|
![]() |
#27871 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ajd bar sam prosao dosta pjesice pa nije uzalud sve ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27872 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Deda, brijem da ces ti vrisnut s tim fat albertom. Mislim da je guma malo prejaka za xc. E jos mi je prst natecen kak me osa piknula ![]()
![]() |
#27873 | |
|
Citiraj:
a za sleme i normalni teren ce racing ralph odradjivat svoje, rocket rona bum ostavio u garazi nek se nadje... ![]()
![]() |
![]() |
#27876 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Uvijek je super vozit iza Čukija, vozim se iza njega na cesti koja spaja izlaz iz šume na 20tki i Markuševečku, ima jedan malo strmiji lijevi zavoj, on sve onako školski lagano prikoči da ne bi auto izletio i onda skrene kad odjednom počne mu bježat zadnji kraj i to se iz malog proklizavanja u sekundi pretvorilo u bočno driftanje, kao u filmu da hoće motorom zadriftat ispod prikolice kamiona. Volan i pedala su mu počeli grebat silovito po podu i morao sam napraviti manual da me kotač zaštiti od iskri koje su frcale u zrak, bilo je epic.
![]() |
#27877 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
https://www.facebook.com/media/set/?...4993627&type=1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27878 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
@2die4 Citiraj:
Samo cu se nadovezat. U 13:20 sam krenuo od doma, u 14:21 sam bio kod prvih klupica, u 14:55 sam bio ispod puntijarke na 18ici i oko 15:10 se nasao sa deckima na Njivicama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27879 |
Gear breaker!
|
![]() |
#27881 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
tipkat ću ovo 45 min sa jednom rukom, ali moram se priviknuti i ruka me ubija od bolova pa da skrenem misli. u 10 kod tunela se našli mirta, lovro u ženskim nadhlačama, ekstremni saša i ja. prekrasan sunčani dan. uspon je i dalje blatnjav, ali mic po mic u dobrom društvu i išlo je pomalo. saša je skoro nokautirao dedu koji nam je prigovarao što radimo na planinraskoj stazi, a malo kasnije i nekog tulipana koji se spuštao na specializedu skupom dolje. (zašto su uvijek likovi na specovima majmuni? ![]() sreli smo beru i downhillere na leusteku. bero je došao prvi, ostali su kasnili i po više od minute ![]() na lugarnici ne previše ljudi. puno bajkera. lovro je ispipao i izmazio brajsovog TRCa. krećemo dolje po 18-20. a šta bi drugo. spust je bio ultreagenijalan, naganjali smo se fest. dolazimo do onog makadama na dvadesetki, stanemo, popričamo. krene saša, krenem ja. tek sam par puta zapedalirao, ali nabrao dosta brzine jer je strmo kad je nešto iznimno naglo i iznimno snažno isčupalo bicikl ispod mene. ubi me ako znam što se dogodilo, možda kamen, možda grana, možda je guma popustila. fakat bi volio saznati jer je na oko staza tamo lijepa i široka. fino sam skoturao i izudarao. ustajem se malo šokiran ali je sve ok, osim kaj ruka malo boli. biciklu ništa osim par crtica na volanu. no, prošla minuta dve, stisnuo je zglob jako i gurao sam bicikl do ceste. otišao na sveti duh, a rezultate prilažem: KLIK pukla kost, jedna od one dvije u podlaktici, unutarnja. skroz dole kod zgloba. eto, živjeli dečki i samo na najjače ![]() Zadnje izmijenjeno od: evilZlayo. 04.11.2012. u 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27883 |
Registered User
|
za 8 dana pregled pa će vidjet dal ide gips ili longeta opet. to je sve što sam dobio od prognoza a toliko su nervozni svi na hitnoj da nisam ništa ni pitao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27885 |
Registered User
|
slijedeći vikend se spustite u zaprešić sa sljemena pa ćemo novce potrošiti na pivo ili sladoled ili kolače ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27886 |
|
bome sused fino si se sredio... ![]() ja danas uspio jedva napravit jedan kraci krug po selima prije popodnevne kise, jer kad sam se vratio iz gorskog kotara jos mi je tata natovario zadatak promjena guma na autima ![]() uglavnom na red nije dosel albert vec ralf, neki vec znaju nekaj neki ne, ali uspio sam naletit na xl ramu koja bi me zadovoljila, sve je vise manje prebaceno sa srebrenka uz par novih sitnica... ![]() ![]()
![]() |
#27894 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
http://www.vitalmtb.com/videos/featu...6053/sspomer,2 George Ryan objašnjava svoj signature move - hand in pockets crash na 3:02 Slomio zglob koji put, pa mu se nije dalo više, rađe faceplanta i dobije potres mozga pa se vozi sutradan a ne bit van pogona 6 tjedana. Eto Zlayo, znaš za drugi put.
![]() |
#27898 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
2 Zlayo: HIiM bratec ![]() Da da Bog i Sv. Georgije pa da ti zaraste čim prije, a tim bolje. Kako ne'ko reče (Jacky) mene nije bilo, pa kako se belaj desi?? ![]() Živi bili pa se vozali! ![]() P.S. ako treba fizio u Medikola, javni se...neka pomoć tatina (ortoped), javni se! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27899 |
Gear breaker!
|
Ma nije to nista zlayo, za mjesec dana si na bajku ![]() Drzi se u medjuvremenu!
![]() |
#27900 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
De nek ne'ko ode u izvidnicu dok smo na poslu pa javni kaj ima: http://www.uvex.com.hr/novosti/ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|