|
![]() |
#391 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U 12 mjesecu dolazi update SGS3 na 4.1.2 sa zanimljivim dodatnim fičurom - Multi-view http://www.sammobile.com/2012/10/25/...-is-coming-up/
#392 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#394 |
Guest
|
Odgovorim za par dana. Neš testiram pa sam vrtio dorimanx, pa sad cm10 pa bum na kraju siyah. Jer me zanima kakva je za moj usage razlika. Ali da, Resurrection Remix JB v3.1.0 je gore. Iako meni do sada izdrži cijeli dan relativno high usagea. Odnosno kombinirano. Na poslu većinom stoji, samo na čik pauzi koristim, a kad otiđem sa posla onda stalno neš dr**m po njemu. Od čitanja newsa i surfanja u tramvaju. Također, google latitude mi stalno provjerava gdje se nalazim, a nikad ne gasim wifi, gps. |
![]() |
#396 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Stigao i meni update za S3 na t-mobileu. Ima 255mb i sve radi jako dobro. Jedino me smetaju one integrirane aplikacije od tmobilea, nikak se ne daju deinstalirat. Edit: polaris office mi se ruši kad hoću otvorit .doc Zadnje izmijenjeno od: salvarez. 26.10.2012. u 10:26. |
![]() |
![]() |
#398 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#399 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Naravno prethodno je poželjno napraviti backup svih podataka. Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 26.10.2012. u 10:41. |
|
![]() |
![]() |
#400 |
Guest
|
|
![]() |
#401 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Danas je u lokalni T-centar stigao Note2, nema ga na njihovim stranicama niti imaju cjenik, ali uređaj je tamo (City1), grafitni metallic. Ludnica uređaj za sve osim za koristit ga kao mobitel. Čak sam i razmišljao o njemu, ali kad sam vidio prijatelja kad ga je stavio na uho...ipak je to cigla. Šteta, to je valjda jedini problem koji će mnoge kočiti od kupnje. |
![]() |
![]() |
#402 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Nakon 4 punjenja baterije SGS3 na Jelly Bean-u, osjeća se da jače ždere bateriju. Traje mi oko sat i pol manje nego do sad (gore su sve iste aplikacije kak su bile i na 4.0.4). Po noći kad mi je u standbyu, baterija mi se oko 10% više potroši nego na ICS-u (period oko 4 sata). I dalje mi baca force close na Polaris office-u, dok Polaris viewer radi. Ostalo sve radi super ko i kad sam imao Nexusa. Osjeti se project butter. |
![]() |
![]() |
#403 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Stavih RocketRom v12 sa Speedmod kernelom na Note, čini se dosta dobro za sad, cijeli dan ga silujem, a baterija na 50% ![]() Nego, još uvijek imam isti problem kao i na stock 4.0.3 - OS gasi dialer i onda kad ga pokrećem nakon nekog vremena nekorištenja, treba mu par sekundi da se učita. Pretpostavljam da je ovo do Touch Wizza i njegovog lošeg dialera jer mi se ovo nikad nije događalo na desireu koji je daleko stariji i ima lošije specifikacije.
#405 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#406 | |
Suit up!
|
Citiraj:
Ista stvar se događa na S3, je li moguće da je Samsung toliko nesposoban da to još nisu riješili?!
![]() |
#407 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Da, nesposobni su.. imao sam isti problem.. Problem je što mob ima jako loš ram managment. Stalno ima malo slobodnog rama, premalo i gasi aplikacije u pozadini koje nebi smio. |
![]() |
![]() |
#408 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako bude kako piše, SGS4 će rasturiti konkurenciju (opet) http://www.sammobile.com/2012/10/29/...450-processor/
#409 | |
Suit up!
|
Citiraj:
![]() Ovo više nema smisla, nabijaju hardware kao da vrtiš photoshop ili renderiraš, a osnovne funkcije su koma. Nek se ugledaju na apple ili microsoft bar u tom aspektu...
![]() |
#410 |
Guest
|
|
![]() |
#411 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
neki developeri su u aroma instaler stavljali opciju stock look dialer i meni je to bilo puno bolje i brže. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#413 |
Guest
|
|
![]() |
#415 | |
Suit up!
|
Citiraj:
To su jaki mobiteli i obavljaju zadaće tipa instalacija, pokretanje aplikacije i "vrtnju" iste vrlo dobro, ali isto tako u nekim stvarima štekaju (tipa ovaj dialer ili buđenje) zbog lošeg softvera. Zaboli me neka stvar šta mi mobitel ima veći score u benchmarku kad je to skroz nebitno ako šteka u nekim osnovnim stvarima te narušava ugodu korištenja.
![]() |
#418 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
da ne bi bilo da se sprdam s nekim, ja imam s3, tek sad vidio kako sam to napisao. doduse nemam problema s nekim lagiranjem bas, al mi je i sve pogaseno pa ima gomilu free rama uvijek (i sivi notification bar, ne uspijem li to maknit vracam se na 4.0.4!)
#419 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#420 |
Guest
|
Ja se apsolutno ne slažem. A ni prodaja bogme! One X je OK mobač za HTC, ali niš posebno! |
![]() |
|
|