|
![]() |
#1381 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Dobro je, Luka nije ubio čovjeka, prošao je samo sa žutim ![]() Ako se ne varam, prošlu tekmu je također dobio žuti, znači to da sljedeću ne igra ili se to ne broji u ovom natjecanju? |
![]() |
![]() |
#1384 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#1387 |
Premium
|
Nakon što je Esien dao gol, rekao sam da je na tom mjestu trebao biti Luka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1388 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
![]() Ako ti je drago što je Essien zeznio kristinu i oteo mu loptu imaš ![]() Kristinka na kraju tekme prva pobjegla u svlačionicu, ništa od pozdrava navijačima/suigračima/protivnicima. Kukavičasto, jadno i prepotentno. Vjerojatno je mislio dati jedno 40 golova Zaragozi koja se dosta dobro držala 80 minuta ali se zeznio ![]() Svakako šećer na kraju Atletico M. vs Valencia ![]()
![]() |
#1389 |
Premium
|
![]() Da, svaka čast Ronaldu na njegovoj igri, no nekad se ponaša kao dijete.. Ali pored toga (ah
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Sada neka Falcao trpa samo ![]() ![]() Evo i malo relevantnije ocjene. Samo ne kužim kako je Kristina dobila 4 ali dobro.
"Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." A.E. Zadnje izmijenjeno od: vision19. 03.11.2012. u 22:15. |
![]() |
![]() |
#1391 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
http://www.youtube.com/watch?v=FKTIZ...&feature=share Šteta za onaj gol iz ofsajda u 1.min, al ovako je pobjeda još draža ![]()
#1392 |
Premium
|
Bilićev vagon držao 1:1 protiv CSKA sve do 92 min, onda popušio gol i završilo 2:1.. Ah.. |
![]() |
![]() |
#1394 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
To je zato kaj si išao na tekmu. ![]() ![]() No..ovaj tjedan donosi nastavak lige prvaka. ![]() Utorak 06.11.2012 Dynamo Kyiv - Porto Dinamo - PSG Schalke 04 - Arsenal Olymp - Montpellier Anderlecht - Zenit Milan - Malaga M.City - Ajax Real Madrid - B.Dortmund Srijeda 07.11.2012 Juventus - FC Nordsjaelland Chelsea - Shaktar Valencia - Bate Bayern - Lille Benfica - Spartak Celtic - Barcelona Cluj - Galatasary Braga - M.United Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 05.11.2012. u 10:13. |
![]() |
![]() |
#1395 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
A Dinamo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Manekeni, molio bih vas neki kvalitetan link za prijenos PSG - DINAMO. Na poslu sam i ne mogu pristupiti bookmarksima za live streaming linkove jer sam na Galaxy-u.. Hvala! |
![]() |
![]() |
#1400 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo dragi. ![]() http://www.lshunter.tv/football-live...ing-video.html Moraš sam birati kad krene tekma. Ne znam koji će biti dobar. ![]() |
![]() |
![]() |
#1401 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Kupujmo hrvatsko ![]() ![]() ![]() http://sportska-tv.com/
#1402 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Titty - Ajax 0:2 (17. min) ![]() Dinamo gubi...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1403 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Rasturamo, a City je još bolji ![]() ![]() ![]() Jbga, spor sam. ![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
Guest
|
imam schalke i hednikep reala ![]() |
![]() |
#1408 |
Premium
|
Na onoj stranici sportska tv, kliknem da gledam Real a pod tim linkom je Ajax, wtf? ovo postaje jadno, najprije, net.hr, index, sad pak ovo ![]() Luka zamjenjen na poluvremenu, ne znam zašto ali eto.. |
![]() |
![]() |
#1410 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
PSG ubacio u drugu na 5 min i eto dva gola.. GNK surr pls -.-' Borussia i Ajax ![]() ![]()
|
|