vidim samo da si ti poprilično mrtav! ![]() Jesi se crashao negdje u heliu? ![]() A kampić moguće da si našao, makar pravi sigurno nisi, pravi nećeš naći da 20 puta obletiš cijeli Chernarus i gledaš na sve strane ![]() I BTW, zašto se ne javljaš na TS? ![]()
![]() |
#248 | ||
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Narsile kako je on mogao naci L85A2 TWS, ako si rekao da se ne spawna? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
|
Rekao sam da je to work in progress. Zapravo je završen posao i uploadan je costum .pbo file server hostu koji nikako da stavi naš .pbo umjesto defaultnog. Čim ga stave, L86 i AS50 su history. Dotad ih heli crash siteovi još mogu spawnati.
![]() |
#252 |
Premium
|
Zračna bitka na jednom privatnom hiveu. Ja pilot i newyxX gunner. Predlažem gledanje u HD kvaliteti ![]() U kratko, heli je ukraden od admina, sa kojima inače "surađujem". Otprilike jedan sat nekon krađe naišli smo na lopine ![]() Admin servera nakon što je provjerio GUID trojice igrača ispalo je da su banani na nekoliko hiveova zbog cheatanja. Sumnje su se potvrdile (koliko sam vidio u chatu), jer se igrači ni heli nisu mogli vidjeti na admin toolu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
|
Koja noć na serveru a ja bio vani ![]() Neki su poginuli o-ho-ho puta ![]() Dobro pa ima auta pa se lako dođe do nekog geara opet. Spawnali smo jos par auta da zamjenimo uništena jer serveru nekad treba i 4-5 dana da odluči neko vozilo spawnati. I ima još 2 Hueya u prilično lošem stanju i trebaju dosta za popravit.
![]() |
#254 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Za sad mi se sviđa patch. Par puta su me zombiji nokautirali ko Tyson, pa ih se malo više bojim. Log out protection radi super. Bežanje se smanjilo na minimum. Jučer plako od smijeha... tip mi dođe kao friendly friendly... ne ucmekam ga, neš mu dam municije u backpack... i krene pucat, opali 2 metka iz AKM-a i jedan me pogodi... i čujem klik klik ![]() ![]() ![]() Zvizno ga iz DMR-a u ćelenku i uzo ih nazad :P Panjina, ak već ide glumit gangsta bandita, onda nek bar reloada kak spada ![]() ![]()
![]() |
#255 |
Mlatimudan
|
Ako su informacije koje sam dobio toćne onda si i većeras propustio puno toga. ![]() Tako ja jućer lootam NWAF. Barrake i heli crash. Sve sto mi ne treba natovarim u auto. Woody se isto ulogira na airfieldu. Kao neki bug je testirao. Dao sam mu m4 iz auta pa krenemo ubijati zombie. Kad mi odjednom kaze da ce veceras biti fight između [BeeR]-a i nasih. Ja sav sretan pisem da imam ideju. ![]() ![]() Na to bacamo ideje gdje da postavimo ambush itd. Na kraju sam mu dao satchel charge da se slucajno ne dogodi da ja to ne dočekam. Čekamo i čekamo i tako ja nisam dočeko. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
crnjo
|
Šta je s DMR-om? Ne vidim zeroing postavke uopće, pgup-pgdn ne radi, tj. vjerojatno setira scope kak spada, ali mi se ne prikazuje gore-desno na koji zeroing je postavljen. Kod drugih weapona (M107, AS50) frend kaže da je sve oke. Nevertheless, jučer sa DMRom (inače 'max' range do 800m) skino ghillie tipa sa L85/AS50 kod Starog... na cca 1000m (map zeroing ![]() ![]() ![]() ![]() Opak dan :-). Sve je manje hackera od kad je patch izišao, samo sam jednom naj..o od njih od tad.
![]() |
#257 |
Mlatimudan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Mlatimudan
|
Odlicno. ![]() Vec par dana igram s tvojim klanom i super su ljudi. Jucer smo se Murphs i ja za malo poubijali jer mi je ukrao auto(ne namjerno). ![]() Uglavnom, danas je bio dosta napet dan. Spawnam se kraj auta, ghillie, M16A4 ACOG, coyote, M107, NV googles itd. Krenem na airfield. Parkiram ga u sumicu kraj hangara i odem do sjevernih baraka. Udem unutra. Nema nista. Izadem ispred kad boom! Pogodak iz DMR-a u prsa. Serem gace i nadam se da me ne pogodi i 2. put. ![]() ![]() Prebacujemo loot u auto dok je jedan nadgledao okolna brda. Taman kad smo prebacili spazimo netko se sulja na brdu iznad tentova u staryu. Navucem ja zombije na sebe dok ga drugi pokusavaju skinut. Na kraju se ispostavilo da se lik combat log-ao. -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
|
1.7.4.4 community build patch je vani ![]() Neka vozila i oružja su un-bannana u DayZ kodu tako da ćemo konačno mi admini imati još više slobode sa modificiranjem servera ![]()
![]() |
#264 |
Mlatimudan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
|
Celle je mala mapa smještena u Njemačkoj, Taviana je sasvim druga mapa, i prilično velika. Ja trenutno sa squadom stalno na Namalsku. KOnstantni PvP, prilično brz gear-up za oružja, dok je veliki problem hrana i backpackovi, i warm clothes. Mislim da čemo naš server prebaciti na Namalsk mapu, mapa je fenomenalna. Kombinacija Chernarus i Thirsk mape.
![]() |
#267 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
crnjo
|
Citiraj:
- popraviti UI da bude više friendly (ne nuzno trivijalizirati sve) - doraditi animacije/flow igre, manje jerky movesa itd. - novi featuresi - customizacija playera, odjeca koja se trosi, oruzja koja hrdjaju itd, weather utjecaji na playere (procito na redditu) - sve zgrade su 'prave' - mos uc svugdje, manje ocitih mjesta za zasjede, vise raznolikosti - popravljanje mape - face it, klasicna mapa je imala 3-4 glavne tocke sukoba gdje se fokusiralo 90% igraca - malo raznolikosti + podebljan broj playera ne bi skodilo - client side kalkulacije gtfo, server side hello (a.k.a. nema varanja ili jaaako otezano) Zvuci vrlo obecavajuce, za razliku od onog sto su u WarZ-u napravili. Plus, distribucija preko Steama = win. Iako bi bilo jako cool da naprave box/collectors verziju nakon nekog vremena ![]()
![]() |
![]() |
#269 | |
Premium
|
Citiraj:
Code:
The Server controls character actions, a player’s client sends its requests and the server decides if this is possible. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
S obzirom da rade na tome da prebacivanje izmedju animacija kao i cijeli gameplay bude fluidniji, sumnjam da ce si dopustiti da to bude nezgrapno i vrlo tromo ![]() Sve u svemu odlicno zvuci, barem za taj "foundation build" kako ga zovu. BTW kakva su misljenja o Frankieu i optuzbama za hackiranje? Nakon svega odgledanog, misljenja sam da je 90% kriv. Steta ako je istina, ima najbolje DayZ videe na youtubeu. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|