|
![]() |
#1351 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Znam ti odgovorit samo da nakon roota na SGS3 vratis sve u normalu bez problema.. Na tvornicko.. Cini mi se da je kod nas t-mobile dobio prvi update za JB.. a ostali ce dobit svakog dana.. Za ostala pitanja cekaj ove sto su probali! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1352 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
fala na odgovorima! recite mi jos samo, nisam bas skuzio oko unlocka. ovaj koji sam gledo da bi uzo (i dogovorio se s covjekom za sutra da to rijesimo) je lockan na T-Mobile, a treba mi Vip. kolko sam nes skuzil, moze se kupit neki kod prek neta pa se s tim otkljuca i neki app u storeu pa se s njim? il ima neki drugi nacin? root je potreban? i to je onda permanent? koja je razlika sa tim unlockom prek aplikacije i onim da sa sammobile kupim za 16 eura kod? i jel ima veze ako imam t-mobile rom, a vip karticu kad ga otkljucam? i jel gubim garanciju sa unlockanjem jednim i drugim? 100 pitanja ![]() Zadnje izmijenjeno od: Shockre. 27.10.2012. u 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1354 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Leakao JB za Note, a ja još na šugavom 4.0.3 stocku. Što kažete na ovu root metodu? http://www.cursed4eva.com/how-to-saf...ly-cursed4eva/
![]() |
#1356 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo napravljeno! ![]() Jednostavno poprilično... e sad - ako hoću staviti JB trebam i JB kompatibilan kernel? Kupio sam Odin, pa ako može koja preporuka za safe JB kernel i rom? Trenutno je još uvik stock kernel i 4.0.3 iako mi pada na pamet da bar stavim official 4.0.4 Germany. Znači, ako hoću staviti official, samo stavim safe kernel (Recimo SpeedMod kernel) preko Odina i onda preko CWM-a flasham taj official ROM? Ima li tu još što za napraviti?
![]() |
#1357 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1358 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
samsung galaxy S+ i instaliranje novi aplikacija
Imam S+ i vec duze vrijeme nece mi azurirat postojece app, cak sam i pokusao unistal pa onda nece ni instalirat nove aplikacije sa google play-a! imali tko kakav savjet u vezi gore navedenog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1362 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Da li netko zna kako riješiti "Sleep of Death" problem na Galaxy S2 ? Dosad sam probao sa Fix_Permissions v2 skriptom koju sam našao na XDA, te čišćenje cache i Dalvik cachea ali nije pomoglo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Premium
|
Kernel je SpeedMod verzija K3-26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisam čuo za taj kernel pa mi ni verzija ne znači puno :\ Obrati pozornost ako si tvikao one gore parametre pa ih vrati na stock ili ako je verzija neka ful stara updejtaj kernel. Neki miješaju screen of death i slomo bug, a ovaj drugi je bio popularan prije par mjeseci. Mislim da bi za početak mogao krenuti s promjenom kernela jer bi osobno rekao da je rom tu puno manje utjecajan.
![]() |
![]() |
#1368 |
Premium
|
Ima nova verzija kernela ali je za 4.0.4 a ja sam još na 4.0.3. No koliko sam gledao još na XDA, izgleda da će ipak morati ići neki novi ROM gore, što mi nije problem napraviti, samo da nađem vremena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Uđi u Market / Play store, desni touch tipka na settings i vidjet češ build verziju. edit. Da to je to, prestaru verziju imaš. Trenutna je 3.9.16 edit 2 trebaš Go to Settings>Apps>All>Google Play Store>Clear Cache & Clear Data Then Go to Settings>Accounts & Sync> your Google account> click menu (the three dots)> Remove Google Account Finally Add your Google Account again. DONE!
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Malo citam sada o tom Revolution HD romu i neki imaju problema sa battery drain-om. Dal i ti imas te probleme ili kod tebe to normalno sljaka? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|