|
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Nemoj mi samo reći da prodaješ 9800PRO i kupuješ 6600GT...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
upravo ovo sto je veky reko... pacijent, ako prodas 9800pro i kupis 6600gt... ma neznam zapravo stabi ti reko.......
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Djeco, ohladite i pročitajte pravila ponašanja ( http://forum.pcekspert.com/showthrea...&threadid=6454 ). Ovakvi flame war-ovi nVidia vs. ATi/Intel vs. AMD ne služe ničemu i ništa pametno iz njih ne može ispasti. Smatrajte ovo savjetom prije nego vas mod upozori/zbana. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kao drugo ne želom nikakvi rat Nvidia vs. Ati jer nemam neke komplekse tipa ja imam Ati pa je on najbolji ili slično,meni je bolje ono što za manje para ima iste ili čak bolje performanse od onoga za više para.Evo da sad uzimam komp ne bi uzeo novog Intela nego AMD-a jer je jednostavno za manje para puno bolji.Bar ja tako razmišljam a vjerujem i večina drugih jer ti ratovi mi idu na k***c,to mi je turbo glupo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sve vam je o toj grafi Mljac lijepo napisao, samo treba potražiti ![]() http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=20177 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ne, ti si samo dokaz da starost nema veze sa zrelošću ( a k tome, još uvijek te mogu poslati po šibice ) ![]() Zeka, ovo djeco je išlo ponajprije Mahera i ikocubu jer pričaju gluposti bez argumenata, a i tebe ide jer vidim da ih počinješ flejmat. Ako hoće nVidiu, neka im, svatko kupuje ono što ga hića. Iz njihovih postova vidiš koliko se kuže. Chill out ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
dedicide
Datum registracije: Mar 2005
|
Ono nvidia ima ljepše i veče je bila šala, čisto mi je svejedno.T renutno imam nvidiju a kad bi ati isto ponudio i za isto para možda bi imao ati. Nisam ati ili nvidija fanatik za razliku od ......
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
jedan od boljih hladnjaka na mainstream karticama na koji sam naišao (ne uzimajući u obzit HIS ICQ i slične modele sa silencerima,zalmanima i drugim 3rd party coolerima) ...šteta što PCIe verzija ne dolazi s takvim već sa standardnom zujalicom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ima moj frend tu graf ja bi ti radije rekao cuvaj pare jel ova jos ima snage vuc danasnje naslove.
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Pa i ja gledam tu glupost napraviti jer mi je jedan ponudio 1000 kn za radeonku iz siga,a pošto sam mislio staviti neki drugi hladnjak na 9800pro a sada neću morati jer galaxi ima dobar bakreni kuler, pa onda zbrojiš 1000kn + 100 do 200 kn za hladnjak to znači doplata 100 do 200 kn pa mislim da se to isplati jer poslije toliko necu dobiti za radeonku, a performanse su cca 30 % bolje
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|